Povezane vesti
"Ja prebledeo kad sam saznao?! Smejao sam se!" Sloba prvi put o Kijinom novom dečku, a evo šta je rekao o poljupcu Lune i…
Telegraf 16.02.2019
Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sa beogradskog aerodroma zajedno su otputovali na zajednički nastup koji će imati većeras u Nemačkoj. Nakon razvoda braka Slobodanu Radanoviću i Kristin Kiji Kockar poslovni putevi se ponekad… »
Kija i Sloba otputovali zajedno u Nemačku, a evo kako su reagovali kada su ugledali jedno drugo na aerodomu! (foto)
Telegraf 16.02.2019
Bivši supružnici otputovali su u Majnc gde večeras zajedno nastupaju. Kija Kockar i Sloba Radanović otputovali su oko 13 časova zajedno u Nemačku, gde večeras, u subotu 16. februara imaju zajednički nastup! S obzirom na to da je Kija tokom jučerašnjeg… »
Vesti dana »
Vatrogasci u punoj pripravnosti, dižu se i dronovi! MUP izdao hitno upozorenje za ova četiri okruga kako bi izbegli grčki scenario: "Upitno je kada ćemo primiti dojavu..."
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 64 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 30 povezanih
(Foto) Mlađa ćerka Suzane Mančić podelila sliku iz bolnice nakon porođaja: "Od danas se odazivam samo na tetka"
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih
Zasedao Republički štab zbog istorijski niskog vodostaja Dunava: Evo šta je odlučeno
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane