Повезане вести

Шабан је увек био насмејан: Мурал са ликом легенде народне музике освануо у Шапцу! (видео)

Шабан је увек био насмејан: Мурал са ликом легенде народне музике освануо у Шапцу! (видео)

Курир 18.02.2019
Шабан Шаулић је преминуо након удеса на ауто-путу код Билефелда, када је сам изашао из смрсканог аутомобила и ушао у санитет, а потом му је од ударца пукла срчана аорта. Од певача су се опростиле бројне познате личности, као и… »
Тужилаштво у Немачкој обдукцију тела Шабана Шаулића заказало за четвртак, сахрана планирана у петак неизвесна

Тужилаштво у Немачкој обдукцију тела Шабана Шаулића заказало за четвртак, сахрана планирана у петак неизвесна

Телеграф 18.02.2019
Држава ће преко Министарства спољних послова организовати транспорт тела од Немачке до Београда. Тужилаштво у Немачкој обдукцију тела Шабана Шаулића наложило је у четвртак, о чему је обавештено српско Минстарство спољних… »
Нови детаљи погибије: Шабан сам изашао из смрсканог аута, ушао у санитет, а онда преминуо у болници, обдукција у четвртак

Нови детаљи погибије: Шабан сам изашао из смрсканог аута, ушао у санитет, а онда преминуо у болници, обдукција у четвртак

Блиц 18.02.2019
Како сазнајемо, Шабан је после удеса на ауто-путу код Билефелда сам изашао из смрсканог аутомобила и ушао у санитет. Међутим, према незваничним информацијама, могуће је да је од ударца Шабану Шаулића пукла срчана аорта, те да је… »

Вести дана »