Повезане вести

Колеге се у сузама опраштају од Шабана Шаулића

Колеге се у сузама опраштају од Шабана Шаулића

Свет & Скандал 17.02.2019
Колеге Шабана Шаулића се са тугом и неверицом опраштају од краља народне музике који је трагично настрадао јутрос у саобраћајној несрећи после наступа у Немачкој. Ево неких реакција: Виев тхис пост он Инстаграм Тешко ми је да… »
Колеге се опраштају од Шабана Шаулића

Колеге се опраштају од Шабана Шаулића

Трачара 17.02.2019
Шабан Шаулић изгубио живот након саобраћајне несреће трагично је која се догодила јутрос у Немачкој. Колеге и сарадници легендарног певача на друштвеним мрежама опраштају се од њега. Иако су бројне телевизијске екипе испред… »
Поносна сам на сваки секунд који смо заједно провели... Карлеушу обузела туга због Шабанове смрти, овако се опростила од…

Поносна сам на сваки секунд који смо заједно провели... Карлеушу обузела туга због Шабанове смрти, овако се опростила од…

Курир 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић је око 6.00 часова ујутру преминуо у болници, након што је доживео тешку саобраћајну несрећу. Певач је у току живота био у жирију "Звезда Гранда" где му је колегиница била Јелена Карлеуша која је… »
Јелена Карлеуша упутила последњи поздрав Шабану: "Почивај у миру"

Јелена Карлеуша упутила последњи поздрав Шабану: "Почивај у миру"

Вести онлине 17.02.2019
Јелена Карлеуша опростила се од Шабана Шаулића са којим је била део жирија у Звездама гранда. "Тешко ми је да прихватим да се ово десило. Не верујем да ово пишем. Велики, највећи. Поносна сам на сваки секунд који смо заједно… »

Вести дана »