Повезане вести
Девојчица (14) побегла у комшијско двориште, а онда је уследио још већи ужас!
Ало 17.02.2019
Покушала сам нежно да пробудим ћерку (14) која је лежала у болничком кревету. Хтела сам да видим како је. Она је у том трену скочила у седећи положај и у паници повикала: "Мама, јесам ли жива или мртва?", рекла је сломљено Е. Д… »
"Мама, јесам ли жива или мртва": Језиве прве речи девојчице (14), коју је отац брутално претукао голу на улици (фото)
Телеграф 17.02.2019
Девојчицу је отац тукао голу пред свима на улици. - Покушала сам нежно да пробудим ћерку (14) која је лежала у болничком кревету. Хтела сам да видим како је. Она је у том тренутку скочила у седећи положај и у паници повикала… »
Тето, што ме нисте раније спасли?! Мама, јесам ли ја жива или мртва?! Вапаји девојчице (14) коју је крвнички претукао отац…
Курир 17.02.2019
Покушала сам нежно да пробудим ћерку (14) која је лежала у болничком кревету. Хтела сам да видим како је. Она је у том трену скочила у седећи положај и у паници повикала: "Мама, јесам ли жива или мртва?", рекла је сломљено Е. Д… »
Вести дана »
Почела легализација објеката у Србији: Погледајте каква је процедура, шта вам је потребно од папира и колико ће вас све коштати
Нова пре 2 минутајош 87 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 57 минутајош 40 повезаних
“Чињеница да је Русија поздравила нови став Вашингтона као у складу са њеном визијом забрињавајући знак”: Кошта уочи састанка Зеленског са лидерима ЕУ
Данас пре 37 минутајош 49 повезаних
Зашто су Тајланд и Камбоџа поново у сукобу? Спор траје више од једног века, а ово су разлози
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних
За март одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Радио 021 пре 32 минутајош 20 повезаних