Povezane vesti
Ja sam majka i mene moj sin nikada neće napustiti kao što su ovi ljudi ostavili svoje roditelje! Kakvu to decu gajimo?
Telegraf 12.02.2019
Kao nekada roditelji deci, dođe vreme da se i roditeljima menjaju pelene, a to, izgleda, neće da radi svako. Slika Leskovčanina Mihajla Đ. (64) koji leži nag, od pasa nadole, u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac zgrozila je Srbiju prethodnih… »
Preminuo čovek koji je nag ležao usred leskovačkog Urgentnog centra, a niko nije hteo da preuzme brigu o njemu
Telegraf 12.02.2019
Ni porodica nije prihvatila da neguje Mihajla Đorđevića. Nakon četiri dana provedenih u jako teškom stanju u prostorijama Urgentnog centra Opšte Bolnice Leskovac, šezdesetčetvorogodišnjii Mihajlo Đorđević preminuo je danas, potvrdio je za… »
Vesti dana »
Savo Manojlović primljen u Urgentni cenatr Oglasio se KCS iz koga tvrde da mu nisu utvrđene nikakve povrede
Kurir pre 2 minutajoš 101 povezana
Opozicija ponovo blokirala ulaz u sud i tužilaštvo u Novom Sadu, blokada završena
NIN pre 8 minutajoš 59 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je mučio i zlostavljao bivšu partnerku
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Tomislav Momirović, drugi ministar koji je podneo ostavku
BBC News pre 38 minutajoš 61 povezana
Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Daćemo sve od sebe da sačuvamo bezbednost
Beta pre 1 satjoš 51 povezana