Povezane vesti
Šaban je uvek bio nasmejan: Mural sa likom legende narodne muzike osvanuo u Šapcu! (video)
Kurir 18.02.2019
Šaban Šaulić je preminuo nakon udesa na auto-putu kod Bilefelda, kada je sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet, a potom mu je od udarca pukla srčana aorta. Od pevača su se oprostile brojne poznate ličnosti, kao i prijatelji i kolege… »
Tužilaštvo u Nemačkoj obdukciju tela Šabana Šaulića zakazalo za četvrtak, sahrana planirana u petak neizvesna
Telegraf 18.02.2019
Država će preko Ministarstva spoljnih poslova organizovati transport tela od Nemačke do Beograda. Tužilaštvo u Nemačkoj obdukciju tela Šabana Šaulića naložilo je u četvrtak, o čemu je obavešteno srpsko Minstarstvo spoljnih poslova. Prema… »
Novi detalji pogibije: Šaban sam izašao iz smrskanog auta, ušao u sanitet, a onda preminuo u bolnici, obdukcija u četvrtak
Blic 18.02.2019
Kako saznajemo, Šaban je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, moguće je da je od udarca Šabanu Šaulića pukla srčana aorta, te da je usled… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Blokiran Bulevar Mihajla Pupina: Protest na Novom Beogradu zbog hapšenja aktivista: „Pozovite što više ljudi da nam se pridruži“
Nova pre 11 minutajoš 91 povezana

Prosvetni radnici iz više gradova Srbije stigli na protest u Čačku
Beta pre 12 minutajoš 11 povezanih

Uhapšeni Valjevac i Beograđanin zbog osnova sumnje za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga
ObjektiVa pre 1 satjoš 41 povezana

Ministarstvo prosvete pomerilo termine za probni završni ispit: Evo kada će osmaci proveriti znanje
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih