Povezane vesti

Belgijanci najviše piju u Evropi, Srbi na 12. mestu

RTV 16.02.2019
BEOGRAD - Srbija je u grupi evropskih zemalja u kojoj se na alkohol ne troši mnogo novca, ali kada je u pitanju količina popijenog, statistika je drugačija - Srbija zauzima 12. mesto. Najviše popiju Belgijanci, Rusi su na sedmom mestu, prenela je RTS… »

Belgijanci najviše piju u Evropi, Srbi na 12. mestu

Vesti online 16.02.2019
Srbija je u grupi evropskih zemalja u kojoj se na alkohol ne troši mnogo novca, ali kada je u pitanju količina popijenog, statistika je drugačija - Srbija zauzima 12. mesto. Najviše popiju Belgijanci, Rusi su na sedmom mestu, prenela je RTS. Najviše… »

U Srbiji se pije mnogo, ali jeftino

Mondo 16.02.2019
Srbija je u grupi evropskih zemalja u kojoj se na alkohol ne troši mnogo novca. Kada je u pitanju količina popijenog, statistika je drugačija - Srbija zauzima 12. mesto. U EU po stanovniku se troši prosečno 300 evra na alkohol. Najviše troše bivše… »

Belgijanci najviše piju u Evropi, Srbi na 12. mestu

Dnevnik 16.02.2019
BEOGRAD: Srbija je u grupi evropskih zemalja u kojoj se na alkohol ne troši mnogo novca, ali kada je u pitanju količina popijenog, statistika je drugačija - Srbija zauzima 12. mesto. Najviše popiju Belgijanci, Rusi su na sedmom mestu, prenela je RTS… »

Vesti dana »