Повезане вести

Нурдор обележио Светски дан деце оболеле од рака

Нурдор обележио Светски дан деце оболеле од рака

Југ пресс 15.02.2019
НИШ Пуштањем зелених балона и пригодним програмом на платоу испред ТЦ „Калча“под слоганом „И ја се борим“ Ниш се придружио градовима који су обележили Светски дан деце оболеле од рака. Ово је била и прилика да се најави нове… »
Обележен Светски дан деце оболеле од рака

Обележен Светски дан деце оболеле од рака

РТК 15.02.2019
Поводом светског дана деце оболеле од рака, 15. фебруара, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака – НУРДОР, организовало је низ манифестација под слоганом „И ја се борим“. Ово удружење се труди да сваког дана, не… »
Подрска деци оболелој од малигних болести – “И ја се борим“ у Ивањици (ВИДЕО)

Подрска деци оболелој од малигних болести – “И ја се борим“ у Ивањици (ВИДЕО)

ИнфоЛИГА 15.02.2019
Хуманитарним скупом у центру града данас је НУРДОР и у Ивањици обележио Дан деце оболеле од рака. Волонтери локалне Канцеларије за младе и Црвеног крста продавали су сувенире и делили флајере а сав прикупљен новац намењен је… »
И Врањанци пружили подршку НУРДОР-у и болесној деци

И Врањанци пружили подршку НУРДОР-у и болесној деци

Југмедиа 15.02.2019
Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) обележило је данас Светски дан деце оболеле од малигних болести хуманитарним скупом у центру Врања, а симболично је тачно у 13 часова пуштен један балон као знак… »
За оболелу децу: Акција НУРДОР-а у Врању

За оболелу децу: Акција НУРДОР-а у Врању

ОК радио 15.02.2019
Поводом 15. фебруара, Светског дана деце оболеле од рака, у Врању је, четврту годину заредом, одржана акција "И ја се борим”, коју су организовали Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР, уз подршку Црвеног… »
Мали Алекса послао срце подршке супер херојима

Мали Алекса послао срце подршке супер херојима

Југмедиа 15.02.2019
Пуштањем три балона и срца подршке, мали Алекса Соколовић из Лесковца који је победио опаку болест, данас је у центру града у знак сећање на нестале дечје душе, пружио подршку малим супер херојима на Светски дан деце оболеле од… »

Вести дана »