Povezane vesti
Sprečen napad Islamske države u Severnoj Makedoniji
Radio 021 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju, kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što… »
Teroristi nikad bliže Srbiji: Sprečen napad ISIS-a u Severnoj Makedoniji! Američka ambasada upozorila na najrizičnija mesta
Telegraf 15.02.2019
Ogalasila se i američka ambasada u Skoplju upozoravajući svoje državljane koji borave u Makedoniji da budu oprezni i obazrivi. Makedonska policija sprečila je danas teroristički napad radikala ISIS u ovoj zemlji. - Nakon prethodno razmenjenih… »
Sprečen napad Islamske države!
Alo 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila o planovima ekstremista za teroristički napad. "U cilju ometanja… »
Sprečen napad ID u Severnoj Makedoniji
Vesti online 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad ID u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa "partnerskom zemljom" o planovima ekstremista za… »
Sprečen napad DAEŠ-a u Severnoj Makedoniji
Sputnik 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad DAEŠ-a u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa „partnerskom zemljom“ o planovima… »
Sprečen napad ID U severnoj Makedoniji: Amerika izdala upozorenje svojim državljanima
Pravda 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što… »
Policija: Spriječen napad ISIL-a u Sjevernoj Makedoniji
Al Jazeera 15.02.2019
Tamošnja policija akciju je sprovela nakon što je razmijenila operativne informacije sa 'partnerskom zemljom'. Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije sprovelo je akciju kako bi spriječilo napad oružane grupe Islamska država Irak i… »
Sprečen masakr Islamske države u Severnoj Makedoniji: Informacija stigla u poslednji čas, sprovode se mere za zaštitu…
Srbija danas 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija je akciju sprovela nakon što… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo, sedam povređeno u požaru u staračkom domu u Barajevu, sumnja se da je podmetnut
NIN pre 2 satajoš 83 povezane
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 16 minutajoš 66 povezanih
Viši sud privremenom merom traži od advokata minimum procesa rada, Terzić za Insajder: Minimum nije definisan
Insajder pre 45 minutajoš 32 povezane
"Ovo je nezapamćena tragedija i ogromna tuga": Raška zavijena u crno nakon tragične smrti troje tinejdžera
Mondo pre 33 minutajoš 9 povezanih
Vučić pozvao sve da u narednim nedeljama daju predloge za ime i članove novog pokreta
RTV pre 27 minutajoš 37 povezanih