Povezane vesti
"Ja sam politički zatvorenik, Katalonija ima pravo na otcepljenje"
RTS 14.02.2019
Bivši katalonski predsednik Oriol Žunkeras, optužen za pobunu, izjavio je na suđenju da je "politički zatvorenik" i ponovio tvrdnju da Katalonija ima pravo na otcepljenje od Španije. Oriol Žunkeras je jedan od 12 katalonskih lidera kojima se pred… »
Bivši zvaničnik Katalonije tvrdi da je politički zatvorenik
Al Jazeera 14.02.2019
Oriol Junqueras pred sudom je izjavio da je 'optužen za ideje, a ne za djela' te je odbio odgovarati na pitanja tužilaca. Bivši potpredsednik Katalonije Oriol Žunkeras, optužen da vodi nasilnu pobunu za osamostaljenje Katalonije od Španije, izjavio… »
Katalonski separatista: Sudi mi se zbog ideja, ne postupaka
Danas 14.02.2019
Glavni optuženi na sudjenju katalonskim separatistima, biviši potpredsednik Oriol Žunkeras, izjavio je danas da odbija da odgovara na pitanja tužilaštva. „Sudi mi se zbog ideja, ne postupaka (…) Neću odgovarati na pitanja tužilaca“, rekao… »
Prvooptuženi katalonski separatista odbija da odgovara na pitanja tužilaštva
N1 Info 14.02.2019
Glavni optuženi na suđenju katalonskim separatistima, biviši potpredsednik Oriol Žunkeras, izjavio je danas da odbija da odgovara na pitanja tužilaštva. "Sudi mi se zbog ideja, ne postupaka (...) Neću odgovarati na pitanja tužilaca", rekao… »
Vesti dana »
Oko 17 miliona ljudi pod upozorenjem zbog požara, delovi Los Anđelesa spaljeni, uništeno hiljade stambenih objekata
RTV pre 4 satijoš 70 povezanih
Vučević: Predlog Vlade - dva povećanja plate ove godine za prosvetare; Oglasili se i sindikati
Sputnik pre 5 satijoš 37 povezanih
Ko će duže izdržati: vlast SNS-a ili studenti u blokadama | Kontekst
Al Jazeera pre 1 satjoš 24 povezane