Povezane vesti
Miljana Kulić opet zatrudnela u rijalitiju?! Uradila sam 2 testa i oba su pokazala 2 crte! Zola van sebe, ali još ovo krije…
Press 14.02.2019
Miljana Kulić se sinoć ponovo vratila u rijaliti i čim je stigla odvela je svog verenika Zolu da razgovaraju nasamo, a onda su izneli neke šokantne detalje! "Ne znam je li istina da je ono što si mi rekla u garderobi da se odmah napijem", pitao je… »
Mariji uopšte nije lako! Miljana nasrnula na nju za stolom rijalitija Zadruga 2! (VIDEO)
Svet plus 14.02.2019
Ona zaista nema granicu! Ovo deluje jezivo! Mariji Kulić uopšte nije lako sa ćerkom! Ćerka Miljana nasrnula na nju za stolom rijalitija "Zadruga 2". Nakon što se ponovo vratila u rijaliti, Miljana je napravila haos na rođendanu svog dečka Lazara… »
Miljana van svake kontrole! Nišlijka trudna sa Zolom, a onda ga šokirala: Ne želim dete s tobom!
Kurir 14.02.2019
Miljana Kulić saopštila je svom vereniku Lazaru Čoliću Zoli da je sigurna da je u drugom stanju. Od kada se Miljana pre dve večeri vratila u rijaliti ona i Zola se gotovo sve vreme svađaju, a poslednja svađa izbila je prilikom proslave njegovog… »
Skandal! Miljana se zaletela da udari majku! Napala Mariju pred svima, zgrabila šolju i gađala je! Jedva je obuzdali (video)
Kurir 14.02.2019
Miljana Kulić je napravila haos na rođendanu svog dečka Lazara Čolića Zole. Ona se sve vreme svađala sa svojom majkom. - Ako ti kažem da ne komentarišeš više (Miljaninu vezu sa Zolom), nemoj da komentarišeš! Jel ti jasno? - urlala je Miljana… »
Zadruga 2: Trudna sam! Iskreno, ne želim dete sa tobom! (VIDEO)
Svet plus 14.02.2019
Miljana Kulić je u toku jučerašnjeg dana u rijalitiju "Zadruga 2" priredila jedno neprijatno iznenađenje svom vereniku i to na njegov rođandan. U toku noći su ponovo razgovarali. Trudna sam! Iskreno, ne želim dete sa tobom! Miljana je napravila… »
Miljana posle nervnog sloma pravi Zoli pakao od života! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila…
Kurir 14.02.2019
Miljana Kulić žestoko se sukobila sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je svu energiju usmerio na proslavu svog rođendana u rijalitiju. Posle nervnog sloma koji je doživela, rešila je da mu upropasti slavlje, ali i stavi do znanja koliko joj je zbog… »
Nikad joj nije bilo teže: Miljana napisala pismo Zoli, a ono što piše u njemu iznenadiće sve
Blic 13.02.2019
Kulićeva je danas pokušala da upropasti rođendan svog dečka u rijalitiju "Zadruga 2", a potom je uzela da piše pismo, te na ovaj način priznala koliko joj je žao zbog svega. U toku dana došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Lazara… »
Šutirala sve i vrištala kroz suze: Miljana Kulić napravila haos u Zadruzi, pa kolabirala pred svima (video)
Blic 13.02.2019
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu u toku dana, a sve zbog ukućana koji su se pripremali da dođu na rođendan njenog dečka Lazara Čolića Zole. Ona je istakla da ne želi da im se pridruže i zamolila ga da pozove samo one… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 3 satajoš 1 povezana