Povezane vesti
Sloba u strahu za sopstveni život! Kija hoće da ga dokrajiči?! Poručio: Ako me nema do ponedeljka... Ona stoji iza svega!
Kurir 15.02.2019
Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović otputovali su na zajednički nastup, a tom prilikom pevač se našalio na njen račun pa javnosti poručio putem Instagrama: "Ako me do ponedeljka nema, znajte da me je izbacila iz aviona bez… »
Slobodan Radanović ušao u avion sa Kijom Kockar, pa poslao poruku koja je zapalila društvene mreže!
Svet & Skandal 15.02.2019
Slobodan Radanović i Kija Kockar ovog vikenda zajedno nastupaju u Nemačkoj, a pre ulaska u avion pevač se na društvenim mrežama našalio na račun svoje bivše supruge. Naime, Radanović je uz najavu nastupa poručio: “Ako me do ponedeljka nema, znajte da me… »
Vesti dana »

Vučević: Sa mnom u prostorijama SNS-a bili i sin i ministarka Mesarović, hteli su žive da nas zapale
Novi magazin pre 55 minutajoš 27 povezanih

Srbija gori! Rhmz je upravo objavio temperature i neće vam biti dobro: Ovaj grad na udaru ekstremnog vremena
Blic pre 5 satijoš 46 povezanih

SAD spreman biti dio sigurnosnih garancija za Ukrajinu, kaže Merz
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 94 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane