Povezane vesti
Poslanik: Zašto je Grabar Kitarović na mamograf išla u privatnu kliniku?
N1 Info 18.02.2019
Lekar i poslanik demokrata u hrvatskom Saboru Mirando Mrsić pozdravio je odlazak predsednice Kolinde Grabar Kitarović na mamografiju, napominjući da je prevencija izuzetno važna, ali je upitao zašto je predsednica Hrvatske za preventivni pregled… »
Kolinda otkrila sve o odlasku kod lekara: Imam predispozicije za karcinom, troje u mojoj porodici je umrlo
Telegraf 18.02.2019
Otkriveno je da je Kolinda u toku januara nekoliko puta bila na infuziji. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Turskoj, a novinarima je tamo objasnila zašto je bila na pregledu u privatnoj poliklinici. - Imam genetske… »
Kolinda otkrila zašto je išla na preglede: Imam predispoziciju za karcinom, u porodici mi troje umrlo od raka...
Kurir 18.02.2019
Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Turskoj, a novinarima je tamo objasnila zašto je bila na pregledu u privatnoj poliklinici. "Imam genetske predispozicije, nažalost. Od četvoro mojih baka i dedova, troje je umrlo od karcinoma. Ja svake godine radim… »
Nekoliko puta za mesec dana posetila doktora u tajnosti?!
Alo 18.02.2019
Kako se navodi, u Hrvatskoj ne postoji zakonska obaveza, ali ni praksa da državni vrh objavljuje rezultate svojih sistematskih pregleda. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom… »
Kolinda saopštila tužnu vest: "Nažalost, imam predispoziciju za karcinom! U porodici su mi umirali od raka..."
Alo 18.02.2019
Kolinda Grabar-Kitarović nalazi se u Turskoj, a novinarima je tamo objasnila zašto je bila na pregledu u privatnoj poliklinici. "Imam genetske predispozicije, nažalost. Od četvoro mojih baka i dedova, troje je umrlo od karcinoma. Ja svake godine radim… »
Grabar Kitarović dva puta primala infuziju za 30 dana
Vesti online 18.02.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, izjavila je portparolka hrvatske… »
Kolinda u tajnosti primala infuziju: Na terapiji bila pred odlazak u Tursku!
Kurir 18.02.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sredinom januara je više puta u tajnosti bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice, a u nedelju je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiohirurgija Zagreb, potvrdila je portparolka… »
Kolinda završila na infuziji
Mondo 18.02.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović sredinom januara je više puta bila na infuziji u Kliničko bolničkom centru Sestre milosrdnice. Foto: Tanjug/Hina/Tomislav Pavlek Kolinda Grabar Kitarović U nedelju je bila na pregledu u privatnoj klinici… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana