Povezane vesti
Jokić "pecnuo" crnogorca: Nisam ljut, imam bar jednu pobedu, a ne kao Vučević
Večernje novosti 17.02.2019
Žao mi je Vučevića, bio je brži od mene, ali je promašio trojku, a ja sam pogodio. Ne znam zašto su svi pobednici zaostajali do šuta za tri poena, rekao je Nikola Jokić. DRUGE večeri NBA ol-star vikenda u Šarlotu, Nikola Jokić zaustavljen je u polufinalu… »
Jokić: Bilo mi je drago što sam dobio Vučevića
Vesti online 17.02.2019
Nikola Jokić je pred nastup na Ol-star meču, u Šarlotu učestvovao i u nadmetanju u veštinama, posle kog je izazvao veliku pažnju. Naš 23-godišnji centar je prošao prvo kolo, a potom izgubio u polufinalu i ovako se obratio američkim novinarima. - Bar sam… »
Jokić raspoložen: Bar imam jednu pobedu, ne kao Vučević
N1 Info 17.02.2019
Srpski košarkaš Nikola Jokić očekuje da se pre svega dobro zabavi na glavnoj utakmici Ol-star vikenda u Šarlotu. Prvotimac Denvera u nedelju se takmičio u košarkaškim veštinama. Jokić je u četvrtfinalu savladao Nikolu Vučevića, da bi potom izgubio od… »
NBA: Jokić u veštinama stigao do polufinala
Dnevnik 17.02.2019
ŠARLOT: Srpski košarkaš Nikola Jokić u takmičenju u veštinama na Ol-star vikendu u Šarlotu eliminisan je u polufinalu od kasnijeg pobednika Džejsona Tejtuma iz Bostona. Jokić je prethodno u prvoj rundi izbacio crnogorskog centra Nikolu Vučevića iz… »
Takmičenje u zakucavanju: Supermen preko Šeka, Kolins zakinut za originalnost (VIDEO)
Mozzart sport 17.02.2019
Džo Heris najbolji trojkaš na 66. Ol staru. Latini bi rekli da se o ukusima ne raspravlja, ali Ameri ukuse ocenjuju, pa je tako Hamidu Dijalo pobednik takimičenja u zakucavanju na 68. Ol staru u Šarlotu. Luda zabava u Skills Challenge-u, falili samo… »
Haris dobio Karija, Dialo je supermen!
Mondo 17.02.2019
Drugog dana Ol-stara u NBA održano takmičenje u veštinama, brzom šutiranju trojki i zakucavanjima. Džo Haris pobedio Stefa Karija, a Hamidu Dialo iz Oklahome pobednik u zakucavanju. NBA Ol-star vikend nastavljen je prošle noći, kada su se košarkaši… »
Dialou, Tejtumu i Herisu počasti na Ol Star vikendu
N1 Info 17.02.2019
Košarkaš Oklahoma Siti Tandera Hamidu Dialo pobedio je u veoma zanimljivom takmičenju u zakucavanju na All Star vikendu u Šarlotu. Pored njega pobede su zabeležili Džejson Tejtum (Skill Challenge) i Džo Heris u brzom šutiranju trojki. Utisak je da je… »
Vesti dana »
Evropski savet produžio ekonomske sankcije Rusiji za godinu dana
Euronews pre 21 minutajoš 39 povezanih
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Beta pre 26 minutajoš 25 povezanih
Mali: „Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra“
Serbian News Media pre 7 satijoš 56 povezanih
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 8 satijoš 47 povezanih
Odbornici Beograda usvojili rebalans budžeta i planove regulacije, među kojima i za šumu Bajdin
Danas pre 6 satijoš 23 povezane