Povezane vesti

Miljana Kulić opet zatrudnela u rijalitiju?! Uradila sam 2 testa i oba su pokazala 2 crte! Zola van sebe, ali još ovo krije od…

Miljana Kulić opet zatrudnela u rijalitiju?! Uradila sam 2 testa i oba su pokazala 2 crte! Zola van sebe, ali još ovo krije od…

Press 14.02.2019
Miljana Kulić se sinoć ponovo vratila u rijaliti i čim je stigla odvela je svog verenika Zolu da razgovaraju nasamo, a onda su izneli neke šokantne detalje! "Ne znam je li istina da je ono što si mi rekla u garderobi da se odmah napijem", pitao je Zola… »
Miljana van svake kontrole! Nišlijka trudna sa Zolom, a onda ga šokirala: Ne želim dete s tobom!

Miljana van svake kontrole! Nišlijka trudna sa Zolom, a onda ga šokirala: Ne želim dete s tobom!

Kurir 14.02.2019
Miljana Kulić saopštila je svom vereniku Lazaru Čoliću Zoli da je sigurna da je u drugom stanju. Od kada se Miljana pre dve večeri vratila u rijaliti ona i Zola se gotovo sve vreme svađaju, a poslednja svađa izbila je prilikom proslave njegovog… »
Skandal! Miljana se zaletela da udari majku! Napala Mariju pred svima, zgrabila šolju i gađala je! Jedva je obuzdali (video)

Skandal! Miljana se zaletela da udari majku! Napala Mariju pred svima, zgrabila šolju i gađala je! Jedva je obuzdali (video)

Kurir 14.02.2019
Miljana Kulić je napravila haos na rođendanu svog dečka Lazara Čolića Zole. Ona se sve vreme svađala sa svojom majkom. - Ako ti kažem da ne komentarišeš više (Miljaninu vezu sa Zolom), nemoj da komentarišeš! Jel ti jasno? - urlala je Miljana, a zatim je… »
Miljana posle nervnog sloma pravi Zoli pakao od života! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga…

Miljana posle nervnog sloma pravi Zoli pakao od života! Ponižena zaplakala, pa mu napisala pismo: Ono što mu je poručila će ga…

Kurir 14.02.2019
Miljana Kulić žestoko se sukobila sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je svu energiju usmerio na proslavu svog rođendana u rijalitiju. Posle nervnog sloma koji je doživela, rešila je da mu upropasti slavlje, ali i stavi do znanja koliko joj je zbog svega žao… »
Nikad joj nije bilo teže: Miljana napisala pismo Zoli, a ono što piše u njemu iznenadiće sve

Nikad joj nije bilo teže: Miljana napisala pismo Zoli, a ono što piše u njemu iznenadiće sve

Blic 13.02.2019
Kulićeva je danas pokušala da upropasti rođendan svog dečka u rijalitiju "Zadruga 2", a potom je uzela da piše pismo, te na ovaj način priznala koliko joj je žao zbog svega. U toku dana došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića… »
Šutirala sve i vrištala kroz suze: Miljana Kulić napravila haos u Zadruzi, pa kolabirala pred svima (video)

Šutirala sve i vrištala kroz suze: Miljana Kulić napravila haos u Zadruzi, pa kolabirala pred svima (video)

Blic 13.02.2019
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu u toku dana, a sve zbog ukućana koji su se pripremali da dođu na rođendan njenog dečka Lazara Čolića Zole. Ona je istakla da ne želi da im se pridruže i zamolila ga da pozove samo one ukućane… »

Vesti dana »