Повезане вести
Кеба очајан, од немоћи на аеродрому плакао и шутирао кофер: Не може да прихвати да Шабана више нема (видео)
Телеграф 17.02.2019
По повратку из Немачке, где је био исто кад и Шабан, Кеба је остао без текста. Певач Драган Којић Кеба, који је у Немачкој био заједно са Шабаном Шаулићем, на београдски аеродром "Никола Тесла" стигао је потпуно скрхан тужном… »
"Јуче сам била са Шабаном у авиону и изговорио ми је реченицу која ми одзвања у ушима" (видео)
Телеграф 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи на путу Бифилд-Бутерслох, у ноћи између суботе на недељу (16. на 17. фебруар). Сека Алексић у сузама је изашла из авиона, по повратку са наступа који је претходне ноћи имала… »
"Нисам добро..." Дарко Лазић нам се у сузама јавио на телефон, једва је изговорио две реченице након смрти Шабана Шаулића
Телеграф 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи након наступа у Немачкој претходне ноћи. Вест о смрти легенде народне музике, Шабана Шаулића, потресла је све његове колеге, које се оглашавају и изражавају саучешће… »
Шабанова ћерка имала је 13 година када се појавила са њим у споту: Ево зашто је Илда увек била Шаулићева мезимица и понос…
Курир 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој. Илда Шаулић први пут се појавила у споту свог оца Шабана Шаулића за песму "Хајде мала да правимо лом", и тада је схватила да жели да се бави… »
Ово је последња фотографија са шабаном шаулићем: Није ни слутила да га никада више неће видети! (фото)
Курир 17.02.2019
Гости су уживали у хитовима на последњем наступу Шабана Шаулића у Немачкој, он није скидао осмех са лица, а онда неколико сати по одласку из дискотеке легенда фолк музике, Шабан Шаулић, је погинуо. Неверица, мук, бол. Цела… »
Иако се причало да нису у добрим односима, Ана Бекута потресена због смрти Шабана Шаулића
Свет & Скандал 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој у 68. години живота. Од краља народне музике опростиле су се бројне колегинице и колеге, уједно и пријатељи, с обзиром на његове године постојања на естради… »
Био је бескрајно поносан на њу: Илда Шаулић је била Шабанова мезимица, али се никада није ослањала на очеву славу
Блиц 17.02.2019
Вест да је трагично настрадао Шабан Шаулић потресла је читав регион. Мук, туга на лицима како његове породице, тако пријатеља и колега. Али сви се слажу око једног. Његова песма вечно ће живети, а сви ће памтити хитове краља… »
Карлеуша занемела због погибије Шабана Шаулића! Он се није одвајао од ње! (фото)
Ало 17.02.2019
Папарацо. Од краља народне музике тешка опростила се и Јелена Карлеуша, која је данас без речи слетела на аеродром "Никола Тесла". , а претходно се од колеге опростила на друштвеним мрежама. - Тешко ми је да прихватим да се ово… »
Јелена Карлеуша нема на питање о погибији Шабана Шаулића: Гледала у под и скривала очи (видео) (фото)
Телеграф 17.02.2019
Јелена Карлеуша тешка срца је поднела вест о трагичној смрти Шабана Шаулића. Од једног од највећих имена народне музике Шабана Шаулића који је јутрос настрадао у саобраћајној несрећи тешка срца опростила се и Јелена Карлеуша… »
Естрада се у неверици опрашта од Шабана Шаулића: "Отишао је мој брат, моја младост, моје све..." (фото)
Телеграф 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је рано јутрос у саобраћајној несрећи, а ова тужна вест шокирала је домаћу естраду. Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је рано јутрос у саобраћајној несрећи након наступа у Немачкој. Од легендарног… »
"Легенда био, легенда остао..." МЦ Стојан потресен због смрти Шабана Шаулића (видео)
Телеграф 17.02.2019
МЦ Стојана смо затекли на аеродрому, а као и све његове колеге, и њега је потресла вест о смрти Шабана Шаулића. Вест да је краљ народне музике Шабан Шаулић јутрос настрадао у тешкој саобраћајној несрећи у 68. години потресла… »
"Пробудила сам се у 5.30 и случајно погледала у телефон": Растужиће вас опроштај Марије Шерифовић од Шабана Шаулића
Телеграф 17.02.2019
Шабан Шаулић је погинуо у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој на путу Бифилд-Бутерслох. Колеге, родбина и пријатељи се опраштају од Шабана Шаулића, легендарног певача народне музике, који је јутрос погинуо у тешкој… »
"Недавно смо се дружили... Гледам снимке и не могу да верујем"... Бобан Рајовић у сузама о Шабану
Телеграф 17.02.2019
Певача је много потресла вест о смрти његовог великог пријатеља. Породица, пријатељи и колеге опраштају се од једне од највећих легенди народне музике, Шабана Шаулића, који је ноћас настрадао у саобраћајној несрећи у Немачкој… »
Шабан је умео да прави лом у свакој кафани! Ово је један од последњих интервјуа: Певао је за све који воле праве народњаке…
Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић умро је у 68. години након тешке саобраћајне несреће коју је доживео у Немачкој када се враћао са наступа. Он је обожавао музику, а овако је говорио у једном од својих последњих интервјуа. "Увек сам пазио да одабир… »
Боже, шта се ово дешава? Тешко ми је...: Саша Матић се огласио после погибије Шабана Шаулића
Телеграф 17.02.2019
Малопре сам чуо, у шоку сам - потресено је рекао Саша Матић. Погибија певача народне музике, Шабана Шаулића, који је настрадао у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, потресла је српску јавност, сараднике и пријатеље. Његов… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 47 минутајош 1 повезана
И ученици две нишке гимназије сутра бојкотују наставу у знак подршке Дијани Хрки
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Спанулис после "тужног" пораза од Партизана погледао новинара у очи: "Зато сам освајао Евролиге и титуле..."
Телеграф пре 52 минутајош 2 повезане