Sve o zagađenju u Beogradu - iz sata u sat

Sve o zagađenju u Beogradu - iz sata u sat

Mondo pre 32 dana
Beograđani sada mogu da vide podatke o zagađenosti vazduha u prestonici iz sata u sat, a Uprava Grada će ubuduće građanima, kada je zagađenje povećano, davati i uputstva šta da rade.
Foto: Mondo/Goran Sivački Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je na današnjem sastanku u Gradskom zavodu za javno zdravlje dogovoreno da Grad Beograd, u saradnji sa Regulatornim telom za elektonske medije,... »

Vesić: Bolja obaveštenost građana o zagađenosti vazduha u Beogradu

Blic pre 32 dana
Beograđani će ubuduće svakog jutra imati informacije kakva se zagađenost vazduha očekuje tog dana u prestonici, ali će dobijati i preporuke kako da se ponašaju u takvim prilikama, saopštio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. To je dogovoreno na zajedničkom sastanku predstavnika... »

Vesić: Svakog jutra informisaćemo građane o vazduhu

Mondo pre 32 dana
Beograđani će ubuduće svakog jutra imati informacije kakva se zagađenost vazduha očekuje tog dana u glavnom gradu, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.
On je rekao i da će građani svakog jutra dobijati i preporuke kako da se ponašaju u takvim prilikama. To je dogovoreno na zajedničkom sastanku predstavnika gradske vlasti, Gradskog zavoda za javno zdravlje, Ministarstva za... »

Bolja obaveštenost građana o zagađenosti vazduha

Studio B pre 32 dana
Zbog dezinformacija koje se u poslednjih nekoliko meseci pojavljuju o zagađenosti vazduha u Beogradu, zamenik gradonačelnika Goran Vesić održao je sastanak sa svim relevantnim institucijama koje se bave monitoringom vazduha u Beogradu, ali i u Srbiji, kako bi se unapredilo izveštavanje o zagađenosti vazduha.
Već danas nadležni u gradu razgovaraće sa predstavnicima RRA i televizija sa nacionalnom frekvencijom kako bi se svakog jutra emitovao bilten o zagađenosti vazduha, a građani pravovremeno obavešteni o zagađenosti vazduha, istakao... »
©2019 Netmark d.o.o.