Повезане вести
Спречен напад Исламске државе у Северној Македонији
Радио 021 15.02.2019
Министарство унутрашњих послова Северне Македоније спровело је рацију, како би спречило напад Исламске државе у тој земљи. САД указују на појачан ризик од терористичких напада у балканској држави. Македонска полиција ја акцију… »
Терористи никад ближе Србији: Спречен напад ИСИС-а у Северној Македонији! Америчка амбасада упозорила на најризичнија места
Телеграф 15.02.2019
Огаласила се и америчка амбасада у Скопљу упозоравајући своје држављане који бораве у Македонији да буду опрезни и обазриви. Македонска полиција спречила је данас терористички напад радикала ИСИС у овој земљи. - Након… »
Спречен напад Исламске државе!
Ало 15.02.2019
Министарство унутрашњих послова Северне Македоније спровело је акцију како би спречило напад Исламске државе у тој земљи. Македонска полиција ја акцију спровела након што је разменила о плановима екстремиста за терористички… »
Спречен напад ИД у Северној Македонији
Вести онлине 15.02.2019
Министарство унутрашњих послова Северне Македоније спровело је акцију како би спречило напад ИД у тој земљи. Македонска полиција ја акцију спровела након што је разменила оперативне информације са "партнерском земљом" о… »
Спречен напад ДАЕШ-а у Северној Македонији
Спутник 15.02.2019
Министарство унутрашњих послова Северне Македоније спровело је акцију како би спречило напад ДАЕШ-а у тој земљи. Македонска полиција ја акцију спровела након што је разменила оперативне информације са „партнерском земљом“ о… »
Полиција: Спријечен напад ИСИЛ-а у Сјеверној Македонији
Ал Јазеера 15.02.2019
Тамошња полиција акцију је спровела након што је размијенила оперативне информације са 'партнерском земљом'. Министарство унутрашњих послова Сјеверне Македоније спровело је акцију како би спријечило напад оружане групе… »
Спречен напад ИД У северној Македонији: Америка издала упозорење својим држављанима
Правда 15.02.2019
Министарство унутрашњих послова Северне Македоније спровело је рацију како би спречило напад Исламске државе у тој земљи. САД указују на појачан ризик од терористичких напада у балканској држави. Македонска полиција ја акцију… »
Спречен масакр Исламске државе у Северној Македонији: Информација стигла у последњи час, спроводе се мере за заштиту грађана!…
Србија данас 15.02.2019
Министарство унутрашњих послова Северне Македоније спровело је рацију како би спречило напад Исламске државе у тој земљи. САД указују на појачан ризик од терористичких напада у балканској држави. Македонска полиција је акцију… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана