Rusija ostaje u igri: Venecueli šalju 300 tona pomoći

Rusija ostaje u igri: Venecueli šalju 300 tona pomoći

B92 pre 59 dana
B92: Rusija ostaje u igri: Venecueli šalju 300 tona pomoći
Karakas -- Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da sutra stiže 300 tona humaniztarne pomoći iz Rusije.
Maduro je ponovio da se protivi da u zemlju uđe američka pomoć u hrani i lekovima koju traži opozicija. "U sredu će 300 tona humanitarne pomoći doći iz Rusije", rekao je Maduro i dodao da su u pitanju prvenstveno "veoma skupi... »

Predsednik Venecuele najavio dolazak 300 tona pomoći iz Rusije

Danas pre 59 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da sutra stiže 300 tona humanitarne pomoći iz Rusije i ponovio da se protivi da u zemlju udje američka pomoć u hrani i lekovima koju traži opozicija.
„U sredu će 300 tona humanitarne pomoći doći iz Rusije“, rekao je Maduro i dodao da su u pitanju prvenstveno „veoma skupi lekovi“. Socijalistički predsednik je još jednom ocenio kao „politički šou program“ i „zamku“ američku... »

Maduro najavio dolazak 300 tona pomoći iz Rusije

Novi magazin pre 59 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da sutra stiže 300 tona humanitarne pomoći iz Rusije i ponovio da se protivi da u zemlju uđe američka pomoć u hrani i lekovima koju traži opozicija.
"U sredu će 300 tona humanitarne pomoći doći iz Rusije", rekao je Maduro i dodao da su u pitanju prvenstveno "veoma skupi lekovi". Socijalistički predsednik je još jednom ocenio kao "politički šou program" i "zamku" američku... »

Maduro najavio dolazak 300 tona pomoći iz Rusije

SEEbiz pre 59 dana
CARACAS - Venezuelanski predsjednik Nicolas Maduro najavio je u ponedjeljak dolazak 300 tona humanitarne pomoći iz Rusije, ponovno istaknuvši da se protivi ulasku u zemlju američke hrane i lijekova, što traži oporba.
"U srijedu će iz Rusije stići 300 tona humanitarne pomoći", rekao je Maduro u izjavi koju je prenijela televizija i dodao da je riječ o "veoma skupim lijekovima". Socijalistički predsjednik je ponovno nazvao "političkom... »

Maduro najavio dolazak 300 tona pomoći iz Rusije

Al Jazeera pre 59 dana
Venecuelanski predsjednik Nicolas Maduro rekao da roba dolazi iz Rusije, Kine, Turske i drugih zemalja te UN-a.
Venecuelski predsjednik Nicolas Maduro najavio je dolazak 300 tona humanitarne pomoći iz Rusije, ponovo istaknuvši da se protivi ulasku u zemlju američke hrane i lijekova, što traži opozicija. "U srijedu će iz Rusije stići 300... »
©2019 Netmark d.o.o.