Povezane vesti
"Ja ga neću zaboraviti, nedostajaće njegov topli glas, ali pre svega on": Političari izjavili saučešće porodici Šaulić
Telegraf 17.02.2019
Kao prijatelj, ali i veliki poštovalac Šabanovih ostvarenja, izražavam Vam duboko saučešće - navodi se u telegramu šefa srpske diplomatije. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici Šabana… »
Dodik izjavio saučešće porodici Šaulić: Šaban je sa pravom dobio nadimak kralj narodne muzike
Kurir 17.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. "Sa nevericom i neizmernom tugom primio sam tužnu vest da je Šaban Šaulić tragično izgubio život. Bio… »
I Dodik uputio saučešće: Počivaj u miru, legendo
Mondo 17.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saućešća porodici Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. "Sa nevericom i neizmernom tugom primio sam tužnu vest da je Šaban Šaulić tragično izgubio život. Bio… »
Legenda će počivati tamo gde zaslužuje: Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana
Telegraf 17.02.2019
Tragično nastradali pevač počivaće u ovom posebnom delu Novog groblja u Beogradu. Tragično nastradali pevač Šaban Šaulić, koji je poginuo jutros u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Šaban Šaulić… »
Mediji regiona o šabanovoj pogibiji: Otišao je kralj narodne muzike koji je ostavio neizbrisiv trag! Tragedija ujedinila eks…
Kurir 17.02.2019
Pogibija "kralja narodne muzike" u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na naslovnim je stranama većine medija u regionu. Hrvatski Jutarnji list objavljuje: "TRAGEDIJA POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ" - U nesreći u Njemačkoj život izgubio 'kralj narodne glazbe'… »
Vesti dana »

Veća cena od oktobra: Evo za koliko će poskupeti grejanje u Beogradu
Mondo pre 5 satijoš 11 povezanih

NBS: Bruto devizne rezerve na kraju avgusta bile su 28,6 milijardi evra
N1 Info pre 18 minutajoš 18 povezanih

Vrhovni sud Brazila osudio Bolsonara na 27 godina zatvora, Vašington negoduje
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih