Povezane vesti
Veljko sve nasmejao do suza! Svetlani praviš kiflice, a meni supu nećeš!
Svet & Skandal 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio “Zato kad Svetlana kaže “Jao Bogdana jedu… »
"Kad Svetlana kaže da joj se jedu kiflice": Veljko snimao Bogdanu u pidžami i papučama i otkrio detalj koji je sve nasmejao…
Blic 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio: - Zato kad Svetlana kaže "Jao Bogdana jedu mi… »
Kad se ceci jedu kiflice snajka mesi: Veljko snimao Bogdanu u pidžami i otkrio detalj koji nije smeo! Urnebesno (video)
Kurir 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio: "Zato kad Svetlana kaže "Jao Bogdana jedu mi… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Abdi Trampu: Snage SAD da ostanu u Siriji; Imenovan novi predsednik Libana
RTV pre 43 minutajoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 8 satijoš 1 povezana
Zelenski stigao u radnu posetu Italiji: Danas na razgovoru sa Meloni, sutra sa Matarelom
Blic pre 3 satajoš 2 povezane