Povezane vesti

Keba očajan, od nemoći na aerodromu plakao i šutirao kofer: Ne može da prihvati da Šabana više nema (video)

Keba očajan, od nemoći na aerodromu plakao i šutirao kofer: Ne može da prihvati da Šabana više nema (video)

Telegraf 17.02.2019
Po povratku iz Nemačke, gde je bio isto kad i Šaban, Keba je ostao bez teksta. Pevač Dragan Kojić Keba, koji je u Nemačkoj bio zajedno sa Šabanom Šaulićem, na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" stigao je potpuno skrhan tužnom vešću o smrti svog… »
"Nisam dobro..." Darko Lazić nam se u suzama javio na telefon, jedva je izgovorio dve rečenice nakon smrti Šabana Šaulića

"Nisam dobro..." Darko Lazić nam se u suzama javio na telefon, jedva je izgovorio dve rečenice nakon smrti Šabana Šaulića

Telegraf 17.02.2019
Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj prethodne noći. Vest o smrti legende narodne muzike, Šabana Šaulića, potresla je sve njegove kolege, koje se oglašavaju i izražavaju saučešće porodici. Ova… »
"Juče sam bila sa Šabanom u avionu i izgovorio mi je rečenicu koja mi odzvanja u ušima" (video)

"Juče sam bila sa Šabanom u avionu i izgovorio mi je rečenicu koja mi odzvanja u ušima" (video)

Telegraf 17.02.2019
Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bifild-Butersloh, u noći između subote na nedelju (16. na 17. februar). Seka Aleksić u suzama je izašla iz aviona, po povratku sa nastupa koji je prethodne noći imala. - Potpuno je… »
Ovo je poslednja fotografija sa šabanom šaulićem: Nije ni slutila da ga nikada više neće videti! (foto)

Ovo je poslednja fotografija sa šabanom šaulićem: Nije ni slutila da ga nikada više neće videti! (foto)

Kurir 17.02.2019
Gosti su uživali u hitovima na poslednjem nastupu Šabana Šaulića u Nemačkoj, on nije skidao osmeh sa lica, a onda nekoliko sati po odlasku iz diskoteke legenda folk muzike, Šaban Šaulić, je poginuo. Neverica, muk, bol. Cela nacija je u šoku zbog… »
Šabanova ćerka imala je 13 godina kada se pojavila sa njim u spotu: Evo zašto je Ilda uvek bila Šaulićeva mezimica i…

Šabanova ćerka imala je 13 godina kada se pojavila sa njim u spotu: Evo zašto je Ilda uvek bila Šaulićeva mezimica i…

Kurir 17.02.2019
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Ilda Šaulić prvi put se pojavila u spotu svog oca Šabana Šaulića za pesmu "Hajde mala da pravimo lom", i tada je shvatila da želi da se bavi muzikom… »
Iako se pričalo da nisu u dobrim odnosima, Ana Bekuta potresena zbog smrti Šabana Šaulića

Iako se pričalo da nisu u dobrim odnosima, Ana Bekuta potresena zbog smrti Šabana Šaulića

Svet & Skandal 17.02.2019
Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u 68. godini života. Od kralja narodne muzike oprostile su se brojne koleginice i kolege, ujedno i prijatelji, s obzirom na njegove godine postojanja na estradi. Neutešna je bila i… »
Bio je beskrajno ponosan na nju: Ilda Šaulić je bila Šabanova mezimica, ali se nikada nije oslanjala na očevu slavu

Bio je beskrajno ponosan na nju: Ilda Šaulić je bila Šabanova mezimica, ali se nikada nije oslanjala na očevu slavu

Blic 17.02.2019
Vest da je tragično nastradao Šaban Šaulić potresla je čitav region. Muk, tuga na licima kako njegove porodice, tako prijatelja i kolega. Ali svi se slažu oko jednog. Njegova pesma večno će živeti, a svi će pamtiti hitove kralja narodne muzike… »
Karleuša zanemela zbog pogibije Šabana Šaulića! On se nije odvajao od nje! (foto)

Karleuša zanemela zbog pogibije Šabana Šaulića! On se nije odvajao od nje! (foto)

Alo 17.02.2019
Paparaco. Od kralja narodne muzike teška oprostila se i Jelena Karleuša, koja je danas bez reči sletela na aerodrom "Nikola Tesla". , a prethodno se od kolege oprostila na društvenim mrežama. - Teško mi je da prihvatim da se ovo desilo. Ne verujem… »
"Legenda bio, legenda ostao..." MC Stojan potresen zbog smrti Šabana Šaulića (video)

"Legenda bio, legenda ostao..." MC Stojan potresen zbog smrti Šabana Šaulića (video)

Telegraf 17.02.2019
MC Stojana smo zatekli na aerodromu, a kao i sve njegove kolege, i njega je potresla vest o smrti Šabana Šaulića. Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić jutros nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u 68. godini potresla je brojne njegove… »
Estrada se u neverici oprašta od Šabana Šaulića: "Otišao je moj brat, moja mladost, moje sve..." (foto)

Estrada se u neverici oprašta od Šabana Šaulića: "Otišao je moj brat, moja mladost, moje sve..." (foto)

Telegraf 17.02.2019
Šaban Šaulić poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći, a ova tužna vest šokirala je domaću estradu. Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Nemačkoj. Od legendarnog imena koji nas… »
Jelena Karleuša nema na pitanje o pogibiji Šabana Šaulića: Gledala u pod i skrivala oči (video) (foto)

Jelena Karleuša nema na pitanje o pogibiji Šabana Šaulića: Gledala u pod i skrivala oči (video) (foto)

Telegraf 17.02.2019
Jelena Karleuša teška srca je podnela vest o tragičnoj smrti Šabana Šaulića. Od jednog od najvećih imena narodne muzike Šabana Šaulića koji je jutros nastradao u saobraćajnoj nesreći teška srca oprostila se i Jelena Karleuša, koja je danas… »
"Nedavno smo se družili... Gledam snimke i ne mogu da verujem"... Boban Rajović u suzama o Šabanu

"Nedavno smo se družili... Gledam snimke i ne mogu da verujem"... Boban Rajović u suzama o Šabanu

Telegraf 17.02.2019
Pevača je mnogo potresla vest o smrti njegovog velikog prijatelja. Porodica, prijatelji i kolege opraštaju se od jedne od najvećih legendi narodne muzike, Šabana Šaulića, koji je noćas nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Jedan od… »
"Probudila sam se u 5.30 i slučajno pogledala u telefon": Rastužiće vas oproštaj Marije Šerifović od Šabana Šaulića

"Probudila sam se u 5.30 i slučajno pogledala u telefon": Rastužiće vas oproštaj Marije Šerifović od Šabana Šaulića

Telegraf 17.02.2019
Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Kolege, rodbina i prijatelji se opraštaju od Šabana Šaulića, legendarnog pevača narodne muzike, koji je jutros poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći… »
Šaban je umeo da pravi lom u svakoj kafani! Ovo je jedan od poslednjih intervjua: Pevao je za sve koji vole prave narodnjake…

Šaban je umeo da pravi lom u svakoj kafani! Ovo je jedan od poslednjih intervjua: Pevao je za sve koji vole prave narodnjake…

Kurir 17.02.2019
Šaban Šaulić umro je u 68. godini nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa. On je obožavao muziku, a ovako je govorio u jednom od svojih poslednjih intervjua. "Uvek sam pazio da odabir pesama bude… »
Bože, šta se ovo dešava? Teško mi je...: Saša Matić se oglasio posle pogibije Šabana Šaulića

Bože, šta se ovo dešava? Teško mi je...: Saša Matić se oglasio posle pogibije Šabana Šaulića

Telegraf 17.02.2019
Malopre sam čuo, u šoku sam - potreseno je rekao Saša Matić. Pogibija pevača narodne muzike, Šabana Šaulića, koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, potresla je srpsku javnost, saradnike i prijatelje. Njegov kolega, ali i… »

Vesti dana »