Повезане вести

Председник Вучић по завршетку Минхенске конференције: Борио сам се као лав, јер се тако бори ЗА Србију! (фото)

Председник Вучић по завршетку Минхенске конференције: Борио сам се као лав, јер се тако бори ЗА Србију! (фото)

Србија данас 17.02.2019
Председник Вучић учествовао је на Конференцији о безбедности где се сусрео са великим бројем светских званичника и том приликом исказао јасне ставове Србије. Председник Србије Александар Вучић током викенда боравио је у Минхену… »
Вучић за РТС: Позиција Србије другачија и боља, поносан сам

Вучић за РТС: Позиција Србије другачија и боља, поносан сам

Студио Б 17.02.2019
После разговора и бројних сусрета са утицајним људима из света политике на Минхенској безбедносној конференцији, председник Србије Александар Вучић оценио је да је позиција Србије другачија и боља него што је била и да је на то… »
Вучић после безбедносне конференције: Наша реч се чује и поштује! Позиција Србије боља него што је била (видео)

Вучић после безбедносне конференције: Наша реч се чује и поштује! Позиција Србије боља него што је била (видео)

Србија данас 17.02.2019
Председник Александар Вучић рекао је после безбедносне конференције да је позиција Србије другачија и боља него што је била. Вучић је рекао да су разговори у Минхену били тешки и добри. Однос Београда и Приштине постаје једна од… »
Вучићево обраћање из Немачке: Износио сам истину, а Тачију није било лако!

Вучићево обраћање из Немачке: Износио сам истину, а Тачију није било лако!

Србија данас 17.02.2019
Председник Србије Александар Вучић нагласио је данас, по завршетку Минхенске безбедносне конференције, на којој је имао велики број билатералних састанака, да је озбиљност и одговорност Србије цењенија од приштинског новца… »
Вучић из минхена: Одговорно понашање Србије јаче од албанског новца!

Вучић из минхена: Одговорно понашање Србије јаче од албанског новца!

Србија данас 17.02.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Минхену да је веома важно што су утицајни људи из света политике који су учествовали на Безбедносној конференцији чули аргументе Србије по питању Косова и додао да је… »
"Видим, Србија је и даље снажна" Вучић се срео са Бајденом, а његова порука разбеснеће Албанце (ФОТО)

"Видим, Србија је и даље снажна" Вучић се срео са Бајденом, а његова порука разбеснеће Албанце (ФОТО)

Србија данас 17.02.2019
Поотврда подршке наставка дијалога Београда и Приштине. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је нарочито задовољан разговорима које је водио у Минхену са немачким посланицима и подсетио да се ради о људима који… »
Видим, Србија је и даље снажна! Кратак сусрет Вучића и Џозефа Бајдена у Минхену и снажна подршка САД наставку дијалога (фото)…

Видим, Србија је и даље снажна! Кратак сусрет Вучића и Џозефа Бајдена у Минхену и снажна подршка САД наставку дијалога (фото)…

Телеграф 17.02.2019
Председник Србије је имао бројне билатералне разговоре, у чијем средишту је било питање решавања пробема Косова и Метохије. Последњег дана 55. Минхенске конференције о безбедности, која је окупила највише политичке и економске… »
Вучић јутрос наставио састанке у Минхену: Сусрет и са председником Јерменије

Вучић јутрос наставио састанке у Минхену: Сусрет и са председником Јерменије

Србија данас 17.02.2019
Председник Србије Александар Вучић током викенда борави у Минхену на 55. Конференцији о безбедности, где се сусрео са многобројним светским званичницима. Председник Србије Александар Вучић састао се данас, последњег дана… »

Вести дана »