Повезане вести
Нурдор обележио Светски дан деце оболеле од рака
Југ пресс 15.02.2019
НИШ Пуштањем зелених балона и пригодним програмом на платоу испред ТЦ „Калча“под слоганом „И ја се борим“ Ниш се придружио градовима који су обележили Светски дан деце оболеле од рака. Ово је била и прилика да се најави нове… »
Обележен Светски дан деце оболеле од рака
РТК 15.02.2019
Поводом светског дана деце оболеле од рака, 15. фебруара, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР, организовало је низ манифестација под слоганом „И ја се борим“. Ово удружење се труди да сваког дана, не… »
Подрска деци оболелој од малигних болести – “И ја се борим“ у Ивањици (ВИДЕО)
ИнфоЛИГА 15.02.2019
Хуманитарним скупом у центру града данас је НУРДОР и у Ивањици обележио Дан деце оболеле од рака. Волонтери локалне Канцеларије за младе и Црвеног крста продавали су сувенире и делили флајере а сав прикупљен новац намењен је… »
И Врањанци пружили подршку НУРДОР-у и болесној деци
Југмедиа 15.02.2019
Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) обележило је данас Светски дан деце оболеле од малигних болести хуманитарним скупом у центру Врања, а симболично је тачно у 13 часова пуштен један балон као знак… »
За оболелу децу: Акција НУРДОР-а у Врању
ОК радио 15.02.2019
Поводом 15. фебруара, Светског дана деце оболеле од рака, у Врању је, четврту годину заредом, одржана акција "И ја се борим”, коју су организовали Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР, уз подршку Црвеног… »
Мали Алекса послао срце подршке супер херојима
Југмедиа 15.02.2019
Пуштањем три балона и срца подршке, мали Алекса Соколовић из Лесковца који је победио опаку болест, данас је у центру града у знак сећање на нестале дечје душе, пружио подршку малим супер херојима на Светски дан деце оболеле од… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 47 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници 13. дана штрајка глађу
BBC News пре 40 минутајош 39 повезаних
Штимац: Не одустајем од борбе, обавестићу међународне институције о Вучићевој репресији
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Фискални савет: Буџетска резерва и раст цена пројеката остају нетранспарентни
Форбес пре 15 минутајош 17 повезаних
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
РТВ Нови Пазар пре 3 сатајош 38 повезаних