Повезане вести

Александра Пријовић свој први наступ у животу имала је са шабаном шаулићем: Трудна Прија разнежила све речима које је упутила…

Александра Пријовић свој први наступ у животу имала је са шабаном шаулићем: Трудна Прија разнежила све речима које је упутила…

Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој. Звезда народне музике у колима је, према незваничним информацијама, био са возачем и кумом, а несрећа се догодила у околини Билефелда у којем је певао… »
Након смрти певача, огласила се цуца! Нека сви знају да јако патим: Уцвељеној певачици позлило када је чула да је остала без…

Након смрти певача, огласила се цуца! Нека сви знају да јако патим: Уцвељеној певачици позлило када је чула да је остала без…

Курир 17.02.2019
Краљ народне музике, Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој. Заједно са Шабаном Шаулићем у возилу које је кренуло пут аеродрома били су његов кум Слободан Бобан Стојадиновић и музичар Мирсад Керић… »
Овако се Шабан веселио са публиком нешто више од 12 сати пре смрти! Били смо заједно на бини, а сада се опраштамо: Увек ћу…

Овако се Шабан веселио са публиком нешто више од 12 сати пре смрти! Били смо заједно на бини, а сада се опраштамо: Увек ћу…

Курир 17.02.2019
Певачица Теа Таировић певала је са Шабаном Шаулићем на његовом последњем наступу у животу, након ког је у тешкој саобраћајној несрећи изгубио живот. Само чудо спасило је певачицу Теу Таировић да седне у аутомобил којим је… »
Деца Шабана Шаулића стигла у Немачку: Санела и Михајло отишли по погинулог оца, а онда се суочили са строгим немачким законима!…

Деца Шабана Шаулића стигла у Немачку: Санела и Михајло отишли по погинулог оца, а онда се суочили са строгим немачким законима!…

Курир 17.02.2019
Након вести да је краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо у тешкој саобраћајној несрећи, ћерка и син покојног певача Санела и Михајло Шаулић отпутовали су првим летом у Немачку како би преузели очево тело. Чланица породице… »
КАО ДЕВОЈЧИЦА САМ ПРВИ НАСТУП ИМАЛА СА ШАБАНОМ… И Александра Пријовић се огласила након Шабанове трагичне смрти

КАО ДЕВОЈЧИЦА САМ ПРВИ НАСТУП ИМАЛА СА ШАБАНОМ… И Александра Пријовић се огласила након Шабанове трагичне смрти

Свет & Скандал 17.02.2019
Млада фолк звезда Александра Пријовић повукла се са сцене и друштвених мрежа у последњих неколико месеци јер очекује породјај, али се огласила поводом смрти Шабана Шаулића, који јој је на самом почетку каријере много помогао… »
Шабан је са даром бубамаром био у авиону за Беч! Певачица се бесна огласила након смрти колеге: Звао ме је бубице моја…

Шабан је са даром бубамаром био у авиону за Беч! Певачица се бесна огласила након смрти колеге: Звао ме је бубице моја…

Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић трагично је настрадао јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Несрећа се догодила у граду Билефелду, у северозападном делу Немачке, а Шабан је тамо имао наступ. Он је одмах након саобраћајке пребачен у… »
Загрли мог тату за мене! Шабан Шаулић и Синан су били велики пријатељи, а речи певачеве ћерке ће вас расплакати! Небески…

Загрли мог тату за мене! Шабан Шаулић и Синан су били велики пријатељи, а речи певачеве ћерке ће вас расплакати! Небески…

Курир 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић настрадао је јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, а цела Србија и Балкан опраштају се од певача путем друштвених мрежа. Породица Шабана Шаулића огласила се након стравичне несреће… »
Дара Бубамара неутешна: Јуче смо летели заједно за Беч. Бесна сам, преплакала сам цео дан, звао ме је “бубице моја”

Дара Бубамара неутешна: Јуче смо летели заједно за Беч. Бесна сам, преплакала сам цео дан, звао ме је “бубице моја”

– Шокирана сам… Плачем. Преплакала сам цео дан… Јуче смо се цео дан смејали, летели заједно за Беч, пили кафу, пратио ме до гејта – рекла је Дара Бубамара након што је сазнала да је њен велики пријатељ, Шабана Шаулић, погинуо у… »
Теа је требало да буде у колима са Шабаном: Последња је певала са Шаулићем, а на бизаран начин избегла трагедију!

Теа је требало да буде у колима са Шабаном: Последња је певала са Шаулићем, а на бизаран начин избегла трагедију!

Курир 17.02.2019
Певачица Теа Таировић певала је са Шабаном Шаулићем на његовом последњем наступу у животу, након ког је у тешкој саобраћајној несрећи изгубио живот. По повратку у Београд, Теа је једва успела да изговори неколико реченица… »
Ово му је био један од најлепших дана у животу: Јесенас је прославио 50 година каријере, а само он му је фалио да буде потпуно…

Ово му је био један од најлепших дана у животу: Јесенас је прославио 50 година каријере, а само он му је фалио да буде потпуно…

Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић настрадао је јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Несрећа се догодила у граду Билефелду, у северозападном делу Немачке. Јесена је концертом у Арени краљ народне музике, како су га звали, заједно са… »
Узрок Шабанове смрти је срчани удар који је добио током несреће

Узрок Шабанове смрти је срчани удар који је добио током несреће

Шабан Шаулић настрадао је јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Како сазнајемо, несрећа се догодила у граду Билефелду, у северозападном делу Немачке, а Шабан је тамо имао наступ. Менаџер који је синоћ организовао… »
Шабанова Гоца није стигла ни да се опрости од мужа: Све време га је звала на мобилни, а онда јој се јавио возач од ког је…

Шабанова Гоца није стигла ни да се опрости од мужа: Све време га је звала на мобилни, а онда јој се јавио возач од ког је…

Курир 17.02.2019
Шабан Шаулић преминуо је јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Тешка есрећа се догодила у граду Билефелду, у северозападном делу Немачке, а Шабан је тамо имао наступ. Његова супруга Гоца није се чула са покојним… »
Кеба избезумљен због шабанове смрти: Само дан пре језиве несреће се изљубио са певачем, а сада не може да заустави сузе…

Кеба избезумљен због шабанове смрти: Само дан пре језиве несреће се изљубио са певачем, а сада не може да заустави сузе…

Курир 17.02.2019
Драган Којић Кеба био је видно потресен када је сазнао да је његов пријатељ и колега Шабан Шаулић преминуо. Певач је све време плакао, није дозволио новинарима да га снимају, па је избезумљено кружио около. "Јуче сам се… »

Вести дана »