Povezane vesti

Nemanja Nikolić: Veoma važna pobeda, za ekipu i za mene

Nemanja Nikolić: Veoma važna pobeda, za ekipu i za mene

Sportski žurnal 18.02.2019
- Zaigrali smo sa dvojicom napadača, pokazalo se kao odlično rešenje. Posebno mi je drago što smo obojica, Rikardo i ja, bili strelci - kazao je Nikolić. Tri slavljenička plotuna crno-belih u vojvođanskoj ravnici – za najubedljiviji Partizanov… »
Zakarić zadovoljan: Stvari polako dolaze na svoje mesto

Zakarić zadovoljan: Stvari polako dolaze na svoje mesto

Večernje novosti 18.02.2019
Najvažnije je da smo odigrali dobra meč. Ovo je put kojim treba ići u nastavku. Izgledalo je odlično sa dva napadača - kaže Goran. Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je danas da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv Bačke, da treba… »
Goran Zakarić: Gol zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu

Goran Zakarić: Gol zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu

Hot sport 18.02.2019
Crno-beli su pobedom otvorili prolećni deo sezone. Partizan je bio bolji od Bačke i slavio rezultatom 3:0. Goran Zakarić je odigrao još jedan dobar meč u dresu Partizana i odličnu partiju krunisao pogotkom na deset minuta do kraja. – Dobro smo… »
Partizan moćan na početku prolećne polusezone

Partizan moćan na početku prolećne polusezone

Dnevnik 18.02.2019
Fudbaleri Partizana trijumfalno su počeli prolećni deo prvenstva, ubedljivom pobedom nad Bačkom u Bačkoj Palanci (3:0). Crno-beli su prikazali dobar fudbal, ali tvrde da su mogli i bolje. Jedan od zapaženijih na terenu bio je napadač Nemanja… »
Zakarić zna recept kako da Partizan dođe do željenog cilja

Zakarić zna recept kako da Partizan dođe do željenog cilja

Sportske.net 18.02.2019
Partizan je ubedljivo pobedio na startu drugog dela sezone, Zakarić je tome doprineo i svojim golom. Posle nekoliko neefikasnih utakmica na pripremama u Turskoj, navijači Partizana su se pribojavali kako će izgledati start crno-belih u prvom prolećnom… »

Vesti dana »