Повезане вести

Девојчица (14) побегла у комшијско двориште, а онда је уследио још већи ужас!

Девојчица (14) побегла у комшијско двориште, а онда је уследио још већи ужас!

Ало 17.02.2019
Покушала сам нежно да пробудим ћерку (14) која је лежала у болничком кревету. Хтела сам да видим како је. Она је у том трену скочила у седећи положај и у паници повикала: "Мама, јесам ли жива или мртва?", рекла је сломљено Е. Д… »
"Мама, јесам ли жива или мртва": Језиве прве речи девојчице (14), коју је отац брутално претукао голу на улици (фото)

"Мама, јесам ли жива или мртва": Језиве прве речи девојчице (14), коју је отац брутално претукао голу на улици (фото)

Телеграф 17.02.2019
Девојчицу је отац тукао голу пред свима на улици. - Покушала сам нежно да пробудим ћерку (14) која је лежала у болничком кревету. Хтела сам да видим како је. Она је у том тренутку скочила у седећи положај и у паници повикала… »
Тето, што ме нисте раније спасли?! Мама, јесам ли ја жива или мртва?! Вапаји девојчице (14) коју је крвнички претукао отац…

Тето, што ме нисте раније спасли?! Мама, јесам ли ја жива или мртва?! Вапаји девојчице (14) коју је крвнички претукао отац…

Курир 17.02.2019
Покушала сам нежно да пробудим ћерку (14) која је лежала у болничком кревету. Хтела сам да видим како је. Она је у том трену скочила у седећи положај и у паници повикала: "Мама, јесам ли жива или мртва?", рекла је сломљено Е. Д… »

Вести дана »