Povezane vesti

General ponovo u sudnici: Hag Ratku dostavlja lažnu dokumentaciju! Mladić izneo srceparajući zahtev! (video)

General ponovo u sudnici: Hag Ratku dostavlja lažnu dokumentaciju! Mladić izneo srceparajući zahtev! (video)

Srbija danas 18.02.2019
Ja sam sve lošijeg zdravlja, rekao je Ratko Mladić, nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, na statusnoj konferenciji pred Međunarodnim mehanizmom za krivične tribunale u Hagu. Mladić, koji je krajem 2017. godine u Hagu… »
Zahtjev Ratka Mladića sudu u Hagu

Zahtjev Ratka Mladića sudu u Hagu

Al Jazeera 18.02.2019
Ratka Mladića Haški tribunal nepravosnažno je osudio na doživotni zatvor. Bivši komandant Vojske Republike Srpske (VRS) Ratko Mladić, nepravosnažno osuđen za genocid i druge zločine u Bosni i Hercegovini, zatražio je od suda u Hagu da ga pusti… »
Predsednik NUNS-a Slaviša Lekić podneo ostavku

Predsednik NUNS-a Slaviša Lekić podneo ostavku

Srbija danas 18.02.2019
Dosadašnji predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Slaviša Lekić podneo je neopozivu ostavku na to mesto, objavio je danas NUNS. Izvršni odbor konstatovao je na današnjoj sednici nepozivu ostavku predsednika NUNS Slaviše Lekića, koju je… »
Ratko Mladić: Hoću na Anin grob, ubijena je!

Ratko Mladić: Hoću na Anin grob, ubijena je!

Mondo 18.02.2019
Bivši komandant Vojske RS Ratko Mladić, nepravosnažno osuđen za genocid i druge zločine u BiH, zatražio od suda u Hagu da ga pusti na privremenu slobodu, kako bi obišao grobove rođaka i ćerke, za koju je tvrdio da je "ubijena". "U mojim godinama… »

Vesti dana »