Povezane vesti

"Ja ga neću zaboraviti, nedostajaće njegov topli glas, ali pre svega on": Političari izjavili saučešće porodici Šaulić

"Ja ga neću zaboraviti, nedostajaće njegov topli glas, ali pre svega on": Političari izjavili saučešće porodici Šaulić

Telegraf 17.02.2019
Kao prijatelj, ali i veliki poštovalac Šabanovih ostvarenja, izražavam Vam duboko saučešće - navodi se u telegramu šefa srpske diplomatije. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je saučešće porodici… »
Dodik izjavio saučešće porodici Šaulić: Šaban je sa pravom dobio nadimak kralj narodne muzike

Dodik izjavio saučešće porodici Šaulić: Šaban je sa pravom dobio nadimak kralj narodne muzike

Kurir 17.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. "Sa nevericom i neizmernom tugom primio sam tužnu vest da je Šaban Šaulić tragično… »
I Dodik uputio saučešće: Počivaj u miru, legendo

I Dodik uputio saučešće: Počivaj u miru, legendo

Mondo 17.02.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saućešća porodici Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. "Sa nevericom i neizmernom tugom primio sam tužnu vest da je Šaban Šaulić tragično… »
Legenda će počivati tamo gde zaslužuje: Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Legenda će počivati tamo gde zaslužuje: Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Telegraf 17.02.2019
Tragično nastradali pevač počivaće u ovom posebnom delu Novog groblja u Beogradu. Tragično nastradali pevač Šaban Šaulić, koji je poginuo jutros u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju… »
Mediji regiona o šabanovoj pogibiji: Otišao je kralj narodne muzike koji je ostavio neizbrisiv trag! Tragedija ujedinila eks…

Mediji regiona o šabanovoj pogibiji: Otišao je kralj narodne muzike koji je ostavio neizbrisiv trag! Tragedija ujedinila eks…

Kurir 17.02.2019
Pogibija "kralja narodne muzike" u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na naslovnim je stranama većine medija u regionu. Hrvatski Jutarnji list objavljuje: "TRAGEDIJA POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ" - U nesreći u Njemačkoj život izgubio 'kralj narodne… »

Vesti dana »