Povezane vesti

Iran: U samoubilačkom napadu ubijeno 27 pripadnika Revolucionarne garde

Al Jazeera 13.02.2019
Lokalni mediji navode da je meta napada na jugoistoku zemlje bio autobus koji je vozio vojnike. Dvadeset sedam pripadnika Iranske republikanske garde ubijeno je u samoubilačkom napadu na jugoistoku Irana, objavila je novinska agencija Fars, prenosi… »

Samoubilački napad na autobus Revolucionarne garde u Iranu, 27 poginulih

N1 Info 13.02.2019
Najmanje 27 pripadnika iranske elitne Revolucionarne garde je poginulo a 13 je povređeno u samoubilačkom napadu na njihov autobus na jugoistoku Irana, preneli su državni mediji. Odgovornost za napad u provinciji Sistan i Baludžistan je preuzela… »

"Teroristički napad i 'Varšavski cirkus' su povezani"

B92 13.02.2019
Teheran -- Ministar inostranih poslova Irana Mohamed Džavad Zarif povezao je samoubilački bombaški napad na iransku Revolucionarnu gardu sa sastankom o Bliskom istoku. Taj sastanak SAD organizuju u Varšavi. Zarif je danas objavio na Tviteru: “Nije… »

Iran: Osvetićemo se

B92 13.02.2019
Teheran -- Iran će se osvetiti za samoubilački napad protiv iranske Revolucionarne garde u kome je najmanje 27 osoba poginulo. To je izjavio portparol Ministarstva spoljnih poslova Bahram Kasemi, javio je Rojters pozivajući se na novinsku agenciju… »

Iran: Najmanje 20 žrtava samoubilačkog napada

RTV 13.02.2019
TEHERAN - Ministar inostranih poslova Irana Mohamed Džavad Zarif povezao je današnji samoubilački bombaški napad na elitnu iransku Revolucionarne gardu u zemlji sa sastankom o Bliskom istoku, koji SAD organizuju u Varšavi. Zarif je danas objavio na… »

Iran: Najmanje 20 žrtava samoubilačkog napada

Večernje novosti 13.02.2019
U samoubilačkom napadu na autobus sa pripadnicima iranske Revolucionarne garde, poginulo je najmanje 20 osoba, a još toliko ranjeno. U samoubilačkom napadu na autobus sa pripadnicima iranske Revolucionarne garde, poginulo je najmanje 20 osoba, a još… »

Stravična eksplozija: U samoubilačkom napadu na autobus poginulo 20 članova elitne Garde

Blic 13.02.2019
Najmanje 20 članova elitne Revolucionarne garde Irana poginulo je u samoubilačkom napadu na jugoistoku zemlje, javili su iranski mediji. Iranska novinska agencija "Fars" javila je da se napad dogodio između gradova Zahedan i Haš, u području u kojem… »

Vesti dana »