Povezane vesti

Hrvatski poslanik optužio Pupovca za govor mržnje, a onda poručio: "Žao mi je što lider Srba nije 1995. izbegao na…

Hrvatski poslanik optužio Pupovca za govor mržnje, a onda poručio: "Žao mi je što lider Srba nije 1995. izbegao na…

Telegraf 14.02.2019
Pupovac je, naime, sinoć u parlamentu rekao da "neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im problem nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe", već da su problem "oni sami" Hrvoje Zekanović, poslanik HRAST-a u… »
Hrvatski poslanik usred sabora priziva etničko čišćenje Srba! Zekanović: Šteta što Pupovac nije 1995. na traktoru…

Hrvatski poslanik usred sabora priziva etničko čišćenje Srba! Zekanović: Šteta što Pupovac nije 1995. na traktoru…

Kurir 14.02.2019
Poslanik HRAST-a Hrvoje Zekanović izjavio je danas na press-konferenciji u hrvatskom Saboru da mu je žao što Milorad Pupovac, poslanik i vođa SDSS, nije 1995. pobegao na traktoru u Beograd, a napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu nazvao je… »
Žestoka prozivka u Saboru: ''Neostvareni i neiživljeni pederi Hrvati'' (video)

Žestoka prozivka u Saboru: ''Neostvareni i neiživljeni pederi Hrvati'' (video)

Pravda 14.02.2019
Predsednik Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina hrvatskog Sabora i predsednik SDSS Milorad Pupovac rekao je u parlamentu da "neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im problem nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji… »
Poslanik HRAST-a: Žao mi je što Pupovac nije 1995. na traktoru pobegao u Beograd

Poslanik HRAST-a: Žao mi je što Pupovac nije 1995. na traktoru pobegao u Beograd

N1 Info 14.02.2019
Poslanik HRAST-a u hrvatskom Saboru Hrvoje Zekanović poručio je da mu je žao što Milorad Pupovac "nije 1995. godine sa svojim istomišljenicima na traktorima pobegao u Beograd", i da on nije čovek koji bi u Saboru trebalo da predstavlja Srbe… »

Vesti dana »