Povezane vesti
Sprečen napad Islamske države u Severnoj Makedoniji
RTV 15.02.2019
SKOPLJE - Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa "partnerskom zemljom" o… »
Severna Makedonija: Sprečen napad ISIS-a!
Mondo 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. Foto: MONDO/Mario Milojević Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa "partnerskom… »
Sprečen napad Islamske države u Severnoj Makedoniji
RTS 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je… »
Vesti dana »

Haos u Skupštini Zaječara: Opozicija blokira sednicu, sukobi građana i policije ispred opštine
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana

Tramp objavio kako će primorati Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTS pre 25 minutajoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih