Povezane vesti

Veljko sve nasmejao do suza! Svetlani praviš kiflice, a meni supu nećeš!

Veljko sve nasmejao do suza! Svetlani praviš kiflice, a meni supu nećeš!

Svet & Skandal 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio “Zato kad Svetlana kaže “Jao Bogdana jedu… »
"Kad Svetlana kaže da joj se jedu kiflice": Veljko snimao Bogdanu u pidžami i papučama i otkrio detalj koji je sve nasmejao…

"Kad Svetlana kaže da joj se jedu kiflice": Veljko snimao Bogdanu u pidžami i papučama i otkrio detalj koji je sve nasmejao…

Blic 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio: - Zato kad Svetlana kaže "Jao Bogdana jedu mi… »
Kad se ceci jedu kiflice snajka mesi: Veljko snimao Bogdanu u pidžami i otkrio detalj koji nije smeo! Urnebesno (video)

Kad se ceci jedu kiflice snajka mesi: Veljko snimao Bogdanu u pidžami i otkrio detalj koji nije smeo! Urnebesno (video)

Kurir 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio: "Zato kad Svetlana kaže "Jao Bogdana jedu mi… »

Vesti dana »