Povezane vesti
Gruevski: Makedoniju sam napustio kao slobodan čovek, Srbija nije umešana
N1 Info 18.02.2019
U Skoplju postoje pokušaji da se Srbija nekako uplete u moj odlazak iz Makedonije, izjavio je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski koji je dobio azil u Mađarskoj i istakao da Srbija nema veze sa njegovim odlukama. U intervjuu za TV Pink, Gruevski… »
Gruevski: Srbija nema veze sa mojim odlukama
Večernje novosti 18.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa njegovim odlukama da traži azil u Mađarskoj. Gruevski je objasnio da je do Budimpešte stigao iz Tirane, preko Crne Gore i Srbije. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski… »
Gruevski: Azil sam zatražio u Tirani, mađarska diplomatija mi je obezbedila prevoz!
Kurir 18.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji je u Mađarskoj dobio azil po napuštanju Severne Makedonije, kaže da je iz svoje zemlje otišao kao slobodan čovek i da je sada slobodan čovek. U prvom intervjuu za inostrane medije od dobijanja azila u… »
Gruevski: Iz Makedonije sam izašao kao slobodan čovjek
Al Jazeera 18.02.2019
Nikola Gruevski koji je u Mađarskoj dobio azil, kaže da je iz svoje zemlje otišao kao slobodan čovjek. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski, koji se od političkog progona sklonio u Mađarsku gdje je dobio azil, kaže da je iz svoje zemlje… »
Gruevski: Srbija nema veze sa mojim odlukama da tražim azil u Mađarskoj
Telegraf 18.02.2019
Ističe da su mu prevoz obezbedile mađarske diplomate. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa njegovim odlukama da traži azil u Mađarskoj. U prvom intervjuu za neku inostranu televiziju od dobijanja azila u… »
Gruevski u prvom intervju posle dobijanja azila: Srbija nema veze sa mojim odlukama
Večernje novosti 17.02.2019
U prvom intervjuu za neku inostranu televiziju od dobijanja azila u Mađarskoj, Gruevski je za Pink tv objasnio da je do Budimpešte stigao iz Tirane, preko Crne Gore i Srbije. Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa… »
Gruevski: Srbija nema veze sa mojim odlukama
Blic 17.02.2019
Bivši makedonski premijer Nikola Gruevski izjavio je da Srbija nema veze sa njegovim odlukama da traži azil u Mađarskoj. U prvom intervjuu za neku inostranu televiziju od dobijanja azila u Mađarskoj, Gruevski je za Pink tv objasnio da je do… »
Vesti dana »

Urednica Nedeljnika: Tragedije u poslednje dve godine ujedinile građane u bolu, posle ovoga nema nazad
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih

Ovo je muzičar koji je nastradao u saobraćajki u Novom Sadu: Ljudi se opraštaju od njega na mrežama! "Neka te anđeli čuvaju"
Kurir pre 25 minutajoš 17 povezanih

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih

Adelman o Jokiću: Jedva čekam subotu da im vratimo istom merom (video)
Sportski žurnal pre 24 minutajoš 56 povezanih

Potpredsjednik SAD-a ocjenjuje da rat u Ukrajini neće ‘uskoro’ završiti
Al Jazeera pre 1 satjoš 14 povezanih