Повезане вести
"Или ц́емо заједно пливати, или ц́емо заједно потонути"
Вести онлине 17.02.2019
Иран не може сам, без помоц́и Европе, да носи бреме реализације нуклеарног споразума, изјавио је ирански министар спољних послова Мухамед Џавад Зариф на 55. Минхенској конференцији о безбедности. - Иран не може сам да носи… »
Зариф: Израел жели рат, а Америка да Иран баци на кољена
Ал Јазеера 17.02.2019
Ирански шеф дипломатије прозива САД да је патолошки опсједнут и тврди како његова земља има право развијати ракетни програм. Ирански министар вањских послова Мохаммад Јавад Зариф обрушио се у недјељу на САД, оптуживши га да… »
"Израел жели рат"
Вести онлине 17.02.2019
Ирански министар иностраних послова Мохамад Џавад Зариф оптужио је данас у Минхену Израел да жели да изазове рат на Блиском истоку и упозорио да понашање те земље и САД повећавају ризик од избијања нових сукоба у региону. На… »
Израел и САД траже рат: Могућност од избијања сукоба велика
Правда 17.02.2019
Ирански министар спољних послова Мохамад Џавад Зариф рекао је данас да Израел тражи рат и да начин на који се понашају Израелци и Американци указује на то да је могућност од избијања сукоба веома велика. - Сигурно је да неки… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 2 сатајош 4 повезане

Александра Бабејић прети снимком Мини Врбашки, поменула је и Кристину: "Кристијан ми је скренуо пажњу..."
Телеграф пре 47 минутајош 3 повезане