Повезане вести
Ана Николић дошла да изрази саучешће породици Шаулић, лице скривала великим наочарима (фото)
Телеграф 18.02.2019
На вратима породичног дома Шабана Шаулића стављена је певачева умрлица. Некрунисани краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је у саобраћајној несрећи у Немачкој, а испред певачеве куће јуче и данас окупљају се његове бројне… »
"Био је вансеријски..." Неда Украден и Босанац се расплакали у програму уживо док су се опраштали од великог Шабана Шаулића…
Телеграф 18.02.2019
Неда и Босанац су о свом колеги имали најлепше речи, а тужну вест обоје су примили док су били за воланом. Јединствени Шабан Шаулић, краљ народне музике, у недељу је изгубио живот у 68. години, у тешкој саобраћајној несрећи у… »
Додик: Био сам велики поштовалац Шабана Шаулића, оставио је неизбрисив траг
Блиц 17.02.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешће породици Шабана Шаулића, који је погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој. - Са неверицом и неизмерном тугом примио сам тужну вест да је Шабан Шаулић… »
Вести дана »
(БЛОГ) Шетња од ФДУ до институција које су "ћутале": Студенти и грађани обишли Палату правде и Општину Нови Београд
Н1 Инфо пре 30 минутајош 38 повезаних
Еуропски челници изразили забринутост због америчког плана за окончање рата у Украјини
СЕЕбиз пре 4 минутајош 75 повезаних
Вучић: Разговарао сам са Американцима о НИС-у, за 48 сати више информација
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 5 минутајош 25 повезаних
Двојица на скутеру пришла Тадији и изрешетали га: Овако је страдао младић усред бела дана на Новом Београду
Нова пре 4 минутајош 39 повезаних