Povezane vesti
UN: Zaraćene strane u Jemenu postigle dogovor o povlačenju boraca
Novi magazin 18.02.2019
Vlada u Jemenu i šiitski pobunjenici Huti postigli su dogovor o povlačenju boraca van grada Hodeide na zapadu zemlje, saopštili su kasno sinoć zvaničnici UN. Prva povlačenja boraca iz Hodeide trebalo je da počnu dve nedelje posle početka prekida vatre… »
Jemen: Zaraćene strane postigle dogovor o povlačenju boraca
Danas 18.02.2019
Vlada u Jemenu i šiitski pobunjenici Huti postigli su dogovor o povlačenju boraca van grada Hodeide na zapadu zemlje, saopštili su kasno sinoć zvaničnici UN. Hodeida je glavna luka u Jemenu preko koje dolazi humanitrane pomoć. U jemenskom sukobu šiitski… »
Zaraćene strane u Jemenu postigle dogovor o povlačenju boraca
N1 Info 18.02.2019
Vlada u Jemenu i šiitski pobunjenici Huti postigli su dogovor o povlačenju boraca van grada Hodeide na zapadu zemlje, saopštili su kasno sinoć zvaničnici UN. Prva povlačenja boraca iz Hodeide trebalo je da počnu dve nedelje posle početka prekida vatre… »
Vesti dana »
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 30 minutajoš 36 povezanih
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 10 minutajoš 16 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 1 satjoš 99 povezanih