Povezane vesti
Predsednik u kampanji Budućnost Srbije: Srbija je sve jača, daću sve od sebe da vam dovedem investitore, gradićemo puteve…
Kurir 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja obilazak Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a danas je u poseti Mačvanskom okrugu. 18.45 Vučić u Šapcu: Koliko košta moja kampanja,a koliko je "koštao" Tadić Budžet bivšeg predsednika Srbije Borisa… »
Kampanja "Budućnost Srbije" Vučić: Znam da ne živimo u svili i kadifi; Brnabić: Jadarit je veliki potencijal, moramo da…
Večernje novosti 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je u četvrtak kampanju "Budućnost Srbije", obilaskom Mačvanskog okruga, a prva tačka koju je posetio je Osnovna škola "Mika Mitrović", u Bogatiću. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je u četvrtak… »
Vučić u Šapcu: Koliko sada košta moja kampanja, a koliki je bio budžet Borisa Tadića 2011?!
Kurir 14.02.2019
Budžet bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića bio je 2011. godine 2,5 miliona evra, a moj, odnosno celog Predsedništva Srbije je 1,6 miliona evra, gotovo upola manje, rekao je večeras u Šapcu predsednik Aleksandar Vučić. On je u obraćanju u tom gradu u… »
Vučić u Loznici: Izgradićemo put koji će koštati skoro milijardu evra (foto, video)
Blic 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije", obilaskom Mačvanskog okruga, a prva tačka koju je posetio je Osnovna škola "Mika Mitrović", u Bogatiću. Ispred škole, predsednika su dočekali zaposleni i veliki broj… »
Predsednik obišao Opštu bolnicu u Loznici: Vučića dočekao veliki broj građana, mnogi hteli da se pozdrave sa njim (Foto)
Kurir 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", Opštu bolnicu u Loznici, gde je u toku rekonstrukcija internog i grudnog odeljenja, kao i odeljenja psihijatrije. 1 / 5 Foto: Predsedništvo Srbije "Uložili smo… »
Vučić u Mačvi: Naše je da u miru radimo
Mondo 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je kampanju "Budućnost Srbije" i iz Bogatića poručio da je na nama da nikome ne pretimo, ni sa kim ne ulazimo u sukobe, već da jačamo zemlju, ekonomski i na svaki drugi način. Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije… »
Vučić u kampanji budućnost Srbije: Predsednik danas obilazi Mačvanski okrug
Kurir 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", danas će posetiti Mačvanski okrug. Prema programu posete, predsednik Srbije najpre će, u podne, obići rekonstruisanu Osnovnu školu "Mika Mitrović" u Bogatiću. View this post on… »
Vesti dana »
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
Čubrilo upozorio na pakleni početak avgusta: Posle pljuskova stiže udar od 38 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Pojavila se bolest boginja ovaca i koza, proširila se švercerskim kanalima sa KiM
Sputnik pre 39 minutajoš 15 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Radio sto plus pre 34 minutajoš 16 povezanih