Povezane vesti

Vučić: Ne kršim Ustav, radim isključivo po zakonu

Vučić: Ne kršim Ustav, radim isključivo po zakonu

SEEbiz 14.02.2019
ŠABAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da prekoračuje ustavna ovlašćenja, već da isključivo radi u skladu sa Ustavom i zakon. "Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom i onako kako želi većina gradjana Srbije… »
Vučić: Radim u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik sam svih! Novinari sve mogu da mi kažu u lice! (video)

Vučić: Radim u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik sam svih! Novinari sve mogu da mi kažu u lice! (video)

Pravda 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je predsednik svih građana i da se trudi da učini Srbiju boljim mestom za život za sve. On je dodao da ima pravo na svoj stav i mišljenje. "Ako predsednik ne bi imao pravo da kaže šta misli onda bi… »
Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik ima pravo da kaže šta misli: Vučić o kampanji "Budućnost Srbije"

Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik ima pravo da kaže šta misli: Vučić o kampanji "Budućnost Srbije"

Telegraf 14.02.2019
- Predsednik valjda ima svoju glavu, ni o kakvom kršenju nije reč. Moje je da mislim svojom glavom i da odgovaram na pitanja. Nisam znao da ste vi sudija Ustavnog suda i da presuđujete da li kršim Ustav, ali vi dajete sebi i to pravo - rekao je… »

Vesti dana »