Povezane vesti
Tajanijevo izvinjenje nakon sastanka s europarlamentarcima
Al Jazeera 13.02.2019
Prvi čovjek Evropskog parlamenta razgovarao je s hrvatskim i slovenskim zastupnicima Evropske pučke stranke. Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani u srijedu se nakon susreta s hrvatskim i slovenskim zastupnicima Evropske pučke stranke izvinio i… »
Tajani se izvinio zbog izjava o Istri i Dalmaciji
RTS 13.02.2019
Predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani, nakon susreta sa hrvatskim i slovenačkim poslanicima Evropske narodne partije, izvinio se i izrazio duboko žaljenje zbog svojih izjava povodom Dana sećanja u Bazovici, kod Trsta. "Posle podne sam se sastao… »
Isprika Tajanija pred Evropskom pučkom strankom
Slobodna Evropa 13.02.2019
Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani u srijedu se nakon susreta s hrvatskim i slovenskim zastupnicima Europske pučke stranke ispričao i izrazio duboko žaljenje zbog svojih izjava prigodom Dana sjećanja u Basovizzi. "Iskreno žalim i ispričavam… »
Tajani okrenuo drugi obraz: Izvinjavam se zbog izjave, uvek sam bio prijatelj Hrvatima i Slovencima
Kurir 13.02.2019
Predsednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani danas se, nakon susreta sa hrvatskim i slovenačkim poslanicima Evropske narodne partije, izvinio i izrazio duboko žaljenje zbog svojih izjava povodom Dana sećanja u Bazovici, kod Trsta. "Po podne sam se… »
Vesti dana »

Sud doneo odluku o naknadi štete porodicama nastradalih prilikom pada nadstrešnice
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih

"Mač sa dve oštrice, mere pogađaju i njihove ekonomije": Stigao žestok odgovor Kremlja na sankcije EU
Mondo pre 1 satjoš 68 povezanih

Savet EU usvojio najobimnije sankcije Rusiji; Gruško: Trgovina Moskve i Unije bi mogla da padne na nulu
RTS pre 25 minutajoš 29 povezanih

Država ograničila cene goriva: Evo koliko će koštati dizel i benzin narednih šest meseci
Telegraf pre 55 minutajoš 45 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Lokalni pljuskovi danas, topliji vikend i novi toplotni talas do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih