Повезане вести
Колеге и пријатељи се опраштају од Шабана (ФОТО)
Вести онлине 17.02.2019
Након што је из Немачке стигла тужна вест о смрти Шабана Шаулића, пријатељи и сарадници опраштају се од легенде народне музике. - Не знам шта да кажем, у шоку сам, претужна сам. Цела породица и ја смо занемели, ово је трагична… »
Друже, брате, краљу почивај у миру: Аца Лукас се опростио од певачке легенде заједничком фотографијом!
Курир 17.02.2019
Колеге и пријатељи неутешни су због одласка краља народне музике, чији ће глас остати у сећању као најбољи на читавом Балкану. Шабан Шаулић изгубио је живот у несерећи која ссе догодила рано јутрос у Немачкој, када се враћао… »
Јутрос ме је, брате, пробудила вест о твојој смрти... Драган Шаулић још у неверици због смрти Шабана: Веровао сам да опет…
Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи након наступа у Немачкој претходне ноћи. Драган Шаулић опростио се на најпотреснији начин преко свог Фејсбук профила. "Јутрос ме је вест о твојој смрти брате тешко погодила… »
Син Шабана Шаулића потресен и у црнини напустио дом у Београду и отишао у Немачку (видео)
Блиц 17.02.2019
Породица Шабана Шаулића данас је у поподневним часовима отпутовала у Немачку. Из породичне куће први је у црнини изашао Михајло Шаулић, син Шабана Шаулића, и у тишини ушао у аутомобил којим се одвезао на аеродром. У породичној… »
Шабанова деца отпутовала у Немачку да преузму очево тело
Вечерње новости 17.02.2019
Син Михајло и ћерка Санела су напустила кућу и кренули ка аеродрому одакле ће се Шаулићева ћерка са супругом Зораном - Батом Мирковићем запутити у Немачку. Михајло Шаулић и Санела запутили су се на аеродром одакле ће Шабанова… »
Весна Змијанац Очајна због шабана шаулића: Све што сам о певању научила, научила сам од тебе. Почивај у миру и са анђелима…
Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић, краљ народне музике, преминуо је после у тешке саобраћајне несреће у Немачкој, када се враћао са наступа. Цела српска естрада и регион опрашта се од најлепшег гласа Балкана, а колеге у неверици изјављују саучешче… »
Породица Шабана Шаулића креће на аеродром: Мук испред куће погинулог певача, супруга, син и ћерке полазе за Немачку
Блиц 17.02.2019
У породичној кући Шаулића окупљају се многобројни пријатељи и чланови породице који су дошли да изјаве саучешће, а Шабанова супруга Гоца и наследници Михајло, Илда и Санела у овим тренуцима спремају се да крену на аеродром. У… »
Естрада тугује за краљем народне музике
Мондо 17.02.2019
"Заслужује сахрану у Алеји великана," сматрају колеге певача који је страдао у саобраћајној несрећи. Вест о изненадној смрти Шабана Шаулића потресла је читав регион. Славни певач погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој, док… »
Дарко Лазић сломљен због шабанове смрти: Певач се у сузама јавио, једва изговорио 2 реченице и заплакао
Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи након наступа у Немачкој претходне ноћ. Вест о смрти легенде народне музике, Шабана Шаулића, потресла је све његове колеге, које се оглашавају и изражавају саучешће породици… »
Најбољег више нема, заслужујеш место у алеји великана: Колеге Шабана Шаулића се опраштају од легендарног певача (фото)
Вечерње новости 17.02.2019
Вест да је некрунисани краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо у саобраћајној незгоди оставила је у шоку целокупну српску јавност. ВЕСТ да је некрунисани краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо у саобраћајној незгоди оставила… »
Марија шерифовић је расла уз шабана! Певачица сломљена: Ово је губитак од којег ћемо се тешко опоравити
Курир 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој. Цели регион и естрада је у неверици. "Ова ужасна вест ме је потпуно сломила. Шабана познајем откад знам за себе, осим што ми је као и… »
Колеге плачу за шабаном: Цеца: Занемела сам, Кеба: Ја сам се изљубио са њим
Блиц 17.02.2019
Певач народне музике Шабан Шаулић погинуо је данас у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Како сазнајемо, несрећа се догодила у граду Билефелду, у северозападном делу Немачке, а Шабан Шаулић је на овај наступ отишао јуче у… »
Шабан Шаулић треба да почива у Алеји великана: Цеца Ражнатовић и њена породица претужни због трагичне вести! Познати се…
Курир 17.02.2019
Светлана Цеца Ражнатовић опростила се од свог колеге Шабана Шаулића, који је погинуо у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Бројне колеге и пријатељи изјавили су саучешће његовој породици. "Не знам шта да кажем, у шоку сам… »
Колеге у шоку, сузе саме иду Хасан, Љуба, Милена: Нема више мог брата јединог! Јаоо зашто се ово десило
Курир 17.02.2019
Молим вас реците ми да то није тачно... Он је био најбољи човек, најбољи колега, зашто он?!, рекла је кроз плач Милена Плавшић. Колеге краља народне музике Шабана Шаулића у потпуном су шоку на вест да је погинуо у страшној… »
Вести дана »
Протест судија, тужилаца и адвоката „Правосуђе још има снаге“: Шта се догодило на данашњем протесту судија и тужилаца Судија Управног суда: Не постоје “блокадери судије и тужиоци”, већ само људи који раде своје послове
Озон пресс пре 6 сатијош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Ало пре 30 минутајош 51 повезана
Саинц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Радио сто плус пре 2 сатајош 47 повезаних