Povezane vesti
Nurdor obeležio Svetski dan dece obolele od raka
Jug press 15.02.2019
NIŠ Puštanjem zelenih balona i prigodnim programom na platou ispred TC „Kalča“pod sloganom „I ja se borim“ Niš se pridružio gradovima koji su obeležili Svetski dan dece obolele od raka. Ovo je bila i prilika da se najavi nove kampanje tokom… »
Obeležen Svetski dan dece obolele od raka
RTK 15.02.2019
Povodom svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR, organizovalo je niz manifestacija pod sloganom „I ja se borim“. Ovo udruženje se trudi da svakog dana, ne samo ovog, ukaže na… »
Podrska deci oboleloj od malignih bolesti – “I ja se borim“ u Ivanjici (VIDEO)
InfoLIGA 15.02.2019
Humanitarnim skupom u centru grada danas je NURDOR i u Ivanjici obeležio Dan dece obolele od raka. Volonteri lokalne Kancelarije za mlade i Crvenog krsta prodavali su suvenire i delili flajere a sav prikupljen novac namenjen je otvaranju Roditeljske… »
I Vranjanci pružili podršku NURDOR-u i bolesnoj deci
Jugmedia 15.02.2019
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) obeležilo je danas Svetski dan dece obolele od malignih bolesti humanitarnim skupom u centru Vranja, a simbolično je tačno u 13 časova pušten jedan balon kao znak podrške svim mališanima… »
Za obolelu decu: Akcija NURDOR-a u Vranju
OK radio 15.02.2019
Povodom 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka, u Vranju je, četvrtu godinu zaredom, održana akcija "I ja se borim”, koju su organizovali Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, uz podršku Crvenog krsta Vranje… »
Mali Aleksa poslao srce podrške super herojima
Jugmedia 15.02.2019
Puštanjem tri balona i srca podrške, mali Aleksa Sokolović iz Leskovca koji je pobedio opaku bolest, danas je u centru grada u znak sećanje na nestale dečje duše, pružio podršku malim super herojima na Svetski dan dece obolele od raka, u akciji… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 10 satijoš 32 povezane
Barsine dečije bolesti, Selta za dva minuta do velikog boda u Vigu!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih