Повезане вести
Јеленић упозорава: "Ово није први пут, било је и одвртања шрафова на точковима..."
Спортске.нет 14.02.2019
Први човек српског ватерпола чека мишљење надлежних органа, а не Хрватског ватерполо савеза. Председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић рекао је да се чека мишљење Управног одбора регионалне лиге, а не Хрватског… »
Јеленић одговорио ХВС: Пресуђујете, а ми чекамо став Лиге
Дневник 14.02.2019
БЕОГРАД: Председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић одговорио је Хрватском савезу да допис о неигрању српских клубова у Сплиту и околини мањој од 200 километара није упућен њима, већ надлежнима из Регионалне лиге и да… »
Јеленић на ракцију всх: Они нека реагују на свој начин, битнија ми је реакција ЛЕН
Хот спорт 14.02.2019
Председник Ватерполо савеза Србије је прокоментарисао реакцију колега из комшилука. Ватерполо савез Хрватске се огласио поводом инцидента у Сплиту и побунио се против става црвено-белих који не желе да гостују у том делу региона… »
Јеленић: Не интересује нас допис хрватског савеза!
Моззарт спорт 14.02.2019
"Нисмо ми упутили писмо колегама из Хрватске већ Управном одбору и Повереништву такмичења", појаснио је председник ВСС-а. Бура око напада на младе ватреполисте Црвене звезде у Сплиту полако се у медијском смислу стишава, али се… »
Ватерполо савез Хрватске: Захтев српских клубова није остварив
Данас 13.02.2019
Хрватски ватерполо савез (ХВС) изразио је данас жаљење након што су Ватерполо савез Србије (ВСС) и српски клубови поручили да из безбедносних разлога не желе да играју у Сплиту и околини до краја сезоне и навео да је… »
Вести дана »

Упозорење на непогодно време у Србији са пљусковима, грмљавином и јаким ветром
Наслови.аи пре 59 минутајош 45 повезаних

АТП о одласку Ђоковићевог турнира: Из Београда у историјску Атину
Вести онлине пре 21 минутајош 32 повезане

Трамп најавио посету Виткофа Русији и могуће санкције због Украјине
Наслови.аи пре 3 сатајош 25 повезаних

Цене станова у Србији у првом кварталу порасле: У Војводини за 4,84 одсто
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 20 повезаних