Povezane vesti

Jokić "pecnuo" crnogorca: Nisam ljut, imam bar jednu pobedu, a ne kao Vučević

Jokić "pecnuo" crnogorca: Nisam ljut, imam bar jednu pobedu, a ne kao Vučević

Večernje novosti 17.02.2019
Žao mi je Vučevića, bio je brži od mene, ali je promašio trojku, a ja sam pogodio. Ne znam zašto su svi pobednici zaostajali do šuta za tri poena, rekao je Nikola Jokić. DRUGE večeri NBA ol-star vikenda u Šarlotu, Nikola Jokić zaustavljen je u… »
Jokić: Bilo mi je drago što sam dobio Vučevića

Jokić: Bilo mi je drago što sam dobio Vučevića

Vesti online 17.02.2019
Nikola Jokić je pred nastup na Ol-star meču, u Šarlotu učestvovao i u nadmetanju u veštinama, posle kog je izazvao veliku pažnju. Naš 23-godišnji centar je prošao prvo kolo, a potom izgubio u polufinalu i ovako se obratio američkim novinarima. -… »
Jokić raspoložen: Bar imam jednu pobedu, ne kao Vučević

Jokić raspoložen: Bar imam jednu pobedu, ne kao Vučević

N1 Info 17.02.2019
Srpski košarkaš Nikola Jokić očekuje da se pre svega dobro zabavi na glavnoj utakmici Ol-star vikenda u Šarlotu. Prvotimac Denvera u nedelju se takmičio u košarkaškim veštinama. Jokić je u četvrtfinalu savladao Nikolu Vučevića, da bi potom… »
NBA: Jokić u veštinama stigao do polufinala

NBA: Jokić u veštinama stigao do polufinala

Dnevnik 17.02.2019
ŠARLOT: Srpski košarkaš Nikola Jokić u takmičenju u veštinama na Ol-star vikendu u Šarlotu eliminisan je u polufinalu od kasnijeg pobednika Džejsona Tejtuma iz Bostona. Jokić je prethodno u prvoj rundi izbacio crnogorskog centra Nikolu Vučevića… »
Takmičenje u zakucavanju: Supermen preko Šeka, Kolins zakinut za originalnost (VIDEO)

Takmičenje u zakucavanju: Supermen preko Šeka, Kolins zakinut za originalnost (VIDEO)

Mozzart sport 17.02.2019
Džo Heris najbolji trojkaš na 66. Ol staru. Latini bi rekli da se o ukusima ne raspravlja, ali Ameri ukuse ocenjuju, pa je tako Hamidu Dijalo pobednik takimičenja u zakucavanju na 68. Ol staru u Šarlotu. Luda zabava u Skills Challenge-u, falili samo… »
Haris dobio Karija, Dialo je supermen!

Haris dobio Karija, Dialo je supermen!

Mondo 17.02.2019
Drugog dana Ol-stara u NBA održano takmičenje u veštinama, brzom šutiranju trojki i zakucavanjima. Džo Haris pobedio Stefa Karija, a Hamidu Dialo iz Oklahome pobednik u zakucavanju. NBA Ol-star vikend nastavljen je prošle noći, kada su se… »
Dialou, Tejtumu i Herisu počasti na Ol Star vikendu

Dialou, Tejtumu i Herisu počasti na Ol Star vikendu

N1 Info 17.02.2019
Košarkaš Oklahoma Siti Tandera Hamidu Dialo pobedio je u veoma zanimljivom takmičenju u zakucavanju na All Star vikendu u Šarlotu. Pored njega pobede su zabeležili Džejson Tejtum (Skill Challenge) i Džo Heris u brzom šutiranju trojki. Utisak je da… »

Vesti dana »