Povezane vesti

Genetičar Stojković ipak ostaje šef Katedre za matične ćelije

Južne vesti pre 34 dana
Iako je dekan Medicinskog fakulteta u Kragujevcu prošle nedelje izjavio da je genetičar Miodrag Stojković iz Leskovca “uz njegovu saglasnost” smenjen sa mesta šefa Katedre za matične ćelije koju je i osnovao, sada iz ove ustanove to demantuju. Sam Stojković i dalje je nedostupan za komentar.... »

Genetičar Miodrag Stojković nije razrešen funkcije

RT Kragujevac pre 34 dana
Genetičar prof. dr Miodrag Stojković nije razrešen funkcije šefa Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, navodi se u saopštenju ove visokoškolske ustanove dostavljenom našoj redakciji. Tvrdnje pojedinica da će doći do raspuštanja... »

Stojković ipak nije smenjen

Jug press pre 34 dana
KRAGUJEVAC-LESKOVAC Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu demantovao je danas navode pojedinih medija da je genetičar Miodrag Stojković smenjen sa mesta šefa katedre za matične ćelije. U saopštenju te visokoškolske ustanove se navodi i da su tvrdnje da će doći do raspuštanja katedre za matične... »

Miodrag Stojković ipak ostaje šef katedre za matične ćelije u Kragujevcu

Jugmedia pre 35 dana
Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu saopštio je danas da genetičar Miodrag Stojković neće biti smenjen s mesta šefa katedre za matične ćelije. Ovakva odluka je doneta nakon što su članovi Katedre za matične ćelije, njih devetoro, među kojima je i njen dosadašnji šef, Stojković, od dekana FMN u... »

"Iznose netačne i zlonamerne tvrdnje": Miodrag Stojković ostaje šef katedre za matične ćelije

Telegraf pre 35 dana
Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu demantovao je navode pojedinih medija da je genetičar Miodrag Stojković smenjen s mesta šefa katedre za matične ćelije. U saopštenju te visokoškolske ustanove se navodi i da su tvrdnje da će doći do raspuštanja katedre za matične ćelije i da će biti doveden u... »

FMN: Stojković ostaje šef katedre za matične ćelije

Ritam grada Kg pre 35 dana
Fakultet medicinskih nauka u Kragujevcu demantovao je danas navode pojedinih medija da je genetičar Miodrag Stojković smenjen sa mesta šefa katedre za matične ćelije. U saopštenju te visokoškolske ustanove se navodi i da su tvrdnje da će doći do raspuštanja katedre za matične ćelije i da će biti... »

Stojković ipak NIJE SMENJEN, na Fakultetu medicinskih nauka demantuju spekulacije u javnosti

InfoKG pre 35 dana
Profesor dr Miodrag Stojković nije smenjen sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu, kaže za "Novosti" dr Vladimir Jakovljević, dekan ovog fakulteta. Dodaje da se o smeni i ne razmišlja i tako će biti sve dok dr Stojković eventualno ne odluči drugačije.... »
©2019 Netmark d.o.o.