Povezane vesti

Vučić: Ne kršim Ustav, radim isključivo po zakonu

Vučić: Ne kršim Ustav, radim isključivo po zakonu

SEEbiz 14.02.2019
ŠABAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da prekoračuje ustavna ovlašćenja, već da isključivo radi u skladu sa Ustavom i zakon. "Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom i onako kako želi većina gradjana Srbije, radim… »
Vučić: Radim u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik sam svih! Novinari sve mogu da mi kažu u lice! (video)

Vučić: Radim u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik sam svih! Novinari sve mogu da mi kažu u lice! (video)

Pravda 14.02.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je predsednik svih građana i da se trudi da učini Srbiju boljim mestom za život za sve. On je dodao da ima pravo na svoj stav i mišljenje. "Ako predsednik ne bi imao pravo da kaže šta misli onda bi to bila… »
Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik ima pravo da kaže šta misli: Vučić o kampanji "Budućnost Srbije"

Ponašam se u skladu sa Ustavom i zakonom, predsednik ima pravo da kaže šta misli: Vučić o kampanji "Budućnost Srbije"

Telegraf 14.02.2019
- Predsednik valjda ima svoju glavu, ni o kakvom kršenju nije reč. Moje je da mislim svojom glavom i da odgovaram na pitanja. Nisam znao da ste vi sudija Ustavnog suda i da presuđujete da li kršim Ustav, ali vi dajete sebi i to pravo - rekao je Vučić… »

Vesti dana »

Umro Nebojša Pavković

Umro Nebojša Pavković

N1 Info pre 48 minutajoš 59 povezanih
Do četvrtka sve toplije, biće do 23 stepena

Do četvrtka sve toplije, biće do 23 stepena

Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih