Povezane vesti

Mleko sigurno i kvalitetno

Večernje novosti 13.02.2019
Akreditacija Nacionalnoj laboratoriji. Kontrole najmanje dva puta mesečno. PROIZVOĐAČI mleka u Srbiji biće u obavezi da dva puta mesečno testiraju svoje proizvode u Nacionalnoj laboratoriji za kontrolu mleka. Analize će biti besplatne, a svaki… »

Nedimović: Bezbednost hrane u fokusu ministarstva u ovoj godini

N1 Info 13.02.2019
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da je u fokusu ministarstva u ovoj godini sistem bezbednosti hrane. On je najavio da će se ubrzati usklađivanje poglavlja 12, koje se odnosi na fitosanitarnu kontrolu i bezbednost hrane, sa… »

Proizvođači mleka pod lupom: Provera dva puta mesečno

B92 13.02.2019
Beograd -- Svi proizvođači mleka moraće dva puta mesečno da testiraju svoje proizvode u Nacionalnoj laboratoriji za kontrolu mleka. Novu meru potvrdila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić nakon obilaska Direkcije za nacionalne referentne… »

Mleko će dva puta mesečno ići na kontrolu u Nacionalnu laboratoriju

Radio 021 13.02.2019
Svi proizvođači mleka moraće dva puta mesečno da testiraju svoje proizvode u Nacionalnoj laboratoriji za kontrolu mleka, rekla je danas premijerka Ana Brnabić. Navela je da će analize biti besplatne, a da će svaki proizvođač dobiti smernice šta… »

Mleko mora da se testira dva puta mesečno u Nacionalnoj laboratoriji

Dnevnik 13.02.2019
BEOGRAD: Svi proizvođači mleka moraće dva puta mesečno da testiraju svoje proizvode u Nacionalnoj laboratoriji za kontrolu mleka, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić nakon obilaska Direkcija za nacionalne referentne laboratorije. Ona je… »

Mleko će dva puta mesečno na kontrolu u Nacionalnu laboratoriju

RTV 13.02.2019
BEOGRAD - Svi proizvođači mleka moraće dva puta mesečno da testiraju svoje proizvode u Nacionalnoj laboratoriji za kontrolu mleka, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić nakon obilaska Direkcija za nacionalne referentne laboratorije. Od danas… »

Proizvođači moraju da testiraju mleko dva puta mesečno

RTS 13.02.2019
Pored laboratorije za kontrolu mleka Srbija će uskoro dobiti i laboratoriju za kontrolu prerađevina od mesa. Vlada Srbije je uložila tri, a EU osam miliona evra u laboratoriju za mleko. Svi proizvođači mleka moraće dva puta mesečno da testiraju… »

Mleko pod stalnom kontrolom, po srpskom standardu

Mondo 13.02.2019
Svi proizvođači mleka moraće dva puta mesečno da testiraju svoje proizvode u Nacionalnoj laboratoriji za kontrolu mleka. Nivo aflatoksina ostaje "srpski", pet puta veći od onog u EU. Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek Ilustracija Mleko će u Srbiji… »

Vesti dana »