Povezane vesti

Kosovski poslanik tvrdi: Haradinaj odlazi ako ne ukine takse

Vesti online 16.02.2019
Poslanik Socijaldemokratske inicijative, Miljaim Zeka, govorio je o mogućnosti rekonstrukcije Haradinajeve vlade. Rekao je da će sporazum o tehničkoj vladi biti sklopljen u narednim danima. Prema Zekinim rečima, van vlade će ostati Haradinajeve… »

Zeka: Uskoro tehnička vlada Kosova

Danas 16.02.2019
Poslanik Socijaldemokratske inicijative u Skupštini Kosova Miljaim Zeka najavio je da će uskoro biti sklopljen sporazum o tehničkoj vladi i da će van vlade ostati Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja i Samoopredeljenje, preneo je danas… »

Poslanik Zeka najavljuje novu vladu bez Haradinaja

Blic 16.02.2019
U nedostatku zvaničnih informacija o tome kako će biti rešeno pitanje sto odsto uvećanih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, dok politički lideri Albanaca u Minhenu lobiraju za svoje interese, u Prištini se ponovo najavljuje rekonstrukcija… »

Poslanik iz Prištine najavljuje novu vladu, bez Haradinaja

RTV 16.02.2019
PRIŠTINA, TIRANA - U nedostatku zvaničnih informacija o tome kako će biti rešeno pitanje sto odsto uvećanih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH, dok politički lideri Albanaca u Minhenu lobiraju za svoje interese, u Prištini se ponovo najavljuje… »

Zeka najavio: Haradinaj "leti" iz Vlade sledeće nedelje

Večernje novosti 16.02.2019
Prema Zekinim rečima, van vlade će ostati Haradinajeve Alijansa za budućnost Kosova i Samoopredeljenje Aljbina Kurtija. Poslanik Socijaldemokratske inicijative, Miljaim Zeka, govorio je o mogućnosti rekonstrukcije Haradinajeve vlade. Rekao je da će… »

Vesti dana »