Povezane vesti

Sprečen napad Islamske države u Severnoj Makedoniji

Sprečen napad Islamske države u Severnoj Makedoniji

Radio 021 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju, kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što… »
Teroristi nikad bliže Srbiji: Sprečen napad ISIS-a u Severnoj Makedoniji! Američka ambasada upozorila na najrizičnija mesta

Teroristi nikad bliže Srbiji: Sprečen napad ISIS-a u Severnoj Makedoniji! Američka ambasada upozorila na najrizičnija mesta

Telegraf 15.02.2019
Ogalasila se i američka ambasada u Skoplju upozoravajući svoje državljane koji borave u Makedoniji da budu oprezni i obazrivi. Makedonska policija sprečila je danas teroristički napad radikala ISIS u ovoj zemlji. - Nakon prethodno razmenjenih… »
Sprečen napad Islamske države!

Sprečen napad Islamske države!

Alo 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila o planovima ekstremista za teroristički napad. "U cilju ometanja… »
Sprečen napad ID u Severnoj Makedoniji

Sprečen napad ID u Severnoj Makedoniji

Vesti online 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad ID u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa "partnerskom zemljom" o planovima ekstremista za… »
Sprečen napad DAEŠ-a u Severnoj Makedoniji

Sprečen napad DAEŠ-a u Severnoj Makedoniji

Sputnik 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je akciju kako bi sprečilo napad DAEŠ-a u toj zemlji. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što je razmenila operativne informacije sa „partnerskom zemljom“ o planovima… »
Sprečen napad ID U severnoj Makedoniji: Amerika izdala upozorenje svojim državljanima

Sprečen napad ID U severnoj Makedoniji: Amerika izdala upozorenje svojim državljanima

Pravda 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija ja akciju sprovela nakon što… »
Policija: Spriječen napad ISIL-a u Sjevernoj Makedoniji

Policija: Spriječen napad ISIL-a u Sjevernoj Makedoniji

Al Jazeera 15.02.2019
Tamošnja policija akciju je sprovela nakon što je razmijenila operativne informacije sa 'partnerskom zemljom'. Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije sprovelo je akciju kako bi spriječilo napad oružane grupe Islamska država Irak i… »
Sprečen masakr Islamske države u Severnoj Makedoniji: Informacija stigla u poslednji čas, sprovode se mere za zaštitu…

Sprečen masakr Islamske države u Severnoj Makedoniji: Informacija stigla u poslednji čas, sprovode se mere za zaštitu…

Srbija danas 15.02.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije sprovelo je raciju kako bi sprečilo napad Islamske države u toj zemlji. SAD ukazuju na pojačan rizik od terorističkih napada u balkanskoj državi. Makedonska policija je akciju sprovela nakon što… »

Vesti dana »