Povezane vesti

Poslanik: Zašto je Grabar Kitarović na mamograf išla u privatnu kliniku?

Poslanik: Zašto je Grabar Kitarović na mamograf išla u privatnu kliniku?

N1 Info 18.02.2019
Lekar i poslanik demokrata u hrvatskom Saboru Mirando Mrsić pozdravio je odlazak predsednice Kolinde Grabar Kitarović na mamografiju, napominjući da je prevencija izuzetno važna, ali je upitao zašto je predsednica Hrvatske za preventivni pregled… »
Kolinda otkrila sve o odlasku kod lekara: Imam predispozicije za karcinom, troje u mojoj porodici je umrlo

Kolinda otkrila sve o odlasku kod lekara: Imam predispozicije za karcinom, troje u mojoj porodici je umrlo

Telegraf 18.02.2019
Otkriveno je da je Kolinda u toku januara nekoliko puta bila na infuziji. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Turskoj, a novinarima je tamo objasnila zašto je bila na pregledu u privatnoj poliklinici. - Imam genetske… »
Kolinda otkrila zašto je išla na preglede: Imam predispoziciju za karcinom, u porodici mi troje umrlo od raka...

Kolinda otkrila zašto je išla na preglede: Imam predispoziciju za karcinom, u porodici mi troje umrlo od raka...

Kurir 18.02.2019
Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Turskoj, a novinarima je tamo objasnila zašto je bila na pregledu u privatnoj poliklinici. "Imam genetske predispozicije, nažalost. Od četvoro mojih baka i dedova, troje je umrlo od karcinoma. Ja svake godine radim… »
Nekoliko puta za mesec dana posetila doktora u tajnosti?!

Nekoliko puta za mesec dana posetila doktora u tajnosti?!

Alo 18.02.2019
Kako se navodi, u Hrvatskoj ne postoji zakonska obaveza, ali ni praksa da državni vrh objavljuje rezultate svojih sistematskih pregleda. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom… »
Kolinda saopštila tužnu vest: "Nažalost, imam predispoziciju za karcinom! U porodici su mi umirali od raka..."

Kolinda saopštila tužnu vest: "Nažalost, imam predispoziciju za karcinom! U porodici su mi umirali od raka..."

Alo 18.02.2019
Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Turskoj, a novinarima je tamo objasnila zašto je bila na pregledu u privatnoj poliklinici. "Imam genetske predispozicije, nažalost. Od četvoro mojih baka i dedova, troje je umrlo od karcinoma. Ja svake godine radim… »
Grabar Kitarović dva puta primala infuziju za 30 dana

Grabar Kitarović dva puta primala infuziju za 30 dana

Vesti online 18.02.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, izjavila je portparolka hrvatske… »
Kolinda u tajnosti primala infuziju: Na terapiji bila pred odlazak u Tursku!

Kolinda u tajnosti primala infuziju: Na terapiji bila pred odlazak u Tursku!

Kurir 18.02.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sredinom januara je više puta u tajnosti bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, potvrdila je portparolka… »
Kolinda završila na infuziji

Kolinda završila na infuziji

Mondo 18.02.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice. Foto: Tanjug/Hina/Tomislav Pavlek Kolinda Grabar Kitarović U nedelju je bila na pregledu u privatnoj klinici… »

Vesti dana »