Povezane vesti
Veljko sve nasmejao do suza! Svetlani praviš kiflice, a meni supu nećeš!
Svet & Skandal 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio “Zato kad Svetlana kaže “Jao Bogdana jedu mi se… »
Kad se ceci jedu kiflice snajka mesi: Veljko snimao Bogdanu u pidžami i otkrio detalj koji nije smeo! Urnebesno (video)
Kurir 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio: "Zato kad Svetlana kaže "Jao Bogdana jedu mi se… »
"Kad Svetlana kaže da joj se jedu kiflice": Veljko snimao Bogdanu u pidžami i papučama i otkrio detalj koji je sve nasmejao…
Blic 14.02.2019
Veljko Ražnatović snimao je svoju verenicu Bogdanu Rodić u kuhinji i videom mnogima izmamio smeh. Veljko je od Bogdane tražio da mu skuva supu, što je ona kroz šalu odbila, na šta joj je on odgovorio: - Zato kad Svetlana kaže "Jao Bogdana jedu mi se… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 76 povezanih
(Foto/video) "Bato moj, zašto si otišao?" Darko Lazić se srušio pred umrlicom brata Dragana: Prijatelji ga drže, on jeca na sav glas
Kurir pre 10 minutajoš 41 povezana
Proračunata strategija Teherana koja menja pravila sukoba: Udaraju Zapad tamo gde najviše boli
Euronews pre 1 satjoš 38 povezanih
Saobraćajne nesreće, povrede, visok pritisak: Pune ruke posla za lekare u ovom gradu u Srbiji
Blic pre 2 satajoš 32 povezane