Повезане вести

Драма у Чаиру: Звезда се провукла у полуфинале!

Драма у Чаиру: Звезда се провукла у полуфинале!

Мондо 15.02.2019
Црвено-бели уз велике проблеме сломили упорни Динамик, поенима Огњена Добрића и Билија Берона у завршници последњег четвртфинала. Партизан - ФМП у суботу од 17 часова, Звезда - Мега од 21 час! То су парови и термини полуфинала… »
Милојевић: Можда и ми изненадимо Звезду, као што је Борац нас!

Милојевић: Можда и ми изненадимо Звезду, као што је Борац нас!

Хот спорт 15.02.2019
Тренер Мега Бемакса Дејан Милојевић истакао је да је меч против Борца показао да је куп занимљиво такмичење и изнео наду да његов тим може да изнеанди Црвену звезду. Губила је Мега три четвртине против Борца из Чачка, било је… »
Борац није издржао, Мега спречила изненађење!

Борац није издржао, Мега спречила изненађење!

Мондо 15.02.2019
Чачани у трећој четвртини имали 18 поена предности, али је екипа Дејана Милојевића ипак показала зашто је била фаворит. Борац је и ове године био близу изненађења, али није успео! Чачани су прошле зиме увели четвртфинале против… »
Милојевић о чарима купа и полуфиналу: "Борац је био близу да нас изненади, можда ћемо и ми тако моћи Звезду"

Милојевић о чарима купа и полуфиналу: "Борац је био близу да нас изненади, можда ћемо и ми тако моћи Звезду"

Спортске.нет 15.02.2019
Нахвалио је тренер Меге и једног од хероја победе, Николу Мишковића. Губила је Мега током већег дела четвртфинала против Борца, али је у финишу преокренула. Дејан Милојевић казао је да овај меч показује све чари купа. "Ова… »
Црвена звезда тражила померање термина финала Купа

Црвена звезда тражила померање термина финала Купа

Моззарт спорт 15.02.2019
Разлог је премало времена за одмор. Кошаркашки клуб Црвена звезда затражио је од телевизије Аренаспорт и Кошаркашког савеза Србије померање термина финалног меча Купа Радивоја Кораћа, потврђено је нашем сајту са Малог… »
Звезда тражи ново померање термина финала Купа Радивоја Кораћа!

Звезда тражи ново померање термина финала Купа Радивоја Кораћа!

Спортске.нет 15.02.2019
КК Црвена звезда мтс послала захтев Кошаркашком савезу Србије. Финале Купа Радивоја Кораћа заказано је за недељу од 17 часова, иако је првобитно било заказано у 21 час. Овакав развој догађаја се најмање свидео Црвеној звезди… »
Спорт на ТВ: Куп Радивој Кораћ у првом плану, први пренос Суперлиге у овој години – почиње ‘Ол-стар викенд’

Спорт на ТВ: Куп Радивој Кораћ у првом плану, први пренос Суперлиге у овој години – почиње ‘Ол-стар викенд’

Хот спорт 15.02.2019
На сцену се данас враћа и српски фудбал. Други део сезоне отварају Вождовац и Напредак. Тај дуел ће директно преносити Арена спорт 1 од 17 часова. У истом термину почиње и треће четвртфинале Купа Радивој Кораћ у нишком ‘Чаиру’… »
Убедљиви ФМП и Партизан први полуфиналисти Купа Радивоја Кораћа

Убедљиви ФМП и Партизан први полуфиналисти Купа Радивоја Кораћа

Данас 14.02.2019
Кошаркаши ФМП и Партизана остварили су убедљиве победе у четвртфиналним дуелима Купа Радивоја Кораћа и тако се пласирали у полуфинале у коме ће укрстити „копља“ у суботу од 17 часова. ФМП је победио клуб Свети Ђорђе са 112:58… »

Вести дана »