Povezane vesti

Bila je to neverovatna ljubav! Ovako su se voleli Šaban i goca: Jednom su se čak i razveli, ali nisu mogli jedno bez drugog…

Bila je to neverovatna ljubav! Ovako su se voleli Šaban i goca: Jednom su se čak i razveli, ali nisu mogli jedno bez drugog…

Kurir 17.02.2019
Folk pevač Šaban Šaulić preminuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj u 67. godini, a porodica i prijatelji nakon ove tragične vesti su u neverici. Šaban inače sa suprugom Gordanom ima troje dece, dve ćerke Ildu i Sanelu i sina… »
Bože, baš mi je ovo ružan dan, da li je moguće?! Ovako je Šaban govorio kad je preminuo njegov brat Sinan! Legende su SAD…

Bože, baš mi je ovo ružan dan, da li je moguće?! Ovako je Šaban govorio kad je preminuo njegov brat Sinan! Legende su SAD…

Kurir 17.02.2019
Folk pevač Šaban Šaulić preminuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj u 67. godini, a pre nešto više od pola godine, Šaban se sa tugom opraštao od svog velikog prijatelja Sinana Sakića. Šaban i Sinan bili su najveći prijatelji… »
Šaban je od svoje Goce za poslednji rođendan dobio poklon koji ga je ostavio bez reči: Ono što je tada rekao kida dušu!

Šaban je od svoje Goce za poslednji rođendan dobio poklon koji ga je ostavio bez reči: Ono što je tada rekao kida dušu!

Kurir 17.02.2019
Folk pevač Šaban Šaulić preminuo je u bolnici posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj u 67. godini. Šaban je u septembru je proslavio rođendan, a od svoje supruge Goce dobio je čamac koji košta 3.000 evra. "Ja ne volim skupe poklone, ali… »

Vesti dana »