Повезане вести
Тачи: Нема лидера који може да доведе у питање пријатељство са Америком
Нови магазин 13.02.2019
Председник Косова Хашим Тачије вечерас изјавио како нема лидера који може да доведе у питање пријатељство са Америком и затражио је суспензију таксе за производе који се увозе из Србије и Босне и Херцеговине. "Пријатељ можеш… »
СЗС: Вучић да саопшти о чему је преговарао са Тачијем
Нови магазин 13.02.2019
Савез за Србију захтева од председника Србије Александра Вучића да хитно обелодани о чему је преговарао са председником Косова Хашимом Тачијем на свим састанцима који је до сада имао. У саопштењу савеза се наводи да је Тачи… »
Тачи: Пријатељство са САД од кључног значаја; Са Вучићем сам се срео неколико пута и на састанцима који нису били јавни
Вечерње новости 13.02.2019
Председник тзв. Косова Хашим Тачи изјавио је да се са српским председником Александром Вучићем сусрео неколико пута на састанцима који нису били јавни. Председник тзв. Косова Хашим Тачи изјавио је да се са српским председником… »
Тачи: Нисам се тајно састајао са Вучићем
Данас 12.02.2019
Председник Косова Хашим Тачи, рекао је данас, у интервујуу за Радио Телевизију Албаније (РТСХ 1), да није имао ниједан тајни састанак са председником Србије Александром Вучићем. „Ја сам се састао са председником Вучићем на разним… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Бизнис.рс пре 1 сатјош 28 повезаних
Кирил Тјурдењев: У току преговори о промени власничке структуре, и даље има шансе да добијемо лиценцу
РТС пре 1 сатјош 24 повезане
Укинута пресуда Дијани Хркаловић: Апелациони суд наложио поновно суђење
Данас пре 1 сатјош 15 повезаних
Блокбастер договор: Нетфликс купује Ворнер брос за више од 60 милијарди евра
Радио 021 пре 3 сатајош 34 повезане
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 3 сатајош 37 повезаних