Povezane vesti

Genetičar Stojković ipak ostaje šef Katedre za matične ćelije

Južne vesti 18.02.2019
Iako je dekan Medicinskog fakulteta u Kragujevcu prošle nedelje izjavio da je genetičar Miodrag Stojković iz Leskovca “uz njegovu saglasnost” smenjen sa mesta šefa Katedre za matične ćelije koju je i osnovao, sada iz ove ustanove to demantuju… »

Genetičar Miodrag Stojković nije razrešen funkcije

RT Kragujevac 18.02.2019
Genetičar prof. dr Miodrag Stojković nije razrešen funkcije šefa Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, navodi se u saopštenju ove visokoškolske ustanove dostavljenom našoj… »

Stojković ipak nije smenjen

Jug press 18.02.2019
KRAGUJEVAC-LESKOVAC Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu demantovao je danas navode pojedinih medija da je genetičar Miodrag Stojković smenjen sa mesta šefa katedre za matične ćelije. U saopštenju te visokoškolske ustanove se navodi i da su… »

Miodrag Stojković ipak ostaje šef katedre za matične ćelije u Kragujevcu

Jugmedia 18.02.2019
Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu saopštio je danas da genetičar Miodrag Stojković neće biti smenjen s mesta šefa katedre za matične ćelije. Ovakva odluka je doneta nakon što su članovi Katedre za matične ćelije, njih devetoro, među… »

FMN: Stojković ostaje šef katedre za matične ćelije

Ritam grada Kg 18.02.2019
Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu demantovao je danas navode pojedinih medija da je genetičar Miodrag Stojković smenjen sa mesta šefa katedre za matične ćelije. U saopštenju te visokoškolske ustanove se navodi i da su tvrdnje da će doći do… »

"Iznose netačne i zlonamerne tvrdnje": Miodrag Stojković ostaje šef katedre za matične ćelije

Telegraf 18.02.2019
Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu demantovao je navode pojedinih medija da je genetičar Miodrag Stojković smenjen s mesta šefa katedre za matične ćelije. U saopštenju te visokoškolske ustanove se navodi i da su tvrdnje da će doći do… »

Stojković ipak NIJE SMENJEN, na Fakultetu medicinskih nauka demantuju spekulacije u javnosti

InfoKG 18.02.2019
Profesor dr Miodrag Stojković nije smenjen sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu, kaže za "Novosti" dr Vladimir Jakovljević, dekan ovog fakulteta. Dodaje da se o smeni i ne razmišlja i tako će biti sve… »

Vesti dana »