Povezane vesti
Lukašenko insistira na 'suverenitetu' Bjelorusije nasuprot Putinu
Al Jazeera 15.02.2019
Ruski predsjednik ocijenio je da 'potpuno nezavisne države ne postoje, bilo da je riječ o velikima ili malima'. Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko insistirao je u petak na "suverenitetu" svoje zemlje u razgovoru s ruskim kolegom po dužnosti… »
Rusija i Belorusija se ujedinjuju?! To može i sutra da se desi, spremni su (video)
Pravda 15.02.2019
Belorusija i Rusija su spremne da idu putem ujedinjenja u istoj meri u kojoj su narodi obe zemlje spremni za to, rekao je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko tokom svoje posete Sočiju. “Za mene je nezavisnost relativni pojam, niko, nijedna država… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 5 satijoš 1 povezana