Povezane vesti
Kolege se u suzama opraštaju od Šabana Šaulića
Svet & Skandal 17.02.2019
Kolege Šabana Šaulića se sa tugom i nevericom opraštaju od kralja narodne muzike koji je tragično nastradao jutros u saobraćajnoj nesreći posle nastupa u Nemačkoj. Evo nekih reakcija: View this post on Instagram Teško mi je da prihvatim da se ovo… »
Kolege se opraštaju od Šabana Šaulića
Tračara 17.02.2019
Šaban Šaulić izgubio život nakon saobraćajne nesreće tragično je koja se dogodila jutros u Nemačkoj. Kolege i saradnici legendarnog pevača na društvenim mrežama opraštaju se od njega. Iako su brojne televizijske ekipe ispred porodičnog doma… »
Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli... Karleušu obuzela tuga zbog Šabanove smrti, ovako se oprostila od…
Kurir 17.02.2019
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić je oko 6.00 časova ujutru preminuo u bolnici, nakon što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Pevač je u toku života bio u žiriju "Zvezda Granda" gde mu je koleginica bila Jelena Karleuša koja je izrazila… »
Jelena Karleuša uputila poslednji pozdrav Šabanu: "Počivaj u miru"
Vesti online 17.02.2019
Jelena Karleuša oprostila se od Šabana Šaulića sa kojim je bila deo žirija u Zvezdama granda. "Teško mi je da prihvatim da se ovo desilo. Ne verujem da ovo pišem. Veliki, najveći. Ponosna sam na svaki sekund koji smo zajedno proveli na… »
Vesti dana »
Srpsko lekarsko društvo podržalo studente, nastavnici ispred Ministarstva prosvete
Glas Amerike pre 49 minutajoš 55 povezanih
Advokat Aleksić: Goran Vesić od 1. novembra nije napuštao Srbiju
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv tri osobe zbog incidenta ispred FDU: Terete se za nasilničko ponašanje
Blic pre 5 satijoš 16 povezanih