Povezane vesti
Martinović u Skupštinu doneo kopiju Nikolićeve diplome
Radio 021 13.02.2019
Poslanici SRS ponovo su u skupštinskoj raspravi pokrenuli pitanje diplome bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Zbog toga je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović pokazao, kako je rekao, kopiju njegove diplome uz… »
Diploma tome Nikolića stigla u skupštinu! Doneo je Aleksandar Martinović da zapuši usta radikalima, a evo šta tačno piše na…
Kurir 13.02.2019
Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović pokazao je danas u Skupštini Srbije fotokopiju diplome bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, jer, kako kaže, poslanici SRS stalno imaju potrebu da Nikolićevu "prebacuju" zbog diplome. "Ja do sada… »
Čim vas čovek napusti o njemu pričate sve najgore, bio sam vam najbolji, a sada sam majmun: Martinović i Radeta u klinču zbog…
Telegraf 13.02.2019
Verbalni sukob poslanika naprednjaka i radikala. Poslanici Srpske radikalne stranke ponovo su danas u skupštinskoj raspravi pokrenuli pitanje diplome bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića zbog čega je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke… »
Vesti dana »
Peter Mađar položio zakletvu i preuzeo dužnost premijera, i pozvao pozvao predsednika da podnese ostavku
NIN pre 6 satijoš 30 povezanih
Međedović pobedio velikog talenta, otvara mu se ogromna prilika u Rimu
Nova pre 45 minutajoš 42 povezane
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
Beta pre 45 minutajoš 45 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana