Повезане вести

Завршена обдукција покојне Јасмине: Сви чекају налазе, на њеном телу пронађена сасушена крв

Завршена обдукција покојне Јасмине: Сви чекају налазе, на њеном телу пронађена сасушена крв

Телеграф 19.02.2019
Ускоро ће бити познати резултати обдукције. Око 10 часова почела је обдукција над телом Јасмине Доминић, која је пронађена у замрзивачу породичне куће у Паловцу, а где је можда провела и 19 година. Након тога је објављена… »
Хрвати се спрдају са језивим злочином: Друштвене мреже пуне морбидних коментара на рачун леша пронађеног у замрзивачу после 19…

Хрвати се спрдају са језивим злочином: Друштвене мреже пуне морбидних коментара на рачун леша пронађеног у замрзивачу после 19…

Курир 19.02.2019
Хрватска јавност будно прати језиви случај Јасмине Доминић, која је нестала 2000. године., а чије тело је после 19 година пронађено у замрзивачу у породичној кући у селу Паловец. Нестанак Јасмине Доминић пријављен је тек 2005… »
Човек који је отворио замрзивач и нашао јасминино тело: Била је гола, без повреда, црвена у лицу... Тело јој је било савијено…

Човек који је отворио замрзивач и нашао јасминино тело: Била је гола, без повреда, црвена у лицу... Тело јој је било савијено…

Курир 19.02.2019
Случај Хрватице Јасмине Доминић, чије је тело пронађено у замрзивачу у породичној кући 19 година после њеног нестанка, не престаје да заокупља регионалну, али и светску јавност. Иако је саопштено да се њена сестра Смиљана… »
Завршена обдукција Јасмине Доминић која је нађена у замрзивачу: На глави је било крви, а тело потпуно укочено у фетус положају…

Завршена обдукција Јасмине Доминић која је нађена у замрзивачу: На глави је било крви, а тело потпуно укочено у фетус положају…

Курир 19.02.2019
Судска обдукција Јасмине Доминић, пронађене у замрзивачу породичне куће у хрватском Паловцу, завршена је данас на Одељењу патологије Жупанијске болнице Чаковец после два и по сата. Подсетимо, Јасмина Доминић је нестала пре 19… »
Комшија једва могао да прича: Била је гола, у седећем положају, црвена у лицу...

Комшија једва могао да прича: Била је гола, у седећем положају, црвена у лицу...

Ало 19.02.2019
Открива зашто је одувек сумњао у њену сестру! Иако је саопштено да се њена сестра Смиљана Срнец сломила и признала да је убила Јасмину, то је демантовано. “Била је гола. Тело јој је било савијено у коленима, руке су биле уз… »
"Ја сам отворио замрзивач у ком је била мртва Јасмина, била је гола, у седећем положају": Сабласна исповест сведока увиђаја

"Ја сам отворио замрзивач у ком је била мртва Јасмина, била је гола, у седећем положају": Сабласна исповест сведока увиђаја

Телеграф 19.02.2019
Иако се појавила информација да се Смиљана сломила и истражитељима признала како је и када убила своју сестру, та је вест у међувремену демантована. На испитивању у полицији завршио је и њен супруг, али он је брзо пуштен… »
Видовњак нам је пре чак 15 година рекао да је јасмина убијена: Рођак девојке нађене у замрзивачу открива нове детаље овог…

Видовњак нам је пре чак 15 година рекао да је јасмина убијена: Рођак девојке нађене у замрзивачу открива нове детаље овог…

Курир 19.02.2019
"Чуо сам се с полицајцима, идем сад тамо, желим да будем присутан док се буде радила обдукција", рекао је рођак Јасмине Доминић (23) чије је тело пронађено у замрзивачу у хрватском Паловцу 19 година после њеног. Због убиства… »
Бизарни случај породичног убиства: Живели са лешом у замрзивачу

Бизарни случај породичног убиства: Живели са лешом у замрзивачу

Вечерње новости 18.02.2019
Полиција је известила да пре завршетка обдукције не може са сигурношћу потврдити да је у замрзивачу у кући у селу Паловцу пронађено тело Јасмине Доминић. ЗАГРЕБ - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА ДАН после шокантног открића леша Јасмине… »

Вести дана »