Повезане вести

Видео у коме Босанац тражи 25.000 евра за дојаву о убици Гачићу постао хит: Дајте момку паре, скоро су му сузе пошле (видео)…

Видео у коме Босанац тражи 25.000 евра за дојаву о убици Гачићу постао хит: Дајте момку паре, скоро су му сузе пошле (видео)…

Телеграф 13.02.2019
Един Гачић је убијен приликом размене ватре са полицијом. Вишеструки убица Един Гачић сејао је страх по читавој БиХ неколико дана, а јуче је убијен у размени ватре са полицијом. Како су власти јуче објавиле да нуде награду од… »
Кроз двоглед сам гледао како се сакрива убица Гачић, могао је да ме убије: Позвао сам полицију, а кад сам затражио новац…

Кроз двоглед сам гледао како се сакрива убица Гачић, могао је да ме убије: Позвао сам полицију, а кад сам затражио новац…

Телеграф 13.02.2019
За Едином Гачићем је полиција трагала дуже од седам дана, а јуче је објављено да је расписана награда од 25.000 евра за кључне информације о убици. Након информације да је јуче убијен Един Гачић, босанским медијима су се јавили… »
Он је довео полицију до серијског убице Гачића: Не дају ми обећану награду од 25.000 €! Могао је да ме убије, а они су ме…

Он је довео полицију до серијског убице Гачића: Не дају ми обећану награду од 25.000 €! Могао је да ме убије, а они су ме…

Курир 13.02.2019
Садмир Тарић и Армин Каровић тврде да су полицији у недељу дали кључну информацију која је довела до лоцирања вишеструког убице Едина Гачића због којег су протеклих осам дана страховали сви становници БиХ. Садмир у разговору… »
Убица Един Гачић није случајно одабрао место где се данима скривао: Овде је боравио и најпознатији бегунац у бившој…

Убица Един Гачић није случајно одабрао место где се данима скривао: Овде је боравио и најпознатији бегунац у бившој…

Телеграф 13.02.2019
Насеље Лепеница нема ни 3.000 становника, већ деценијама потресају убиства и у у њему се често скривају окорели криминалци. Вишеструки убица Един Гачић убијен је у окршају са полицајцима после велике потере која је трајала чак… »
Босански "ловац на уцењене главе" на месту убиства: Знао сам да је Един Гачић на овом терену, 7 ноћи сам га тражио са пушком…

Босански "ловац на уцењене главе" на месту убиства: Знао сам да је Един Гачић на овом терену, 7 ноћи сам га тражио са пушком…

Телеграф 13.02.2019
Зијад Бегановић звани Ројник сам је трагао за убицом, он је власник ловачке колибе у чијој се близини одиграо ватрени обрачун. Потрага за вишеструким убицом Едином Гачићем узнемирила је грађане Босне и Херцеговине, који су… »
Човек који тражи 25.000 евра: Ја сам довео полицију до убице!

Човек који тражи 25.000 евра: Ја сам довео полицију до убице!

Спутник 13.02.2019
Након информације да је јуче убијен Един Гачић, редакцији портала Кликс јавили су се Садмир Тарић и Армин Каровић који тврде да су полицији у недељу дали кључну информацију која је довела до лоцирања вишеструког убице од којег… »
"Убицу сам видео на брду, глава ми је била у торби": Тврди да је нашао Едина Гачића, а када је тражио награду, добио је овај…

"Убицу сам видео на брду, глава ми је била у торби": Тврди да је нашао Едина Гачића, а када је тражио награду, добио је овај…

Блиц 13.02.2019
Садмир Тарић и Армин Каровић тврде да су полицији у недељу дали кључну информацију која је довела до лоцирања вишеструког убице Едина Гачића због којег су протеклих осам дана страховали сви становници БиХ. Садмир у разговору… »
Ево шта ће бити са 25.000 евра награде за дојаву о монструму гачићу: Министар полиције открио где ће завршити обећани новац!…

Ево шта ће бити са 25.000 евра награде за дојаву о монструму гачићу: Министар полиције открио где ће завршити обећани новац!…

Курир 13.02.2019
Дан пошто је ликвидиран серијски убица Един Гачић, пажња јавности уперена је на обећану награду од 50.000 КМ (око 25.000 евра) коју је Влада Кантона Сарајево понудила ономе ко пружи тачну информацију о његовој локацији… »
Тражи обећаних 25.000 евра: Довео сам полицију до муџахедина, могао је да ме убије! Отерали су ме и рекли да награда није ни…

Тражи обећаних 25.000 евра: Довео сам полицију до муџахедина, могао је да ме убије! Отерали су ме и рекли да награда није ни…

Србија данас 13.02.2019
Исповест човека који је био за петама босанском монструму: Знао сам да ће према мојој колиби, без полиције сам га ловио седам…

Исповест човека који је био за петама босанском монструму: Знао сам да ће према мојој колиби, без полиције сам га ловио седам…

Србија данас 13.02.2019
Зијад Бегановић звани Ројник, власник ловачке колибе у чијој се близини одиграо ватрени обрачун полиције и Едина Гачића, испричао је како је тражио овог човека. - Полицајци су ових дана стајали и дежурали су како се ово десило… »

Вести дана »