Повезане вести
Груевски: Македонију сам напустио као слободан човек, Србија није умешана
Н1 Инфо 18.02.2019
У Скопљу постоје покушаји да се Србија некако уплете у мој одлазак из Македоније, изјавио је бивши македонски премијер Никола Груевски који је добио азил у Мађарској и истакао да Србија нема везе са његовим одлукама. У… »
Груевски: Србија нема везе са мојим одлукама
Вечерње новости 18.02.2019
Бивши македонски премијер Никола Груевски изјавио је да Србија нема везе са његовим одлукама да тражи азил у Мађарској. Груевски је објаснио да је до Будимпеште стигао из Тиране, преко Црне Горе и Србије. Бивши македонски… »
Груевски: Азил сам затражио у Тирани, мађарска дипломатија ми је обезбедила превоз!
Курир 18.02.2019
Бивши македонски премијер Никола Груевски, који је у Мађарској добио азил по напуштању Северне Македоније, каже да је из своје земље отишао као слободан човек и да је сада слободан човек. У првом интервјуу за иностране медије… »
Груевски: Из Македоније сам изашао као слободан човјек
Ал Јазеера 18.02.2019
Никола Груевски који је у Мађарској добио азил, каже да је из своје земље отишао као слободан човјек. Бивши македонски премијер Никола Груевски, који се од политичког прогона склонио у Мађарску гдје је добио азил, каже да је из… »
Груевски: Србија нема везе са мојим одлукама да тражим азил у Мађарској
Телеграф 18.02.2019
Истиче да су му превоз обезбедиле мађарске дипломате. Бивши македонски премијер Никола Груевски изјавио је да Србија нема везе са његовим одлукама да тражи азил у Мађарској. У првом интервјуу за неку инострану телевизију од… »
Груевски у првом интервју после добијања азила: Србија нема везе са мојим одлукама
Вечерње новости 17.02.2019
У првом интервјуу за неку инострану телевизију од добијања азила у Мађарској, Груевски је за Пинк тв објаснио да је до Будимпеште стигао из Тиране, преко Црне Горе и Србије. Бивши македонски премијер Никола Груевски изјавио је… »
Груевски: Србија нема везе са мојим одлукама
Блиц 17.02.2019
Бивши македонски премијер Никола Груевски изјавио је да Србија нема везе са његовим одлукама да тражи азил у Мађарској. У првом интервјуу за неку инострану телевизију од добијања азила у Мађарској, Груевски је за Пинк тв… »
Вести дана »
Данас седница СБ УН о Косову, први пут Дуе представља извештај Унмика
Блиц пре 54 минутајош 36 повезаних
Ево због чега је ВАР поништио гол Спартака: Детаљ који је сачувао сва три бода на Маракани!
Хот спорт пре 8 минутајош 40 повезаних
Удружење Међународни транспорт: Нема протеста возача, ради се на обезбеђењу виза "Д"
Н1 Инфо пре 3 сатајош 32 повезане