Povezane vesti
Nemanja Nikolić: Veoma važna pobeda, za ekipu i za mene
Sportski žurnal 18.02.2019
- Zaigrali smo sa dvojicom napadača, pokazalo se kao odlično rešenje. Posebno mi je drago što smo obojica, Rikardo i ja, bili strelci - kazao je Nikolić. Tri slavljenička plotuna crno-belih u vojvođanskoj ravnici – za najubedljiviji Partizanov… »
Zakarić zadovoljan: Stvari polako dolaze na svoje mesto
Večernje novosti 18.02.2019
Najvažnije je da smo odigrali dobra meč. Ovo je put kojim treba ići u nastavku. Izgledalo je odlično sa dva napadača - kaže Goran. Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je danas da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv Bačke, da treba… »
Goran Zakarić: Gol zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu
Hot sport 18.02.2019
Crno-beli su pobedom otvorili prolećni deo sezone. Partizan je bio bolji od Bačke i slavio rezultatom 3:0. Goran Zakarić je odigrao još jedan dobar meč u dresu Partizana i odličnu partiju krunisao pogotkom na deset minuta do kraja. – Dobro smo… »
Partizan moćan na početku prolećne polusezone
Dnevnik 18.02.2019
Fudbaleri Partizana trijumfalno su počeli prolećni deo prvenstva, ubedljivom pobedom nad Bačkom u Bačkoj Palanci (3:0). Crno-beli su prikazali dobar fudbal, ali tvrde da su mogli i bolje. Jedan od zapaženijih na terenu bio je napadač Nemanja… »
Zakarić zna recept kako da Partizan dođe do željenog cilja
Sportske.net 18.02.2019
Partizan je ubedljivo pobedio na startu drugog dela sezone, Zakarić je tome doprineo i svojim golom. Posle nekoliko neefikasnih utakmica na pripremama u Turskoj, navijači Partizana su se pribojavali kako će izgledati start crno-belih u prvom prolećnom… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Inđiju, sutra kreću ka Novom Sadu: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 10 minutajoš 54 povezane
BLOG UŽIVO Studenti stigli u Inđiju: Dočekalo ih više hiljada građana
Nova pre 17 minutajoš 76 povezanih
Nema preživelih u sudaru vojnog helikoptera i putničkog aviona u Vašingtonu
RTS pre 2 satajoš 119 povezanih
Uživo taoci na slobodi! Haotične scene u Gazi: Hamas predao 8 zarobljenika, Izrael nakon toga doneo šok odluku (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 34 povezane