Povezane vesti

Kosovski poslanik tvrdi: Haradinaj odlazi ako ne ukine takse

Vesti online subota, 16. februar 2019.
Poslanik Socijaldemokratske inicijative, Miljaim Zeka, govorio je o mogućnosti rekonstrukcije Haradinajeve vlade. Rekao je da će sporazum o tehničkoj vladi biti sklopljen u narednim danima. Prema Zekinim rečima, van vlade će ostati Haradinajeve Alijansa za budućnost Kosova i Samoopredeljenje Aljbina Kurtija.
"Ovim sporazumom, Špend Ahmeti bi postao premijer, ali moguće je da će biti neko iz LDK", rekao je Zeka i dodao da će deo tehničke vlade biti PDK, LDK, PSD i NISMA, prenela je RTRS. "Alijansa i Samoopredeljenje će ostati van... »

Zeka: Uskoro tehnička vlada Kosova

Danas subota, 16. februar 2019.
Poslanik Socijaldemokratske inicijative u Skupštini Kosova Miljaim Zeka najavio je da će uskoro biti sklopljen sporazum o tehničkoj vladi i da će van vlade ostati Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja i Samoopredeljenje, preneo je danas portal Kossev, pozivajući se na prištinske medije na albanskom jeziku.
„Ovim sporazumom, predsednik Socijaldemokratske partije Kosova Špend Ahmeti bi postao premijer, ali moguće je da će biti neko iz Demokratskog saveza Kosova (DSK)“, rekao je Zeka. Zeka je rekao i da će deo tehničke vlade biti... »

Poslanik Zeka najavljuje novu vladu bez Haradinaja

Blic subota, 16. februar 2019.
U nedostatku zvaničnih informacija o tome kako će biti rešeno pitanje sto odsto uvećanih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, dok politički lideri Albanaca u Minhenu lobiraju za svoje interese, u Prištini se ponovo najavljuje rekonstrukcija aktuelne vlade, bez premijera Ramuša Haradinaja.... »

Poslanik iz Prištine najavljuje novu vladu, bez Haradinaja

RTV subota, 16. februar 2019.
RTV: Poslanik iz Prištine najavljuje novu vladu, bez Haradinaja
PRIŠTINA, TIRANA - U nedostatku zvaničnih informacija o tome kako će biti rešeno pitanje sto odsto uvećanih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, dok politički lideri Albanaca u Minhenu lobiraju za svoje interese, u Prištini se ponovo najavljuje rekonstrukcija aktuelne vlade, bez premijera Ramuša Haradinaja.
Poslanik Socijaldemokratske inicijative Miljaim Zeka najavio je u intervjuu za televiziju T7 da se "prekompozicija" vlade može očekivati u narednim danima. Zeka je rekao da će biti sklopljen sporazum o tehničkoj vladi u kojoj ne... »

Zeka najavio: Haradinaj "leti" iz Vlade sledeće nedelje

Večernje novosti subota, 16. februar 2019.
Prema Zekinim rečima, van vlade će ostati Haradinajeve Alijansa za budućnost Kosova i Samoopredeljenje Aljbina Kurtija
Poslanik Socijaldemokratske inicijative, Miljaim Zeka, govorio je o mogućnosti rekonstrukcije Haradinajeve vlade. Rekao je da će sporazum o tehničkoj vladi biti sklopljen u narednim danima. Prema Zekinim rečima, van vlade će... »
©2019 Netmark d.o.o.