Povezane vesti

Srpski klubovi: Nećemo ni blizu Splita! Hvs: Istupite

Mondo 13.02.2019
Učesnici prve i druge Regionalne vaterpolo lige saglasili su se da je gostovanje u Splitu i okolini postalo neprihvatljivo nakon etnički motivisanog napada na igrače Crvene zvezde. Hrvatski savez odbacio predlog iz Srbije. U Kući vaterpola u sredu je… »

Hrvati iznenađeni odlukom VSS i klubova: Srbi jel ovo znači da istupate iz zajedničke lige?

Hot sport 13.02.2019
Čelnici Vaterpolo saveza Srbije i klubova koji se takmiče u Regionalnoj ligi izdali su danas saopštenje. Oni su naveli da do kraja sezone ne žele da igraju u Splitu, ali ni u bazenima koji su na manjoj udaljenosti od 200 kilometara od tog grada, u kom… »

Hrvati iznenađeni: Srbi, dakle, istupate iz lige?

N1 Info 13.02.2019
Vaterpolo savez Srbije i klubovi učesnici regionalne Triglav lige su posle današnjeg sastanka saopštili da do kraja sezone ne žele da igraju mečeve u Splitu i bazenima udaljenim manje od 200 kilometara od grada u kome su nedavno napadnuti igrači… »

Ekspresna reakcija iz Hrvatske posle zahteva srpskih klubova, sledi istupanje iz lige?!

Sportske.net 13.02.2019
Hrvatski vaterpolo savez (HVS) izrazio je danas žaljenje nakon što su Vaterpolo savez Srbije (VSS) i srpski klubovi poručili da iz bezbednosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini do kraja sezone i naveo da je neprihvatljiv predlog da se sve… »

Vss poslao dopis: Stav svih srpskih klubova - nećemo u Split

Večernje novosti 13.02.2019
Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi uputili su danas dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kome se ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini od 200 kilometara do kraja sezone. Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi… »

Srpski klubovi više neće da igraju u Splitu

Mozzart sport 13.02.2019
Poslat dopis Upravnom odboru regionalne vaterpolo lige. Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi uputili su dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kome se ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini od 200 kilometara do kraja… »

Srpski klubovi neće u Split i okolinu do kraja sezone

N1 Info 13.02.2019
Srpski vaterpolo klubovi do kraja sezone ne žele da igraju utakmice u Splitu, kao i borilištima udaljenim manje od 200 kilometara od grada u kome su prošlog vikenda napadnuti igrači Crvene zvezde. To je zaključan sastanka na kome su učestvovali… »

Vss stao uz klubove: Do kraja sezone ne želimo da gostujemo u Splitu!

Hot sport 13.02.2019
Srpski klubovi uputiki su dopis Regionalnoj ligi. Oni navode da do kraja sezone ne žele da igraju u Splitu, kao i u mestima koja su od toga grada udaljena manje od 200 kilometara. Nakon incidenta koji je prethodio utakmici između Moranra i Crvene zvezde… »

Vaterpolo klubovi iz Srbije: Ne želimo u Split do kraja sezone

Radio 021 13.02.2019
Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi uputili su danas dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kome ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini od 200 kilometara do kraja sezone. VSS i klubovi doneli su odluku na sastanku u… »

Klubovi iz Srbije ne žele u Split i okolinu

Al Jazeera 13.02.2019
Nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde Vaterpolo savez Srbije i klubovi iz te zemlje iz sigurnosnih razloga ne žele blizu Splita. Vaterpolo savez Srbije (VSS) i klubovi iz te zemlje uputili su dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kojem ističu da… »

Srpski klubovi jednoglasno podržali Zvezdu, ne putuju u Split do kraja sezone!

Sportske.net 13.02.2019
Stigla nova reakcija posle subotnjeg skandaloznog napada na Zvezdine vaterpoliste u Splitu. Danas je u Kući vaterpola održan sastanak rukovodstva saveza i svih srpskih klubova, učesnika Regionalne vaterpolo lige. Povod je bio težak incident koji se… »

VSS uz klubove – do kraja sezone najmanje 200 km od Splita

B92 13.02.2019
Srpski klubovi uputili su dopis Regionalnoj ligi u kome se ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i od 200 kilometara do kraja sezone. Vaterpolo savez Srbije i klubovi doneli su odluku na sastanku u Kući vaterpola nakon što su… »

Saopštenje VSS: Bez utakmica u Splitu

Vesti online 13.02.2019
Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi uputili su danas dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kome se ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini od 200 kilometara do kraja sezone. VŠ i klubovi doneli su odluku na… »

Vaterpolo savez odlučio: Stav svih srpskih klubova - nećemo u Split

Dnevnik 13.02.2019
BEOGRAD: Vaterpolo savez Srbije i srpski klubovi uputili su danas dopis Upravnom odboru Regionalne lige u kome se ističu da iz bezbedonosnih razloga ne žele da igraju u Splitu i okolini od 200 kilometara do kraja sezone. VSS i klubovi doneli su odluku… »

Srpski vaterpolo klubovi neće da igraju u Splitu i mestima udaljenim do 200 kilometara

Sportski žurnal 13.02.2019
Srpski klubovi složni posle stravičnog napada huligana na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. Danas je u Kući vaterpola održan sastanak rukovodstva saveza i svih srpskih klubova, učesnika RVL sa kojeg je članovima UO RVL i Povereništvu za… »

Jadran zbog Zvezde na tapetu

Večernje novosti 12.02.2019
Svi srpski klubovi osudili su težak incident i svi su stali uz Zvezdu. Na sastanku će učestvovati članovi A-1 lige: Šabac, Partizan, Crvena zvezda i A-2 lige: Radnički, Nais, Vojvodina i Valjevo. ZAJEDNO su jači. Zato će se sutrau Beogradu sastati… »

Vesti dana »

Audi RS Q8

Auto blog pre 4 satajoš 1 povezana

Zvezda ubedljivo izgubila od Albe

Danas pre 8 satijoš 2 povezane

NATO: širi delovanje i na svemir

Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Ruski S-400 i S-500 na meti nove američke vazdušne armije

Vesti online pre 7 satijoš 1 povezana