Povezane vesti
EPS: Zaposleni raspoređeni u skladu sa potrebama organizacije proizvodnje
N1 Info 18.02.2019
Elektroprivreda Srbije (EPS) reagovala je u vezi sa jučerašnjm prilogom N1 u vezi sa dvoje organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Lazarevcu, koji tvrde da su doživeli mobing u javnom preduzeću Kolubara. EPS tvrdi da su pomenuti radnici raspoređeni u… »
Organizatori protesta u Lazarevcu najavili tužbu zbog mobinga
Danas 18.02.2019
Dvoje zaposlenih u rudniku Kolubara najavilo je tužbe protiv poslodavaca zbog mobinga jer ih je, samo dan nakon što se saznalo da učestvuju u organizaciji protesta „1 od 5 miliona“ u opštini Lazarevac, dočekao predlog za premeštaj na teža i manje plaćena… »
Sloga: Poništiti rešenja o premeštaju radnika Kolubare
Danas 18.02.2019
Udruženi sindikati Srbije “Sloga” najoštrije su osudili rešenja o premeštanju na teža i manje plaćena radna mesta dvoje zaposlenih radnika u rudniku Kolubara, samo zato što učestvuju u organizaciji protesta „1 od 5 miliona“ u opštini Lazarevac. Oni u… »
Organizatori protesta u Lazarevcu najavili tužbu protiv Kolubare zbog mobinga
Radio 021 18.02.2019
Dvoje zaposlenih u rudniku Kolubara najavilo je tužbe protiv poslodavaca zbog mobinga jer ih je, samo dan nakon što se saznalo da učestvuju u organizaciji protesta "1 od 5 miliona" u opštini Lazarevac, dočekao predlog za premeštaj na teža i manje plaćena… »
Vesti dana »

Vučić opet o Bačulovu: Uveren sam u njegovu nevinost. Ko god bi organizovao nešto tako opasno, uzeo bi nekog pametnijeg
Nova pre 54 minutajoš 36 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 9 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 2 satajoš 43 povezane

(Video, foto) kilometarske kolone na: Auto-putu Snimak dronom pokazuje posledice jezivog udesa
Blic pre 1 satjoš 33 povezane