Povezane vesti
Izašao iz zatvora da pričuva decu, pa brutalno pretukao ćerku! Udarao je golu nasred ulice, komšije zvale policiju! Majka…
Kurir 16.02.2019
Bivši policajac i osuđeni porodični nasilnik S. F. juče popodne je na zagrebačkoj Peščenici brutalno pretukao ćerku od 14 godina, a potom je odveden u policijsku stanicu u Vrapču. Medijima je to javila njena majka E.F. koja se nalazi u bolnici, gde je u… »
"Tata, gušiš me, nemoj me tući, molim te": Bivši policajac pretukao ćerku (14), majka pobegla iz bolnice da je spase!
Telegraf 16.02.2019
Majka je, tek što je operisana, trčala iz bolnice da je spase. Bivši policajac i osuđeni porodični nasilnik S. F. juče popodne je na zagrebačkoj Peščenici brutalno pretukao ćerku od 14 godina, a potom je odveden u policijsku stanicu u Vrapču. Medijima je… »
Vesti dana »

Istraga i hapšenja u slučaju pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 139 povezanih

"Ništa neočekivano": Dodik se obratio javnosti o drugostepenoj presudi: "Ovo krivično delo ja ne prihvatam" (video)
Blic pre 13 minutajoš 44 povezane

Nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Ponovo poskupljenja! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 13 minutajoš 40 povezanih

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 62 povezane

"Grad, olujni vetar, puno kiše za kratko: Vreme!" Hitno se oglasio RHMZ, na snazi upozorenje za nevreme! Evo tačno kada
Blic pre 58 minutajoš 35 povezanih