Povezane vesti
Vučić: Ne kršim Ustav, radim isključivo po zakonu
SEEbiz 14.02.2019
ŠABAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da prekoračuje ustavna ovlašćenja, već da isključivo radi u skladu sa Ustavom i zakon. "Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom i onako kako želi većina gradjana Srbije, radim… »
Vučić: Radim u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik sam svih! Novinari sve mogu da mi kažu u lice! (video)
Pravda 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je predsednik svih građana i da se trudi da učini Srbiju boljim mestom za život za sve. On je dodao da ima pravo na svoj stav i mišljenje. "Ako predsednik ne bi imao pravo da kaže šta misli onda bi to bila… »
Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik ima pravo da kaže šta misli: Vučić o kampanji "Budućnost Srbije"
Telegraf 14.02.2019
- Predsednik valjda ima svoju glavu, ni o kakvom kršenju nije reč. Moje je da mislim svojom glavom i da odgovaram na pitanja. Nisam znao da ste vi sudija Ustavnog suda i da presuđujete da li kršim Ustav, ali vi dajete sebi i to pravo - rekao je Vučić… »
Vesti dana »
Buksna ili cigara?! Snimak pušenja uneo haos u selekciju Turske!
Hot sport pre 57 minutajoš 41 povezana
Od Hrvata ništa novo: Članovi Torcide planirali masivan napad na srpske civile koji su zaposleni na Hvaru!
Hot sport pre 22 minutajoš 18 povezanih
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i uz promene u timu
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih