Povezane vesti
Gruevski: Makedoniju sam napustio kao slobodan čovek, Srbija nije umešana
N1 Info 18.02.2019
U Skoplju postoje pokušaji da se Srbija nekako uplete u moj odlazak iz Makedonije, izjavio je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski koji je dobio azil u Mađarskoj i istakao da Srbija nema veze sa njegovim odlukama. U intervjuu za TV Pink, Gruevski… »
Gruevski: Srbija nema veze sa mojim odlukama
Večernje novosti 18.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa njegovim odlukama da traži azil u Mađarskoj. Gruevski je objasnio da je do Budimpešte stigao iz Tirane, preko Crne Gore i Srbije. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski… »
Gruevski: Azil sam zatražio u Tirani, mađarska diplomatija mi je obezbedila prevoz!
Kurir 18.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je u Mađarskoj dobio azil po napuštanju Severne Makedonije, kaže da je iz svoje zemlje otišao kao slobodan čovek i da je sada slobodan čovek. U prvom intervjuu za inostrane medije od dobijanja azila u… »
Gruevski: Iz Makedonije sam izašao kao slobodan čovjek
Al Jazeera 18.02.2019
Nikola Gruevski koji je u Mađarskoj dobio azil, kaže da je iz svoje zemlje otišao kao slobodan čovjek. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji se od političkog progona sklonio u Mađarsku gdje je dobio azil, kaže da je iz svoje zemlje… »
Gruevski: Srbija nema veze sa mojim odlukama da tražim azil u Mađarskoj
Telegraf 18.02.2019
Ističe da su mu prevoz obezbedile mađarske diplomate. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa njegovim odlukama da traži azil u Mađarskoj. U prvom intervjuu za neku inostranu televiziju od dobijanja azila u… »
Gruevski u prvom intervju posle dobijanja azila: Srbija nema veze sa mojim odlukama
Večernje novosti 17.02.2019
U prvom intervjuu za neku inostranu televiziju od dobijanja azila u Mađarskoj, Gruevski je za Pink tv objasnio da je do Budimpešte stigao iz Tirane, preko Crne Gore i Srbije. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa… »
Gruevski: Srbija nema veze sa mojim odlukama
Blic 17.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa njegovim odlukama da traži azil u Mađarskoj. U prvom intervjuu za neku inostranu televiziju od dobijanja azila u Mađarskoj, Gruevski je za Pink tv objasnio da je do… »
Vesti dana »

Dabl-dabl povređenog Jokića - Vestbruk i Marej preuzeli komande VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 14 povezanih

Jutro u Srbiji hladno, dan sunčan, temperatura do 22 stepena
Novi magazin pre 52 minutajoš 12 povezanih

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 8 satijoš 9 povezanih

Košmar Zelenskog se ostvaruje Amerikanci vode tajne razgovore sa opozicijom u Ukrajini, isplivali detalji
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

Poslanici danas nastavljaju sednicu raspravom u pojedinostima o zakonskim predlozima
Euronews pre 46 minutajoš 7 povezanih