Повезане вести

Мирсад Керић преминуо од последица несреће

Мирсад Керић преминуо од последица несреће

Мондо 18.02.2019
После више опречних изјава о здравственом стању музичара Мирсада Керића, који је возио аутомобил у ком је настрадао Шабан Шаулић огласила се његова супруга и потврдила да је Мирсад преминуо од последица несреће. Музичар Мирсад… »
"Аман, човече, пусти, полако, смири се, и овако сам истраумиран!" Шабана Шаулића убио је бахати возач, а краљ народне музике…

"Аман, човече, пусти, полако, смири се, и овако сам истраумиран!" Шабана Шаулића убио је бахати возач, а краљ народне музике…

Телеграф 18.02.2019
- Нема везе то с мојим годинама, иако их богами све теже носим, ни с певањем, чини ми се да сад најбоље певам - испричао је Шабан једном приликом. Шабан Шаулић волео је кафану, пиће, људе, песму, а све што је могло да се… »
Нови детаљи погибије: Секли су ауто да извуку Шабана, певачу пукла аорта после судара?

Нови детаљи погибије: Секли су ауто да извуку Шабана, певачу пукла аорта после судара?

Вечерње новости 18.02.2019
Кум Слободан Стојановић о драматичним тренуцима несреће. КУМ породице Шаулић Слободан Стојановић, једини преживели сведок трагичне саобраћајне несреће након које су преминули музичка легенда Шабан Шаулић и музичар Мирсад Керић… »
Сестре Шабана Шаулића: Јецају:"Ја сам најстарија, куд ја нисам умрла", друга љуби умрлицу, туга испред куће

Сестре Шабана Шаулића: Јецају:"Ја сам најстарија, куд ја нисам умрла", друга љуби умрлицу, туга испред куће

Блиц 18.02.2019
Сестре покојног певача Шабана Шаулића дошле су данас како би провеле време са Горданом и Илдом и поделиле тугу и бол која их је задесила. Тешка саобраћајна несрећа која се јуче рано ујутру догодила у Немачкој, у којој је погинуо… »
Потресне сцене са капије породичног дома Шаулић! Сви се држе док не стигну овде, а онда се гуше у сузама: Шабанова родбина и…

Потресне сцене са капије породичног дома Шаулић! Сви се држе док не стигну овде, а онда се гуше у сузама: Шабанова родбина и…

Курир 18.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи рано ујутро у недељу у Немачкој. Тада, враћао се са наступа који је имао у близини Билефелда. 1 / 5 Фото: Соња Спасић Супруга Гордана која га је и испратила на пут неутешна је… »
Девојка која се последњи пут фотографисала са Шабаном Шаулићем за "Блиц": "Када сам му пришла, имао је само једну молбу"

Девојка која се последњи пут фотографисала са Шабаном Шаулићем за "Блиц": "Када сам му пришла, имао је само једну молбу"

Блиц 18.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић певао јеу дискотеци у Немачкој, до дубоко у ноћ забављао госте, а онда неколико сати по одласку из клуба фолкер је погинуо. Неверица, мук, бол. Цела нација је у шоку због тешке несреће у којој… »
Потресна сцена са капије породичног дома певача: Из куће Шабана Шаулића сви излазе уплакани и у потпуном шоку

Потресна сцена са капије породичног дома певача: Из куће Шабана Шаулића сви излазе уплакани и у потпуном шоку

Блиц 18.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је јуче ујутуру у Немачкој у саобраћајној несрећи, а његова породица и пријатељи и даље не могу да верују да га више нема. Испред куће у којој је живео Шабан Шаулић смењују се аутомобили из којих излазе… »
Нема више мога оца: Илда Шаулић ове речи једва изговорила испред породичне куће и бризнула у плач!

Нема више мога оца: Илда Шаулић ове речи једва изговорила испред породичне куће и бризнула у плач!

Курир 18.02.2019
У дом породице Шаулић све време пристижу чланови фамилије, многобројни пријатељи и колеге да Шабановој супрузи Гордани и неутешној ћерки Илди пруже речи утехе и изјаве саучешће. Неутешна, уплакана Илда, када се сазнало за… »
Сведок шабанове погибије проговорио шта се дешавало у ауту у кобном тренутку: Падао сам у несвест и будио се, не знам уопште…

Сведок шабанове погибије проговорио шта се дешавало у ауту у кобном тренутку: Падао сам у несвест и будио се, не знам уопште…

Курир 18.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој када је на аутомобил у којем се налазио певач свом силином налетео на аутомобил за чијим је воланом био пијани Немац. Шабанова супруга Гоца успела да… »
Ервин је пре 3 године расплакао Шабана Шаулића: Сад се звезда гранда опростила дирљивом поруком која ће вас расплакати (видео)…

Ервин је пре 3 године расплакао Шабана Шаулића: Сад се звезда гранда опростила дирљивом поруком која ће вас расплакати (видео)…

Курир 18.02.2019
Млади певач Елвин Чавкић из Бихаћа одличном интепретацијом песме „Отац“ пре нешто више од три године натерао је на сузе Шабана Шаулића, који је јуче преминуо након саобраћајне несреће у Немачкој. „Успомена за цели живот… »
Цео авион је жалио! Овако су људи реаговали када их је затекла вест о смрти шабана шаулића: Сека Алексић препричавала лет, а…

Цео авион је жалио! Овако су људи реаговали када их је затекла вест о смрти шабана шаулића: Сека Алексић препричавала лет, а…

Курир 18.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој када је на аутомобил у којем се налазио певач свом силином налетео аутомобил за чијим је воланом био пијани Немац. Сека Алексић јавила се из Аустрије… »
Тужилаштво Немачке наложило обдукцију за четвртак: Шабан сам изашао из смрсканог аута и ушао у санитет, а онда преминуо у…

Тужилаштво Немачке наложило обдукцију за четвртак: Шабан сам изашао из смрсканог аута и ушао у санитет, а онда преминуо у…

Курир 18.02.2019
Тужилаштво у Немачкој наложило је обдукцију тела Шабана Шаулића у четвртак, о чему је обавештено наше Минстарство спољних послова, сазнаје Курир. Према нашим информацијама из истраге, Шабан је после удеса на ауто-путу код… »
"Никада није гледао ко је које вере": На сахрани Шабана Шаулића неће бити свештених лица

"Никада није гледао ко је које вере": На сахрани Шабана Шаулића неће бити свештених лица

Блиц 18.02.2019
Шабан Шаулић, који је погинуо у удесу у Немачкој јуче, биће сахрањен без присуства свештених лица. Шабан Шаулић, који је јуче погинуо у тешкој саобраћајној несрећи, биће сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у… »
Беживотан поглед, бледа и у сузама: Шабанова мезимица неутешна! Илда са мајком Гоцом прима саучешће (фото)

Беживотан поглед, бледа и у сузама: Шабанова мезимица неутешна! Илда са мајком Гоцом прима саучешће (фото)

Курир 18.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој када је на аутомобил у којем се налазио певач свом силином налетео аутомобил за чијим је воланом био пијани Немац. Породица је већ два дана неутешна… »
Лекари се боре за живот шабановог сапутника: Менаџер у сузама открива: "Биће приморани да га искључе са апарата"

Лекари се боре за живот шабановог сапутника: Менаџер у сузама открива: "Биће приморани да га искључе са апарата"

Блиц 18.02.2019
У стравичној несрећи у Немачкој настрадао је Шабан Шаулић, а возач аутомобила, музичар Мирсад Керић (43), задобио је тешке повреде. Иако су се синоћ појавиле информације да је Мирсад подлегао повредама, испоставило се да је… »
Неда украден потресена, јеца: "То је проклетство, Шабан се мучио"

Неда украден потресена, јеца: "То је проклетство, Шабан се мучио"

Блиц 18.02.2019
У породичној кући Шаулића влада туга и неверица. Бројни пријатељи и колеге долазе како би супрузи певача Шабана Шаулића, Гордани, упутили речи утехе и изјавили саучешће. - Била сам на путу из Рогашке када ми је зет јавио да је… »
Испијена, бледа, у црнини: Шабанова удовица ван себе испред породичне куће Шаулића

Испијена, бледа, у црнини: Шабанова удовица ван себе испред породичне куће Шаулића

Блиц 18.02.2019
Гордана Шаулић, удовица певача Шабана Шаулића, данас је на кратко изашла испред породичне куће, испијена и бледог лица. Гордана је неутешна након смрти мужа Шабана Шаулића, који је јуче рано ујутру настрадао у стравичној… »
Туга на лицима, ћерка илда гледа у под: Испред Шабанове куће мук, трагична погибија их завила у црно

Туга на лицима, ћерка илда гледа у под: Испред Шабанове куће мук, трагична погибија их завила у црно

Блиц 18.02.2019
Певач Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи јуче ујутру у Немачкој када је у аутомобил у ком се налазио ударио други ауто за којим је управљао немачки држвљанин који је био под дејством алкохола и без возачке дозволе… »
Осећала сам да ће се нешто десити! Прве речи супруге Шабана Шаулића после несреће сламају срце: Нема нам излаза из ове…

Осећала сам да ће се нешто десити! Прве речи супруге Шабана Шаулића после несреће сламају срце: Нема нам излаза из ове…

Курир 18.02.2019
Гордана Шаулић, иако у дубокој жалости због смрти супруга Шабана Шаулића и кроз јецаје је рекла да је предосетила да ће се нешто десити. "Шта да вам кажем, плачем од јуче. Хвала вам на саучешћу. Не могу да верујем шта се десило… »
"Из ове ситуације нам нема излаза": Потресне речи супруге Шабана Шаулића сламају срце

"Из ове ситуације нам нема излаза": Потресне речи супруге Шабана Шаулића сламају срце

Блиц 18.02.2019
Супруга певача Шабана Шаулића, Гордана Шаулић, неутешна је после смрти свог мужа који је јуче ујутру погинуо у саобраћајној несрећи. - Нема нам излаза из ове ситуације - рекла је кратко Гордана Шаулић за "Блиц" кроз сузе, када… »
Језиве сцене: Објављене нове фотографије са места несреће у којој је погинуо Шабан Шаулић

Језиве сцене: Објављене нове фотографије са места несреће у којој је погинуо Шабан Шаулић

Блиц 18.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несреће у Немачкој, у близини Билефелда, где је имао наступ. Легендарни певач је у колима био са возачем и кумом, који су такође том приликом повређени. Приликом… »
Нове вести: Када и како ће тело Шабана Шаулића бити допремљено у Србију

Нове вести: Када и како ће тело Шабана Шаулића бити допремљено у Србију

Блиц 18.02.2019
Син и ћерка трагично настрадалог певача Шабана Шаулића, Санела и Михајло Шаулић, јуче поподне отпутовали су у Немачку како би преузели тело покојног оца, које би данас, најкасније сутра требало да буде допремљено у Србију. Према… »
САД ПЕВАШ И БОГ ЗНА КАД ЋЕШ И ДА ЛИ ЋЕШ ПОНОВО: Овако је Шабан Шаулић говорио у последњем интервјуу

САД ПЕВАШ И БОГ ЗНА КАД ЋЕШ И ДА ЛИ ЋЕШ ПОНОВО: Овако је Шабан Шаулић говорио у последњем интервјуу

Свет & Скандал 18.02.2019
Шабан Шаулић рођен је 6. септембра 1951. године у Шапцу. Био је певач, музичар и продуцент. У току богате каријере у медијима и од публике је добио надимак “краљ народне музике”. Нико није ни слутио да ће у трагичној несрећи… »
Гоца Шаулић сва у црнини, исцрпљена и неутешна: Прва слика Шабанове удовице! Чим је видела пала јој у загрљај! (фото)

Гоца Шаулић сва у црнини, исцрпљена и неутешна: Прва слика Шабанове удовице! Чим је видела пала јој у загрљај! (фото)

Курир 18.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој када је на аутомобил у којем се налазио певач свом силином налетео аутомобил за чијим је воланом био пијани Немац. Супруга Гоца Шаулић је неутешна и… »
Шабан Шаулић није волео бахате возаче: "Кад слетим сачека ме нека будала, клинци ме возе, па да се покажу"

Шабан Шаулић није волео бахате возаче: "Кад слетим сачека ме нека будала, клинци ме возе, па да се покажу"

Блиц 18.02.2019
Чувени певач народне музике, Шабан Шаулић погинуо је јуче у саобраћајној несрећи у Немачкој у околини Билефелда, код места Гитерслох. До саобраћајне несреће у којој је погинуо Шабан Шаулић дошло је услед судара два аутомобила… »
"Мој отац је жив! У критичном је стању": Огласио се син Шабановог музичара

"Мој отац је жив! У критичном је стању": Огласио се син Шабановог музичара

Вести онлине 18.02.2019
Син Мирсада Кериц́а Денис Кериц́ објавио је на свом профилу на Фејсбуку да је његов отац жив. "Куриру" је потврђено да је Кериц́ жив, али да је у тешком стању и да се боре за његов живот. - Како сте сви чули преко медија, мој… »
Овај гитариста био је шабанов велики пријатељ са Дунава, а ово је чувена шабанова увала! Певач је увек пецао на истом месту…

Овај гитариста био је шабанов велики пријатељ са Дунава, а ово је чувена шабанова увала! Певач је увек пецао на истом месту…

Курир 18.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи на путу Бифилд-Бутерслох, у ноћи између суботе на недељу (16. на 17. фебруар). Тргична вест нема кога није погодила. Никола Врањковић, гитариста бенда Блоцкоут, опростио се… »
Последњи снимак Шабана Шаулића три сата пред смрт: После ових песама је краљ народне музике отишао у легенду (видео)

Последњи снимак Шабана Шаулића три сата пред смрт: После ових песама је краљ народне музике отишао у легенду (видео)

Пресс 18.02.2019
Краљ народне музике напустио нас је у 68. години живота. Свет је остао без краља народне музике. Шабан Шаулић је погинуо у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, коју је доживео после наступа у Билефелду у клубу Фаринда. Он је… »
Најтежа је мушка суза! Босанац се расплакао уживо у емисији: Није могао да заустави сузе, реч му застала у грлу, а онда…

Најтежа је мушка суза! Босанац се расплакао уживо у емисији: Није могао да заустави сузе, реч му застала у грлу, а онда…

Курир 18.02.2019
Певач народне музике Шабан Шаулић погинуо је јутрос у стравичној саобраћајној несрећи до које је дошло тако што је пијани возач ударио од позади ауто у коме је био Шаулић, а колеге су још у неверици. Босанац, Неда Украден и… »
Мирсад Керић ипак жив, медицинска сестра погрешила

Мирсад Керић ипак жив, медицинска сестра погрешила

Радио 021 18.02.2019
Син музичара Мирсада Керића, Денис Керић, објавио је на свом Фејсбук налогу да му је отац ипак жив и да је информација из болнице у Немачкој била погрешна. Мирсад је био за воланом "сеата" у ком је страдао Шабан Шаулић када је на… »
"Хеј животе уморан сам": Шабан Шаулић отпевао је и најлепше и најтужније песме, а у једној певао је и о смрти

"Хеј животе уморан сам": Шабан Шаулић отпевао је и најлепше и најтужније песме, а у једној певао је и о смрти

Блиц 18.02.2019
Шабан Шаулић настрадао је јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој. Како сазнајемо, несрећа се догодила у граду Билефелду, у северозападном делу Немачке, а Шабан је тамо имао наступ. Породица Шабана Шаулића огласила се… »
Шабанов возач ипак жив, медицинска сестра погрешила

Шабанов возач ипак жив, медицинска сестра погрешила

РТВ 18.02.2019
БЕОГРАД - Син музичара Мирсада Керића, Денис Керић, објавио је на свом Фејсбук налогу да му је отац ипак жив и да је информација из болнице у Немачкој била погрешна. Мирсад је био за воланом "сеата" у ком је страдао Шабан Шаулић… »
Шаулићев кум: Шабан је тог дана стално некуд журио

Шаулићев кум: Шабан је тог дана стално некуд журио

Дневник 18.02.2019
Шабанов кум Слободан Бобана Стојадиновић, који је током стравичне несреће у Сеату седио непосредно иза Шабана Шаулића за Блиц је из болничке постеље, за коју су га приковале тешке повреде, испричао шта се догађало у тим кобним… »
Кућа шабана шаулића завијена је у црно само 4 дана пред велико породично славље! Нико није ни слутио шта ће их задесити…

Кућа шабана шаулића завијена је у црно само 4 дана пред велико породично славље! Нико није ни слутио шта ће их задесити…

Курир 18.02.2019
Породица Шаулић није ни слутила да ће неколико дана пре великог славља које су припремали њихов дом бити завијен у црно. Наиме, Шабан Шаулић је овог четвртка, 21. фебруара, требало да са породицом обележи рођендан старије ћерке… »
Ово је огроман губитак за све нас! Харис Џиновић отказао концерт због смрти Шабана Шаулића: Вест о погибији одјекнула и до…

Ово је огроман губитак за све нас! Харис Џиновић отказао концерт због смрти Шабана Шаулића: Вест о погибији одјекнула и до…

Курир 18.02.2019
Шабан Шаулић погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи на путу Бифилд-Бутерслох, у ноћи између суботе на недељу (16. на 17. фебруар). Тргична вест одјекнула је и до Америке, у Чикаго, где је његов пријатељ и колега Харис… »
Менаџер негира да је преминуо Мирсад Керић: Погрешне информације из болнице

Менаџер негира да је преминуо Мирсад Керић: Погрешне информације из болнице

Н1 Инфо 18.02.2019
Музичар Мирсад Керић, који се налазио у аутомобилу са Шабаном Шаулићем током саобраћајне несреће, бори се за живот у болници у Немачкој, написао је на Фејсбуку Сабит Дервишевић, Шаулићев менаџер. Медији у Србији и региону… »
Менаџер негира да је преминуо Мирсад Керић, који је био са Шаулићем у аутомобилу

Менаџер негира да је преминуо Мирсад Керић, који је био са Шаулићем у аутомобилу

РТС 18.02.2019
Музичар Мирсад Керић, који се налазио у аутомобилу са Шабаном Шаулићем током саобраћајне несреће, бори се за живот у болници у Немачкој, написао је на Фејсбуку Сабит Дервишевић, Шаулићев менаџер. Медији у Србији и региону… »
Шабан Шаулић погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој

Шабан Шаулић погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој

Политика 18.02.2019
Певач народне музике Шабан Шаулић подлегао је повредама које је задобио у саобраћајној несрећи у Немачкој, јављају београдски медији. Био је један од најпознатијих певача народне музике, преноси Тањуг. Шаулић је после удеса… »
Преминуо Мирсад Керић, музичар који је био у аутомобилу са Шабаном Шаулићем

Преминуо Мирсад Керић, музичар који је био у аутомобилу са Шабаном Шаулићем

СЕЕбиз 18.02.2019
БЕОГРАД - Музичар Мирсад Керић, који се налазио у аутомобилу са певачем Шабаном Шаулићем током саобраћајне несреће, преминуо је у болници у Немачкој, потврдио је за Аваз Сабит Дервишевић, менаџер Шаулића, а пренео РТС… »
САД певаш и бог зна кад ћеш и да ли ћеш поново: Овако је Шабан Шаулић говорио у последњем интервјуу

САД певаш и бог зна кад ћеш и да ли ћеш поново: Овако је Шабан Шаулић говорио у последњем интервјуу

Курир 18.02.2019
Шабан Шаулић рођен је 6. септембра 1951. године у Шапцу. Био је певач, музичар и продуцент. У току богате каријере у медијима и од публике је добио надимак “краљ народне музике”. Нико није ни слутио да ће у трагичној несрећи… »
Шабан је пре несреће био чудан и нервозан, сваки час је гледао на сат! Нешто га је вукло: Певачев кум из аута смрти открио…

Шабан је пре несреће био чудан и нервозан, сваки час је гледао на сат! Нешто га је вукло: Певачев кум из аута смрти открио…

Курир 18.02.2019
У рано недељно јутро на аутопуту А2 у близини града Билефелда, на западу Немачке, спасиоци су из смрсканог "сеата" извукли тела тројице тешко повређених мушкараца. Реч је о Шабановом куму Слободану Бобану Стојадиновићу, који је… »
"Шабан је био чудан и нервозан, као да га је несрећа вукла": Једини преживели из аутомобила смрти открио детаље о последњим…

"Шабан је био чудан и нервозан, као да га је несрећа вукла": Једини преживели из аутомобила смрти открио детаље о последњим…

Блиц 18.02.2019
У рано недељно јутро на аутопуту А2 у близини града Билефелда, на западу Немачке, спасиоци су из смрсканог “сеата” извукли тела тројице тешко повредјених мушкараца. Од њих, само ће један преживети да исприча потресну причу о… »
Преминуо и музичар који је возио певача: Почивај у миру и чувај нам Шабана

Преминуо и музичар који је возио певача: Почивај у миру и чувај нам Шабана

Вечерње новости 18.02.2019
У стравичној несрећи у Немачкој настрадао је Шабан Шаулић, а преминуо је и возач, музичар Мирсад Керић (43). У стравичној несрећи у Немачкој настрадао је Шабан Шаулић, а преминуо је и возач, музичар Мирсад Керић (43). Наиме… »
Шабанова деца Санела и Михајло још не могу да виде оца

Шабанова деца Санела и Михајло још не могу да виде оца

Трачара 18.02.2019
Само неколико сати након вести о погибији Шабана Шаулића, његови наследници Санела и Михајло Шаулић напустили су породични дом на Дедињу, који је био премали да прими све оне који су дошли да им изјаве саучешће и пруже речи… »
"Шетао сам Београдом сав поносан": Шабан је каријеру почео код стрица у кафани, а ову претњу је увек препричавао (видео)

"Шетао сам Београдом сав поносан": Шабан је каријеру почео код стрица у кафани, а ову претњу је увек препричавао (видео)

Блиц 17.02.2019
Шабан Шаулић трагично је изгубио живот у тешкој саобраћајки коју је доживео јутрос у Немачкој. Фолкер је у више наврата истицао да је каријеру започео због стричеве претње, а због чега је имао проблеме са девојкама, као и како… »
Санела и Михајло Шаулић стигли у Немачку: Нису им дозволили да виде тело покојног Шабана јер још увек траје увиђај

Санела и Михајло Шаулић стигли у Немачку: Нису им дозволили да виде тело покојног Шабана јер још увек траје увиђај

Блиц 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је јутрос у стравичној саобраћајној несрећи, а његови наследници Санела и Михајло запутили су се у Немачку у којој је фолкер имао удес. Породица Шабана Шаулића огласила се након… »
Нови детаљи стравичне несреће: Ауто у којем је био Шабан Шаулић морао да се заустави, а пијани возач јурцао путем

Нови детаљи стравичне несреће: Ауто у којем је био Шабан Шаулић морао да се заустави, а пијани возач јурцао путем

Блиц 17.02.2019
Певач народне музике Шабан Шаулић погинуо је јутрос у стравичној саобраћајној несрећи до које је дошло тако што је пијани возач ударио од позади ауто у коме је био Шаулић. Породица Шабана Шаулића огласила се након стравичне… »
Харис отказао вечерашњи концерт: Певач тешко поднео вест о смрти Шабана Шаулића: "Ово је огроман губитак, свим срцем сам уз…

Харис отказао вечерашњи концерт: Певач тешко поднео вест о смрти Шабана Шаулића: "Ово је огроман губитак, свим срцем сам уз…

Блиц 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић настрадао је рано јутрос, а због ове трагедије његов пријатељ и колега Харис Џиновић отказао је вечерашњи концерт у Чикагу. Породица Шабана Шаулића огласила се након стравичне несреће… »
Шабан Шаулић није имао шансе: Како је дошло до стравичне несреће: Певачев ауто успорио због гужве, пијани возач задао…

Шабан Шаулић није имао шансе: Како је дошло до стравичне несреће: Певачев ауто успорио због гужве, пијани возач задао…

Блиц 17.02.2019
До стравичне саобраћајне несреће у којој је настрадао певач Шабан Шаулић а у којој су повређене још четири особе дошло је када је "сеат" у ком се налазио певач почео да успорава због гужве, услед чега је на њега од позади… »
Деца Шабана Шаулића стигла у Немачку: Не дају им да виде тело свога оца, морају да чекају до сутра

Деца Шабана Шаулића стигла у Немачку: Не дају им да виде тело свога оца, морају да чекају до сутра

Вечерње новости 17.02.2019
Како је испричала чланица породице Шаулић, сахрана фолк певача у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду не очекује се пре петка, суботе. Након вести да је краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо у тешкој… »
"Загрли мог тату за мене": Шабан Шаулић и Синан су били велики пријатељи, а речи Сакићеве ћерке о смрти певача ће вас…

"Загрли мог тату за мене": Шабан Шаулић и Синан су били велики пријатељи, а речи Сакићеве ћерке о смрти певача ће вас…

Блиц 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић настрадао је јутрос у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, а бројне особе које су га волеле опраштају се путем друштвених мрежа. Породица Шабана Шаулића огласила се након стравичне несреће… »
Најлепша сећања и анегдоте: Шабан Шаулић је одрастао у Шапцу, а пријатељ из детињства препричао њихове дане у кафани и…

Најлепша сећања и анегдоте: Шабан Шаулић је одрастао у Шапцу, а пријатељ из детињства препричао њихове дане у кафани и…

Блиц 17.02.2019
Краљ народне музике Шабан Шаулић настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, а до овог стравичног догађаја је дошло када се аутомобил марке "мазда" закуцао са аутомобилом у којем се налазио певач заједно са својм… »

Вести дана »