Повезане вести
Давор Драгичевић: Пре годину дана смо Давид и ја били заједно, данас је он под земљом, ја ван земље
Нови магазин 13.02.2019
Давор Драгичевић, отац убијеног младића Давида Драгичевића, објавио је данас на Фејсбук групи "Правда за Давида" да су он и његов син пре годину дана били заједно, а да је данас Давид "у земљи, он ван земље". "Пре годину дана… »
Давор Драгичевић: Узели сте ми Ђакца, узет ћу вам све
Слободна Европа 13.02.2019
Давор Драгичевић, отац страдалог Бањалучанина Давида објавио је емотивну поруку на друштвеним мрежама на којима се однедавно поново активирао након што је напустио БиХ, а полиција за њим расписала потрагу. " Ево и година ће… »
"Оста сине кућа празна, твоја соба, твој мирис...Ти си сад у земљи, ја ван земље": Давор Драгичевић се емотивном поруком…
Телеграф 13.02.2019
Давор се налази на непознатој локацији од 30. децембра прошле године, када је полиција расписала потерницу за њим. Отац страдалог Бањалучанина Давида, Давор Драгуичевић, објавио је емотивну поруку на друштвеним мрежама на… »
Вести дана »
Министар Селаковић саслушан у Тужилаштву за организовани криминал, терете га за два кривична дела
РТС пре 1 сатјош 44 повезане
НБС тврди да може да обезбеди стабилност и сигурност домаћег финансијског система
Бизнис.рс пре 5 сатијош 32 повезане
Сузе за Жељка: Скандирање легендарном тренеру Партизана не престаје!
Хот спорт пре 9 минутајош 88 повезаних
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних