Povezane vesti
Godišnjica zločina u Livadicama
RTS 16.02.2019
Na današnji dan pre 18 godina u napadu na autobus "Niš ekspresa" u Livadicama kod Podujeva, poginulo je dvanaestoro i povređeno četrdeset troje raseljenih Srba dok su išli na Zadušnice u Gračanicu. Za zločin niko nije odgovarao! Osumnjičeni Fljorim… »
Godišnjica tragedije kod Podujeva: Zločin pred očima KFOR-a
Večernje novosti 16.02.2019
Rodbina putnika „Niš ekspresa“ nastradalih u Livadicama kod Podujeva ne zaboravlja tragediju u kojoj je poginulo 12, a ranjeno 43 srpskih putnika. Prokuplje - Odjednom život oko mene puče i pretvori se u pepeo i prah. Moje srce kuca ali krv je stala -… »
Obeleženo 18 godina od napada na autobus Niš ekspresa kod Podujeva
N1 Info 16.02.2019
U Lapljem Selu kod Prištine obeleženo je 18 godina od zločina albanskih ekstremista počinjenog u selu Livadice kada je u bombaškom napadu na autobus "Niš ekspresa" poginulo 12 Srba, a više od 40 zadobilo teže ili lakše povrede. Književnik Ratko Popović… »
Godišnjica napad na autobus 'Niš ekspresa' kod Podujeva
RTV 16.02.2019
BEOGRAD - Danas se navršava 18 godina od jednog od najmonstruoznijih terorističkih napada počinjenih na Kosovu i Metohiji, u kojem je na Zadušnice poginulo 12, a povređeno 43 Srba, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju i pozvala… »
Krvave zadušnice: Masakr Srba pred očima Kfora
Mondo 16.02.2019
Danas se navršava 18 godina od napada na autobus "Niš ekspresa" u selu Livadice kod Podujeva u kome je poginulo 12 ljudi, a povređeno je 43 raseljenih Srba koji su išli na Zadušnice u Gračanicu. Napad se dogodio 16. februara 2001. godine, kada je prvi od… »
Kancelarija za KiM: Otvoriti istragu o zločinima nad Srbima i nealbancima
Novi magazin 16.02.2019
Danas se navršava 18 godina od bombaškog napada na autobus Niš ekspresa u Livadicama na Kosovu u kojem je poginulo 12, a povređeno 43 Srba, podsetila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije ocenjujući da činjenica da počinioci nisu kažnjeni… »
Vesti dana »
(BLOG) Teretni brodovi pogođeni u Ormuskom moreuzu, Iran najavio napade na banke, povrede od dronova kod aerodroma u Dubaiju
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Od jutros četiri teretna broda pogođena projektilom kod Ormuskog moreuza
RTV pre 12 minutajoš 54 povezane
"Balavica me udara, plaši se za naše živote zbog dugova" Novo oglašavanje Kristijana Golubovića nakon drame u stanu: Kristina je lucidna
Kurir pre 2 minutajoš 24 povezane
"Šta bi mi Kobi rekao?": Ubacio 83 poena na jednom meču i prisetio se velikana - napisao samo tri reči uz sliku za večnost
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih