Povezane vesti
Devojčica (14) pobegla u komšijsko dvorište, a onda je usledio još veći užas!
Alo 17.02.2019
Pokušala sam nežno da probudim ćerku (14) koja je ležala u bolničkom krevetu. Htela sam da vidim kako je. Ona je u tom trenu skočila u sedeći položaj i u panici povikala: "Mama, jesam li živa ili mrtva?", rekla je slomljeno E. D. F. (43) i dodala… »
"Mama, jesam li živa ili mrtva": Jezive prve reči devojčice (14), koju je otac brutalno pretukao golu na ulici (foto)
Telegraf 17.02.2019
Devojčicu je otac tukao golu pred svima na ulici. - Pokušala sam nežno da probudim ćerku (14) koja je ležala u bolničkom krevetu. Htela sam da vidim kako je. Ona je u tom trenutku skočila u sedeći položaj i u panici povikala: "Mama, jesam li… »
Teto, što me niste ranije spasli?! Mama, jesam li ja živa ili mrtva?! Vapaji devojčice (14) koju je krvnički pretukao otac…
Kurir 17.02.2019
Pokušala sam nežno da probudim ćerku (14) koja je ležala u bolničkom krevetu. Htela sam da vidim kako je. Ona je u tom trenu skočila u sedeći položaj i u panici povikala: "Mama, jesam li živa ili mrtva?", rekla je slomljeno E. D. F. (43) i dodala… »
Vesti dana »
Ana Brnabić i nezadovoljni građanin u žestokoj raspravi tokom protesta u Rakovici (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Podrška Rektorskog kolegijuma Univerziteta u Kragujevcu
Serbian News Media pre 14 minutajoš 1 povezana
Tinejdžer planirao napad na džamiju: Odmah uhapšen! Ono što je policija našla u njegovoj kući je jezivo
Blic pre 20 minutajoš 1 povezana