Povezane vesti
Ja sam majka i mene moj sin nikada neće napustiti kao što su ovi ljudi ostavili svoje roditelje! Kakvu to decu gajimo?
Telegraf 12.02.2019
Kao nekada roditelji deci, dođe vreme da se i roditeljima menjaju pelene, a to, izgleda, neće da radi svako. Slika Leskovčanina Mihajla Đ. (64) koji leži nag, od pasa nadole, u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac zgrozila je Srbiju prethodnih dana… »
Preminuo čovek koji je nag ležao usred leskovačkog Urgentnog centra, a niko nije hteo da preuzme brigu o njemu
Telegraf 12.02.2019
Ni porodica nije prihvatila da neguje Mihajla Đorđevića. Nakon četiri dana provedenih u jako teškom stanju u prostorijama Urgentnog centra Opšte Bolnice Leskovac, šezdesetčetvorogodišnjii Mihajlo Đorđević preminuo je danas, potvrdio je za Jugmediju… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu odbacuje optužbe za opstrukciju istrage o padu nadstrešnice
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih

Pažnja! Sutra velika akcija policije na srpskim putevima, a posebna pažnja se obraća na ove 2 stvari! Zbog ovoga je već uhapšeno više od 100 vozača!
Kurir pre 53 minutajoš 17 povezanih

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk sa protesta 15. marta u Beogradu
Slobodna Evropa pre 9 satijoš 9 povezanih