Повезане вести
Јокић "пецнуо" црногорца: Нисам љут, имам бар једну победу, а не као Вучевић
Вечерње новости 17.02.2019
Жао ми је Вучевића, био је бржи од мене, али је промашио тројку, а ја сам погодио. Не знам зашто су сви победници заостајали до шута за три поена, рекао је Никола Јокић. ДРУГЕ вечери НБА ол-стар викенда у Шарлоту, Никола Јокић… »
Јокић: Било ми је драго што сам добио Вучевића
Вести онлине 17.02.2019
Никола Јокић је пред наступ на Ол-стар мечу, у Шарлоту учествовао и у надметању у вештинама, после ког је изазвао велику пажњу. Наш 23-годишњи центар је прошао прво коло, а потом изгубио у полуфиналу и овако се обратио… »
Јокић расположен: Бар имам једну победу, не као Вучевић
Н1 Инфо 17.02.2019
Српски кошаркаш Никола Јокић очекује да се пре свега добро забави на главној утакмици Ол-стар викенда у Шарлоту. Првотимац Денвера у недељу се такмичио у кошаркашким вештинама. Јокић је у четвртфиналу савладао Николу Вучевића… »
НБА: Јокић у вештинама стигао до полуфинала
Дневник 17.02.2019
ШАРЛОТ: Српски кошаркаш Никола Јокић у такмичењу у вештинама на Ол-стар викенду у Шарлоту елиминисан је у полуфиналу од каснијег победника Џејсона Тејтума из Бостона. Јокић је претходно у првој рунди избацио црногорског центра… »
Такмичење у закуцавању: Супермен преко Шека, Колинс закинут за оригиналност (ВИДЕО)
Моззарт спорт 17.02.2019
Џо Херис најбољи тројкаш на 66. Ол стару. Латини би рекли да се о укусима не расправља, али Амери укусе оцењују, па је тако Хамиду Дијало победник такимичења у закуцавању на 68. Ол стару у Шарлоту. Луда забава у Скиллс… »
Харис добио Карија, Диало је супермен!
Мондо 17.02.2019
Другог дана Ол-стара у НБА одржано такмичење у вештинама, брзом шутирању тројки и закуцавањима. Џо Харис победио Стефа Карија, а Хамиду Диало из Оклахоме победник у закуцавању. НБА Ол-стар викенд настављен је прошле ноћи… »
Диалоу, Тејтуму и Херису почасти на Ол Стар викенду
Н1 Инфо 17.02.2019
Кошаркаш Оклахома Сити Тандера Хамиду Диало победио је у веома занимљивом такмичењу у закуцавању на Алл Стар викенду у Шарлоту. Поред њега победе су забележили Џејсон Тејтум (Скилл Цхалленге) и Џо Херис у брзом шутирању… »
Вести дана »

Блокада Пете београдске – ученици и родитељи траже смену директорке, блокирана и гимназија "Свети Сава"
РТС пре 1 сатјош 42 повезане

Студенти у блокади о саопштењу МУП-а: Срамно, потпуно неистинито, представља таргетирање
Нова пре 1 сатјош 16 повезаних

"16 дана за 16 жртава": Студенти Новог Пазара најавили студентски марш до Новог Сада
Н1 Инфо пре 2 сатајош 31 повезана